Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Czy mod ma zawierać mgłę wojny?

Tak
    Nie

Autor Wątek: Równonoc - stary wątek  (Przeczytany 47301 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline 6spiderman

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    Odp: Równonoc
    « Odpowiedź #60 dnia: Lipca 23, 2012, 18:38:08 »
    Nieźle się zapowiada...

Macie już mniej więcej określony termin ,w którym zostanie wydana ta modyfikacja? Wyrobicie się przed końcem wakacji?
    Trzymam kciuki!
    Powodzenia!

Offline Blitzwing

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #61 dnia: Lipca 23, 2012, 18:43:18 »
    Termin ciężko określić, bo w przypadku takich modyfikacji co chwile coś się wymyśla, coś dodaje itd. :) Jednak zapewne nie będzie to koniec wakacji. Zbyt duży mod, żeby zrobić go w 2 miesiące.
    Sława!

Offline Give_me_wood

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #62 dnia: Lipca 23, 2012, 18:57:52 »
    jesli nie bd pomocy w skryptach to z 4 miechy
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline 6spiderman

• Użytkownik
    « Odpowiedź #63 dnia: Lipca 23, 2012, 19:02:52 »
    No cóż... pomógłbym ale nic na modowaniu się nie znam.

Będę na tą modyfikację czekał bo zapowiada się naprawdę wspaniale!

Offline Prußak

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #64 dnia: Lipca 23, 2012, 19:06:43 »
    No cóż, mógłbym zdradzić, że planujemy wydać mod w równonoc jesienną. Byłaby to fajna data ;)
    Mogę jednak zapewnić, że nie prędzej, pracy jest bardzo dużo.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Give_me_wood

• Użytkownik
    « Odpowiedź #65 dnia: Lipca 23, 2012, 20:02:40 »
    alpha bd w równonoc jesienna a beta w równonoc wiosenna
    a pełna na następną równonoc jesienna
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Make My Day

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Go ahead. Make my day.
    « Odpowiedź #66 dnia: Lipca 23, 2012, 20:04:35 »
    jesli nie bd pomocy w skryptach to z 4 miechy

Sorki, ale drażnisz mnie. Nie tylko Ty tutaj pracujesz i nie mów jakbyś był nie wiadomo kim.
    4 miechy? Chyba chodzisz do podstawówki, bo ja nie mam czasu po wakacjach na nic innego niż naukę i mój wkład już się wtedy skończy. Znając życie przez baaaardzo długi czas wersja finalna nie ujrzy światła dziennego i Twoje posty są kompletnie bez sensu w każdym temacie. Ogarnij się jakoś. Skrypty to nie wszystko.

Co Ty wiesz o wydawaniu modów... Jasnowidz jakiś, że wiesz kiedy wyjdzie finalna wersja?

https://www.youtube.com/user/Wojakson <-- mój kanał na YouTube (lets pleje, tutoriale 3D)

Offline Prußak

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #67 dnia: Lipca 23, 2012, 20:09:43 »
    Dobra skończcie obydwoje, nie po to pracujemy nad czymś by się kłócić.
    A ty Give  me wood porozmawiamy na priv, bo z naszej ekipy to jak już, to ja mogę być lepiej zorientowaną osobą niż Ty. Więc przywołuje Cię do porządku, żebyś nie pisał tak głupawych i pozbawionych sensu postów. W wakacje musimy spiąć tyłki, żeby jak najwięcej prac wykonać. I jak już, to cała ekipa jest odpowiedzialna, każdy za każdego.
    A po drugie, to żadnej alphy, bety nie będzie. Pierwsza wersja będzie okraszona numerkiem 1.0. Tyle w temacie.
    Pozdrawiam!
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Avenroth

• Użytkownik
    « Odpowiedź #68 dnia: Lipca 23, 2012, 23:15:33 »
    Życzę panom moderom szczerego powodzenia i na pewno zagram jak mod wyjdzie :)

Offline 6spiderman

• Użytkownik
    « Odpowiedź #69 dnia: Lipca 24, 2012, 15:20:58 »
    Sorki, ale drażnisz mnie. Nie tylko Ty tutaj pracujesz i nie mów jakbyś był nie wiadomo kim.
    4 miechy? Chyba chodzisz do podstawówki, bo ja nie mam czasu po wakacjach na nic innego niż naukę i mój wkład już się wtedy skończy. Znając życie przez baaaardzo długi czas wersja finalna nie ujrzy światła dziennego i Twoje posty są kompletnie bez sensu w każdym temacie. Ogarnij się jakoś. Skrypty to nie wszystko.

Co Ty wiesz o wydawaniu modów... Jasnowidz jakiś, że wiesz kiedy wyjdzie finalna wersja?

Widzę ekipa się powoli rozpada....
    Ale raczej się mylę.

Offline Prußak

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #70 dnia: Lipca 24, 2012, 15:37:04 »
    Bynajmniej, ekipa się nie rozpada.
    Dołączył dziś do nas Szyx, który na początek zajmie się modelowaniem butów, bo jak narazie to architektura idzie szybciej niż uzbrojenie, co z jednej strony nas cieszy, a z drugiej martwi.
    Rozmawiam także z kilkoma osobami, które zaoferowały również swoją pomoc. Bardzo dziękuje za zainteresowanie modem. Tematyka zapomniana, to pewnie i taki twór jest dość rzadkim widokiem.
    A tu wklejam link do butu wykonania Szyxa: http://p3d.in/ES0tj
    Bynajmniej to nie jest jedyny, ale po co wrzucać ich więcej, niech będzie to niespodzianka jak wyjdzie.
    PS. Dostaliśmy również zgodę na wykorzystanie utworów grupy Slavland (dziś Jar). Wzbogaci to również mod i zwiększy klimat.
    Pozdrawiam!

Offline Mr. Bio

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • ^Zielony kwadracik -> robię moda :)
      • Chronicles of Might and Magic
    « Odpowiedź #71 dnia: Lipca 24, 2012, 16:00:30 »
    Sam but d*py nie urwie :)
    A tak na serio, ciekawy pomysł, ciekawe czasy, z tego co widzę samo wykonanie również trzyma poziom, ale chętnie zobaczyłbym jakieś zbrójki albo jednostki.
    Życzę powodzenia i czekam na wydanie moda

P.S.
    Ściągnę moda chociażby dla samych butów :)

!!!Zanim zadasz jakieś pytanie o moda przeczytaj FAQ w pierwszym poście tematu!!! - klik^

Offline Blitzwing

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #72 dnia: Lipca 24, 2012, 16:09:11 »
    Na to przyjdzie czas, jednak wielce skomplikowanych sprzętów nie ma co oczekiwać. Nie było zbyt wielkiego urozmaicenia pancerzy :)
    Sława!

Offline LuqassPL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #73 dnia: Lipca 24, 2012, 16:29:46 »
    Jeżeli ktoś chce pomóc w modzie to mam dla niego zadanie! :P a oto i zadanie ;) znajdźcie mi teksturę (lub zdjęcie w miarę wysokiej rozdzielczości) rękojeści  :)

Offline Kompiotronik

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Salus rei reipublicae suprema lex esto!
    « Odpowiedź #74 dnia: Lipca 24, 2012, 18:34:54 »
    (click to show/hide)
    To może być dla jakiegoś droższego miecza.

"Machasz waść tą szabelką jak cepem! Ten cios jeno u pachołków trybunalskich w modzie! A ten kurlandzki dobry do psów odganiania!" - H.Sienkiewicz "Potop"
    Salus rei reipublicae suprema lex esto!