Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][PK] Polish Knights  (Przeczytany 41711 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -15
    • Tępiciel Dilerów Herbatki Owocowej
    Odp: [NATIVE][PK] Polish Knights
    « Odpowiedź #75 dnia: Lipca 30, 2012, 19:40:46 »
    Ja Wam trochę współczuje,bo sam nie jestem lubiany.Tak trochę zabardzo nie rozumiem co do Nich macie panowie.To że się sami teamkilluja albo bawią to nie Wasz problem,tymbardziej że ich serwer,ich klan,ich zasady.Mi się podoba nawet że tak robią,bo teraz wszystkim zależy na władzy absolutnej,sławie itp...Powodzenia PK na sparingach i żebyście istnieli jak najdłużej.
    Shakyor9000 - Wielki Mistrz klanu SP
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline Robik

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #76 dnia: Lipca 30, 2012, 19:50:19 »
    Szanowny Panie Strix uważasz, że PK to dzieciarnia, a klanowicze trollują?
    Średnia wieku jest wyższa od twojego wieku, a to że trollujemy na swoim serwerze to dobrze, bo akurat tu nam wolno. Nie trollujemy jednak( jak niektóre klany) na cudzych serwerach , nie wbijamy na cudze TS i pod nikogo się nie podszywamy. To że wszycy wbijamy w jakiejś rundzie w jedno miejsce to jedynie zabawa, kontynuacja rozmowy z TS. Nie robimy TK za nic. No chyba że swoim, ale to jest też dla zabawy, jeżeli ktoś inny obrywa to znaczy że pierwszy zaczął robić TK. Bezczelnym kłamstwem jest to że to my stanowimy 75% ludzi grających na serwerze. Zwykle to graczy niezrzeszonych jest najwięcej. Wyjątek stanowią treningi i godziny późno nocne i wczesno poranne.

Apel do wszystkich innych podobnych koledze.
    Dzięki za spam ale starczy już. Nie wyżalajcie się na nasz serwer. Jak ktoś nie chce to niech nie gra na nim. Niestety istnieją ludzie którzy podobnie jak Strix piszą o nas same negatywy, by potem grać na serwerze z powrotem (chyba na przekór nam). Wszelkie zażalenia proszę wysyłać jako wiadomości prywatne do mnie lub Resida.

Na koniec dziękuję w imieniu PK za te wszystkie negatywy. Odnieśliśmy same korzyści. Codziennie po kilka osób chce dołączyć do naszego klanu , a serwer najczęściej jest pełen. Swoim działaniem odnieśliście raczej skutek przeciwny do tego co chcieliście osiągnąć.

Hahaha, chyba sam nie wiesz co piszesz. Na swoim serwerze nigdy się nie trolluje, robią to tylko idioci i dzieciaki, więc Twój argument jest całkowicie wyjęty z dupy. A propo Waszej rekrutacji, co nas to obchodzi ? Dochodzą do was tylko bachory po 12 - 13 lat, nie umiejące kompletnie grać, a w klanie macie masówkę, więc nigdy nie będziecie poważnym i liczącym się klanem. Nie rozumiem z czego się cieszysz ;).

Offline Strix

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Araneus
    « Odpowiedź #77 dnia: Lipca 30, 2012, 20:30:02 »

Bezczelnym kłamstwem jest to że to my stanowimy 75% ludzi grających na serwerze. Zwykle to graczy niezrzeszonych jest najwięcej. Wyjątek stanowią treningi i godziny późno nocne i wczesno poranne.
    Serio? a byłeś tam wtedy?
    Sam się przyznajesz, że trollujecie na swoim serwerze, dobrze. Pamiętaj tylko, że wyrabiacie tak sobie opinie i nie dziwcie się potem, że tyle skarg leci na waszych członków.
    Nie martw się, ja na pewno już na wasz serwer nie przyjdę, zresztą nikt z poważniejszych klanów tam też nie zaglądał. Pozdrawiam.

