Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][PK] Polish Knights  (Przeczytany 41618 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -15
    • Tępiciel Dilerów Herbatki Owocowej
    Odp: [NATIVE][PK] Polish Knights
    « Odpowiedź #90 dnia: Sierpnia 02, 2012, 13:12:15 »
    Co do PK to nie wiem co do Nich macie,dobry klan,dużo członków,mają serwer i ts3.Nie wiem do czego tu się doczepiac,a to że co poniektórzy od czasu do czasu się z teamkilluja itp to nic ważnego,bo na niejednym serwie widzę co odwalają różni członkowie z różnych klanów.Do tego klan uprzejmy i miły,pożycza serwer na sparingi lub(w moim przypadku),na nakręcenie filmu.To jest moje zdanie.
    Shakyor9000 - Wielki Mistrz klanu SP
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline Mr Awaruk

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • PE_Mr-Awaruk
    « Odpowiedź #91 dnia: Sierpnia 02, 2012, 13:47:53 »
    Co sądze o klanie PK...Moim zdaniem to jest normalny klan,tylko są troche zabardzo zadufani w sobie,i myslą że świat do nich należy,a ludzie to ich niewolnicy.Co do ich członków to większośc spoko i ogarnięta,chodz zdarzy się wyjątek.Co do banowania to jest słusznośc,gdyż chyba nie ma dnia gdy nie widzę napisu że ktoś tam został pernamętnie zbanowany przez Resida.Ale tak ogólnie nie mam zastrzeżen do klanu.Miło z ich strony że serwery często pożyczają.

Najpierw są zadufani, potem są spoko a zaraz powiesz, że są najlepszym klanem. Zdecyduj się człowieku.

Offline SirKacpero

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #92 dnia: Sierpnia 02, 2012, 13:50:37 »
    Co do PK to nie wiem co do Nich macie,dobry klan,dużo członków,mają serwer i ts3.
      czepiamy się do nich o bany za byle g**** i trolling na ich serwie, TS'a ma prawie każdy klan tylko jakieś wyjątki nie mają

Offline Mr Awaruk

• Użytkownik
    • PE_Mr-Awaruk
    « Odpowiedź #93 dnia: Sierpnia 02, 2012, 13:54:32 »
    Nie. Shaykor nadal uważa, że gg lepsze, ale wracając do PK to to, że mają ts3 nie znaczy , że są dobrym klanem :-) Chociaż ja do nich nic nie mam. ;)

Offline Marcos

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #94 dnia: Sierpnia 02, 2012, 14:37:56 »
    Witam PK, jestem przedstawicielem klanu TurtureS Clan, proponuję wam rozegranie meczu w jakiś wolny dzień w  godzinach wieczornych, wszystko do ustalenia, zapraszam na naszego ts-a : 37.28.152.75:9988 , kanał 12

Pozdrawiam,
    Żółwiowy Ambasador

Offline Marcos

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #95 dnia: Sierpnia 02, 2012, 19:46:59 »
    Doczekamy się odpowiedzi ?

Offline SirKacpero

• Użytkownik
    « Odpowiedź #96 dnia: Sierpnia 02, 2012, 19:54:24 »
    Doczekamy się odpowiedzi ?
    widziałem jak ich lider przeglądał kilka razy ten wątek i jakoś nie odpisał, pewnie boją się że spuście im łomot ;D

Offline Marcos

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #97 dnia: Sierpnia 02, 2012, 20:25:56 »
    Cóż to jest właśnie ten "dobry" klan Shakyora, grają mecze tylko z tymi, z którymi mają 100% pewności na wygraną...

Offline SirKacpero

• Użytkownik
    « Odpowiedź #98 dnia: Sierpnia 02, 2012, 20:34:36 »
    Cóż to jest właśnie ten "dobry" klan Shakyora, grają mecze tylko z tymi, z którymi mają 100% pewności na wygraną...
    przegrali z LOU więc się już cykają i zaczynają tak robić jak oni ..

Offline Resid

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #99 dnia: Sierpnia 03, 2012, 08:47:21 »
    Obrysuje to.
    1.Umawiamy spary tylko drogą pw,steam,ts.
    2.Nie przykładamy tak wielkiej wagi do m.oficjalnych,okazali się lepsi od naszego x-składu,być może w najbliższym czasie zagramy rewanż.
    3.Czytałem, ale nie chciało mi się odpowiadać i raczej tego robić nie będę.
    ps- ban boli kacpero? :)

Offline SirKacpero

• Użytkownik
    « Odpowiedź #100 dnia: Sierpnia 03, 2012, 09:05:51 »
    nie i tak przeważnie gram na zagranicznych serwerach więc wisi mi to . grają tam same ^&*(^% z PK więc nie ma tak jakiegoś skilla. niczego nie żałuje wręcz przeciwnie cieszę się ;-)

Offline Skorupiak

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #101 dnia: Sierpnia 09, 2012, 22:35:46 »
    Co to za klan RDC co z nimi mecz graliście ? Moglibyście dać do nich kontakt ?
    A tak poza tym to nareszcie coś zaczynacie grać, może za jakieś 1-2 tygodnie zdecydujecie się na mecz z Żółwiami ?

Offline Senny

• Użytkownik
    • Piwa: -5
    « Odpowiedź #102 dnia: Sierpnia 10, 2012, 10:10:18 »
    Anlglik i parę jego kolegów zrobiło sobie żarty (nie pierwszy raz). Myślę że dowodów nie trzeba dawać. To było żałosne, tak jak wcześniejsze numery, paru kolegów z klanu którego nazwy nie wymienię utrudnia nam życie. Nie znam powodów waszych poczynań. Zachowujecie się jak rozwydrzone dziecko, któremu odebrało się zabawkę. Napiszę tyle tylko,że żal mi was, nie macie nawet odwagi na napisanie czegokolwiek w swoim imieniu, ukrywacie się za fake nickami.

Offline Skorupiak

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #103 dnia: Sierpnia 10, 2012, 11:52:27 »
    Anlglik i parę jego kolegów zrobiło sobie żarty (nie pierwszy raz). Myślę że dowodów nie trzeba dawać. To było żałosne, tak jak wcześniejsze numery, paru kolegów z klanu którego nazwy nie wymienię utrudnia nam życie. Nie znam powodów waszych poczynań. Zachowujecie się jak rozwydrzone dziecko, któremu odebrało się zabawkę. Napiszę tyle tylko,że żal mi was, nie macie nawet odwagi na napisanie czegokolwiek w swoim imieniu, ukrywacie się za fake nickami.

Nie rozumiem o co ci chodzi ?

Offline PK Klan

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -5
    • Polish Knights
    « Odpowiedź #104 dnia: Sierpnia 10, 2012, 17:00:40 »
    Nie rozumiem o co ci chodzi ?
    ...nie graliśmy z tym klanem a SS są trollingiem...