Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][SP] Szlachta Przymierza  (Przeczytany 18756 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -15
    • Tępiciel Dilerów Herbatki Owocowej
    [Native][SP] Szlachta Przymierza
    « dnia: Lipca 26, 2012, 15:18:18 »
    Witam wszystkich.
    Nasz klan powstał 20 lipca 2012 roku.Jesteśmy narazie słabo zorganizowanym klanem.Z przyjemnością przyjmę każdego gracza,który chce poprostu w miłej atmosferze pograc i się troche zabawic.Nie szukamy chłopotów,zawsze staramy się jak najbardziej ogarnąc nasze(nieraz)bardzo zadziorne charaktery,co akurat idzie całkiem dobrze.U nas nie liczy się skill,wiek,charakter.My gramy głównie dla rozrywki,choc czasem zależy nam także na zwycięstwach w sparingach.Jednym z naszych celów jest bycie w czołówce najlepszych klanów Warbanda,nie liczę że to się spełni,ale robimy co w naszej mocy,by stac się coraz to lepszym klanem.Lubimy też wyzwania i nie tchórzymy(nawet jeśli przeciwnik ma przewage).Walczymy do końca,ale z honorem.Teraz informacje.

(click to show/hide)

(click to show/hide)

(click to show/hide)
    PS:Temat może uledz zmianie,i przepraszam za TBSR w nicku,ale nie chciałem robic multikonta.
    « Ostatnia zmiana: Marca 02, 2013, 17:22:49 wysłana przez Rome »
    Shakyor9000 - Wielki Mistrz klanu SP
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [Native][SP]Szlachta Przymierza
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 26, 2012, 15:23:43 »
    Mam nadzieję, że szybko się nie rozpadniecie, a jak widzę, macie już kilka osób na starcie. A gdybym mógł coś Ci doradzić, to rób przerwy po znakach interpunkcyjnych, estetyczniej to wygląda.
    Pozdrawiam i życzę powodzenia!
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Zjadacz chleba

• Użytkownik
    • Piwa: 24
    • REMOVE BUŁKI
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 26, 2012, 15:33:18 »
    Mam prośbę mógłbyś stawiać spację po każdym znaku interpunkcyjnym? Oczy bolą od czytania tego.
    Tak poza tym jeszcze tydzień temu było TBSR, a teraz co? Nowy klan z tymi samymi ludźmi? Zmienienie nazwy naprawdę dużo zmieni, brak słów.

Nasz klan powstał 20 lipca 2012 roku.Klan wywodzi się z dobrze znanego TBSR,będzie stara ekipa,jak i świeża krew.Bez przerwy poszukujemy ludzi.Nie jesteśmy ani zbyt potężni,ani również słabi.Chcemy osiągnąc jak najwięcej,i jednocześnie dobrze sie bawic.A teraz różne rzeczy.
    Ulubiona frakcja - Głównie Rhodocy,ale preferujemy też Vaegirów i Nordów.
    Ulubione jednostki - Wszystkie,w każdej jesteśmy przynajmniej troche dobrzy.
    Ulubiona mapa - Lubimy ogółem wszystkie mapy,ale głownie zabudowane tereny.
    Ulubione zajęcie - Jechanie botów i n00bów.
    To ogólnie jest wszystko,ale wiele rzeczy przegapiłem lub zapomniałem.
    ;D informacje na stronie

macie ts? albo mumble? albo chociaż krótkofalówki?
    « Ostatnia zmiana: Lipca 26, 2012, 15:43:04 wysłana przez Zjadacz chleba »

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 26, 2012, 15:36:41 »
    Który to już klan?
    +
    To co pisali poprzednicy.
    DANCE OR GET BANNED

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Lipca 26, 2012, 15:44:24 »
    Poprawi się znaki interpunkcyjny,błędy itp.Dziękuje za komentarze.A co do Ciebie ROME,to jest mój drugi klan,tylko w TBSR zrobiłem przez rok dwie przerwy które trwały tak z 2-3 tygodnie.
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Lipca 26, 2012, 16:01:36 »
    Poprawi się znaki interpunkcyjny,błędy itp.Dziękuje za komentarze.A co do Ciebie ROME,to jest mój drugi klan,tylko w TBSR zrobiłem przez rok dwie przerwy które trwały tak z 2-3 tygodnie.