PS. Wiem, że jest masakra w dziale klanowym ,ale mój post nie jest obraźliwy i jest związany z klanem.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 29, 2012, 18:33:25 wysłana przez Strix »

Offline Marcos

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #78 dnia: Lipca 30, 2012, 21:29:15 »
    Senny średnio klanowa u was to jakieś 13 lat, więć Strix spokojnie może być dla was " Seniorem "

Offline Castiel

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #79 dnia: Lipca 30, 2012, 22:47:20 »
    Ostatnio wszedlem na tsa PK zeby porozmawiac o ewentualnym meczu, po chwili zostalem zwyzywany przez bande ludzi z glosami tak piszczacymi, ze prawie pedla mi szyba w oknie
    w dodatku siedzialem sobie na serwerze PK i jakis PK Szymekk pl zaczal mnie teamkillowac, raz za razem. potem zaczalem go zabijac na respie to poplakal sie poszedl po admina i chcial mnie zbanowac. Smutne ze czlowiek chce sie zrelaksowac w wieczorem po ciezkim dniu ale nie moze przez taka bande dzieci.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 30, 2012, 22:53:34 wysłana przez Castiel »

Offline Senny

• Użytkownik
    • Piwa: -5
    « Odpowiedź #80 dnia: Lipca 31, 2012, 10:13:00 »
    To że młodsi siedzą najwięcej na TS jest normalne, bo to oni mają najwięcej wolnego czasu.
    Marcos skąd takie wnioski? Mamy graczy głównie w wieku 14-16 lat, oczywiście są starsi i młodsi też są, a średnia wieku to właśnie jakieś 15 lat, może więcej.
    Castiel od kiedy to dyskutuje się o ewentualnym zagraniu oficjalnego meczu z rekrutami/giermkami, czyli nowymi w klanie. Może wy tak robicie, może macie taki burdel,że nikt nie wie jaką funkcję pełni, lecz u nas wyznaczeni są ludzie do tego typu spraw.

Offline Marcos

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #81 dnia: Sierpnia 01, 2012, 09:29:52 »
    Ogarnijcie to dziecko Matiosa, bez powodu wyzywa na serwerze  i prowokuje kłótnie

Offline Daniel

• Użytkownik
    • Piwa: -11
    • Znany jako Ehmir!!!
    « Odpowiedź #82 dnia: Sierpnia 01, 2012, 12:53:10 »
    Jak chcecie żeby PK coś zmieniło to napiszcie im na PW bo to tak głupio się czyta wasze kłótnie co kto robi. A na pewno w jakimś klanie są dzieci i nic nikomu do tego każdy ma prawo grać .Tylko w nie których klanach są dorośli .

^^
    To nie jest do mojego klanu , tylko do większości klanów.
    Żeby potem ktoś nie mówił że się bronie ,że w moim klanie są dzieci.
    A średnia naszego klanu wynosi od 14-20 lat.

Offline Xarxes

• Użytkownik
    « Odpowiedź #83 dnia: Sierpnia 01, 2012, 17:54:30 »
    A średnia naszego klanu wynosi od 14-20 lat.

Mistrz

Offline Bloomy

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #84 dnia: Sierpnia 01, 2012, 18:12:31 »
    Jeżeli osoby dowodzące tym klanem nie wiedzą jak wyliczyć średnią.. Eh.

Offline Daniel

• Użytkownik
    • Piwa: -11
    • Znany jako Ehmir!!!
    « Odpowiedź #85 dnia: Sierpnia 01, 2012, 19:59:45 »
    Napisałem że mamy dużo osób od 14-20lat w tym sensie . I mi chodzi o ten temat że nie ma o czym w tym temacie gadać.

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #86 dnia: Sierpnia 01, 2012, 22:10:23 »
    Napisałeś że średnia... a średnia to iloraz sumy wieku wszystkich członków i ich liczby -.-
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline Castiel

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #87 dnia: Sierpnia 01, 2012, 23:17:38 »
    Nie smiejcie sie z niego, nie jego wina ze nie wie co to srednia :)

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #88 dnia: Sierpnia 02, 2012, 10:28:16 »
    Nie smiejcie sie z niego, nie jego wina ze nie wie co to srednia :)

Nawet nie wiesz jak mnie to rozśmieszyło . 

Jak wyliczyć średnie (To dla cb Daniel) -   Dodajesz wiek każdego z klanu do siebie i dzielisz przez ilość osób w klanie . I w taki magiczny sposób wychodzi ci średnia wieku w klanie :)
    Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline Alpaka

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • MC Rhodok
    « Odpowiedź #89 dnia: Sierpnia 02, 2012, 11:30:03 »
    A teraz zadanie dla każdego lidera klanu. Proszę wyliczyć średnią arytmetyczną, medianę, dominantę oraz wariancję wszystkich członków w klanie.
    WARBANDOLOGIA 2 - najnowsza płyta Zakonu Templolów, najlepszej raperskiej grupy na Polskiej, a nawet światowej scenie warband. Zapraszam do słuchania.
    MC Rhodok

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=15625.0