Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Czy mod ma zawierać mgłę wojny?

Tak
    Nie

Autor Wątek: Równonoc - stary wątek  (Przeczytany 47252 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline 6spiderman

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    Odp: Równonoc
    « Odpowiedź #150 dnia: Lipca 31, 2012, 11:32:00 »
    Gdybyście skupili się trochę bardziej na wikingach to ja bym czekał na Ruryka...

Offline Prußak

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #151 dnia: Lipca 31, 2012, 12:11:35 »
    Akcja gry rozgrywa się w X wieku, a Ruryk zmarł w IX... Tyle w temacie.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Blitzwing

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #152 dnia: Lipca 31, 2012, 12:12:47 »
    To nie czekaj, bo chyba nie wiesz w jakich on czasach żył. Mówiliśmy że robimy moda o latach istnienia państwa Polan, ale jeszcze sprzed chrztu. Wikingowie będą uwzględnieni w 100% , ale w wielkości ich wkładu w miejscową historie.
    Sława!

Offline 6spiderman

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    « Odpowiedź #153 dnia: Sierpnia 01, 2012, 15:04:55 »
    Akcja gry rozgrywa się w X wieku, a Ruryk zmarł w IX... Tyle w temacie.
    Aj sorry mój błąd...

Offline Prußak

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #154 dnia: Sierpnia 02, 2012, 19:09:21 »
    Ważne

Poszukujemy osoby chętnej do współpracy nad modem "Równonoc". Prace idą narazie w dobrym tempie, jednakże ilość modeli jest co najmniej duża. Osobą szukaną jest taka, która zna się na modelowaniu (blender, wings 3d). Chodzi nam dokładniej o pomoc nad hełmami, od innych rzeczy już mamy osoby. Więc, jeszcze raz podkreślam, osoby chętne prosiłbym o zgłaszanie się, chyba każdy by chciał, by mod wyszedł czym prędzej.
    Pozdrawiam Prusak
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline hubert0204

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #155 dnia: Sierpnia 03, 2012, 08:47:48 »
    wydacię wersje beta

Offline Give_me_wood

• Użytkownik
    « Odpowiedź #156 dnia: Sierpnia 03, 2012, 10:02:21 »
    nawet na wersje alpha za wczesnie...
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Blitzwing

• Użytkownik
    « Odpowiedź #157 dnia: Sierpnia 03, 2012, 12:24:57 »
    Nie wydamy żadnej wersji innej niż 1.0. Dopiero po spełnieniu wszystkich zamierzeń będzie premiera.
    Sława!

Offline Prußak

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #158 dnia: Sierpnia 03, 2012, 13:26:25 »
    Już kilkakrotnie wcześniej wspominaliśmy, żadnej alphy, bety czy omegi nie będzie. Pierwszą wersją będzie ta okraszona numerkiem 1.0, chyba wolicie poczekać trochę więcej czasu, zamiast dostawać niedopracowaną wersję.

Offline Theoden

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #159 dnia: Sierpnia 04, 2012, 10:17:08 »
    Ja się wypowiadam pierwszy raz. Podoba mi się projekt i mam nadzieję, że nie upadnie i wyjdzie. :)

Tak, Prusak masz rację. Lepiej poczekać dłużej i dostać normalną, niezabugowaną wersję. :)

Offline Paczuch

• Użytkownik
    « Odpowiedź #160 dnia: Sierpnia 04, 2012, 16:54:25 »
    Cytat: Blitzwing
    Nie wydamy żadnej wersji innej niż 1.0. Dopiero po spełnieniu wszystkich zamierzeń będzie premiera.

Mi się to podoba, lecz mam pytanie. Czy jak wyjdzie ta modyfikacja to będzie nadal rozwijana, pod względem naprawy bugów, niedopatrzeń czy braków?

Cytat: Irgen
    I ostatnie, czy planujecie stworzyć rozbudowane multi, czy raczej nie będziecie robić konkurencji Vikingr?

Dołączam się do pytania. W taki ciekawy mod dobry by był również multiplayer.

Offline Prußak

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #161 dnia: Sierpnia 04, 2012, 19:25:23 »
    Mi się to podoba, lecz mam pytanie. Czy jak wyjdzie ta modyfikacja to będzie nadal rozwijana, pod względem naprawy bugów, niedopatrzeń czy braków?

Dołączam się do pytania. W taki ciekawy mod dobry by był również multiplayer.

Tak, mod będzie rozwijany, jak wszystko się uda z tymi siedmioma frakcjami (będą jednak Lędzianie) to będziemy się starać rozwijać mod dodając jakieś inne rzeczy, czy też poszerzać tereny naszych działań. Wszystko to jednak plany, najpierw staramy się odwzorować tereny Polski, później pomyślimy.
    Co do multi, wspominałem, że będziemy chcieli je zrobić również w wersji 1.0. Tylko tu ostrzegam, wielkiego zróżnicowania w uzbrojeniu nie znajdziecie, plemiona były bardzo podobnie uzbrojone przecież.
    W modzie będziemy używać Polished Ladscapes od Gutkafiutka, co również trochę polepszy wygląd modu.
    Teraz również zajmuje się wyglądem menu, ujrzycie je w prawie 100 % nowe, bardziej klimatyczne.

Offline Mefisto

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #162 dnia: Sierpnia 04, 2012, 22:37:27 »
    A nie braliście pod uwagę frakcji państwa wielkomorawskiego?
    "My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest tylko jedna rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenną. Tą rzeczą jest honor."- J. Beck

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #163 dnia: Sierpnia 04, 2012, 22:52:36 »
    Już od pewnego czasu mod przykuwa moją uwagę, a co najbardziej mnie w nim intryguje, to zapisek "nowe questy"...
    Życzę owocnej pracy w miłej atmosferze!
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline Blitzwing

• Użytkownik
    Odp: [WB] [SP]Równonoc
    « Odpowiedź #164 dnia: Sierpnia 05, 2012, 23:03:03 »
    Nie, bo w czasie trwania modu państwo wielkomorawskie już nie istniało ;p
    Tak na przyszłość:
    Tak, wiadomo że super byłoby zobaczyć jeszcze więcej frakcji. Tyle że oddanie ich wyglądu, kultury nie jest zbyt łatwe. Analizujemy historycznie każdy element ubioru, przez co dodanie 1 frakcji byłoby dużym przedsięwzięciem. W przyszłości zobaczymy. Ale do tego czasu będę musiał przeczytać jeszcze więcej książek:P
    Sława!