Poprawisz błędy, tylko podpowiadam, w zeszycie od języka polskiego nie piszemy spacji po znakach interpunkcyjnych. Więc pisz je TUTAJ. Lepiej się to czyta.
    A co do mych poprzedników, mógłbyś podać nr ts czy coś w tym stylu?
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Lipca 26, 2012, 16:15:22 »
    Chodzi Ci o mój ts3?

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Lipca 26, 2012, 16:44:26 »

Tak, o twój...

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Lipca 26, 2012, 17:00:20 »
    Niestety,nie posiadamy go,uważam że ts3 to nie potrzebna strata pieniędzy,niczym się nie rózni od steama...Może jakimiś paroma ustawieniami,zresztą klan nie chce korzystac z ts3,ale możesz ze mna pogadac na steamie.

Offline Mus1c

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Radny klanu Polish Eagles
    « Odpowiedź #9 dnia: Lipca 26, 2012, 17:10:58 »
    Niestety,nie posiadamy go,uważam że ts3 to nie potrzebna strata pieniędzy,niczym się nie rózni od steama...Może jakimiś paroma ustawieniami,zresztą klan nie chce korzystac z ts3,ale możesz ze mna pogadac na steamie.

LOL steam podobny do TSa:) Jak sobie wyobrażasz dowodzenie na sparingach przez steama? Mumble jest darmowe(chyba).

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:
    - Owszem, zamierzam zwyciężyć." - cytat z książki Zwiadowcy

Jednostka pola powierzchni w Warbandzie?
    (click to show/hide)

Offline Zjadacz chleba

• Użytkownik
    • Piwa: 24
    • REMOVE BUŁKI
    « Odpowiedź #10 dnia: Lipca 26, 2012, 17:15:53 »
    LOL steam podobny do TSa:) Jak sobie wyobrażasz dowodzenie na sparingach przez steama? Mumble jest darmowe(chyba).

dowodzenie to przeżytek, moim zdaniem gracze SP powinni robić co chcą bo surowe rozkazy mogą uszkodzić ich delikatną psychikę

Offline SirKacpero

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #11 dnia: Lipca 26, 2012, 17:24:34 »
    dowodzenie to przeżytek, moim zdaniem gracze SP powinni robić co chcą bo surowe rozkazy mogą uszkodzić ich delikatną psychikę
    zgodzę się z tym ;D

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Lipca 26, 2012, 17:28:56 »
    Ja tam nie ogarniam co Wam zrobiłem panowie,Wasze próby prowokacji są zbędne.Czy jest coś złego że chcę miec klan?To że może różni się trochę od tych z wyżej półki to nie powód żeby obrażac,prowokowac itp.Tymbardziej że nic złego Wam nie zrobiłem

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    « Odpowiedź #13 dnia: Lipca 26, 2012, 17:53:25 »
    Nie polecam klanu. Za grosz kultury , teamkillerzy , pełno dzieciaków które piszą nie znają podstaw ortograficznych. Wybaczcie , że nic nie wnoszę do dyskusji ale chciałem przedstawić swoje zdanie. Życzę szybkiego rozpadu.

Pozdrawiam Baldwin.
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #14 dnia: Lipca 26, 2012, 18:09:32 »
    Boże święty shakyor ale zmiana z klanami :)

Z n00bskiego i boto podobnego TBSR do jeszcze bardziej n00bskiego i boto podobnego SP ...

Czego wam życzyć ?  Nie wiem czy powodzenia bo to nic nie da a rozpadu nie wypada ...

Życzę poprawy sytuacji oraz częstszych wizyt u lekarza od spraw poprawy stanu umysłowego .
    Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !