Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][PK] Polish Knights  (Przeczytany 41641 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Cypisek

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [NATIVE][PK] Polish Knights
    « Odpowiedź #60 dnia: Lipca 27, 2012, 19:50:03 »
    A numble to zło ^^
    Stalowe argumenty jak widzę...

Jesteś mądrzejszy od setek... nie, tysięcy osób korzystających z TS3 ! Kiedyś Ci pomniki wystawią.
    <00:04:22>"Argaleb": czas to ja mogę marnowaćna hejcenie refu, punisher jest zwykłym chłystkiem

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #61 dnia: Lipca 27, 2012, 19:59:31 »
    Pytam się, ja Prusak, jak chcesz dowodzić oddziałem przez steama? On nie jest do tego przeznaczony, a ts akurat do tych spraw nadaje się znakomicie.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -15
    • Tępiciel Dilerów Herbatki Owocowej
    « Odpowiedź #62 dnia: Lipca 27, 2012, 20:06:52 »
    Normalnie?Steam się prawie niczym nie różni od ts3,też sie da na nim gadac itp,wielka mi różnica,zresztą on troche waży.
    Shakyor9000 - Wielki Mistrz klanu SP
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline Alpaka

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • MC Rhodok
    « Odpowiedź #63 dnia: Lipca 27, 2012, 20:49:43 »
    Ten post świetnie udowadnia moje twierdzenia o takich klanach które przedstawiłem w temacie Szlachty Przymierza. Inne klany które potrafią przetrwać (w przeciwieństwie do takich jak PK co powstają i się rozpadają cały czas) mają zwykle członków o wiele starszych a nawet ci młodsi są po prostu bardziej ogarnięci.

Się czepiasz tych pomniejszych klanów. To jest gra tak? A co w tym złego, że grupa dzieciaków chce pograć, razem powalczyć itd. Już mniejsza jak to wykonują. Po co się ich czepiać? Niech istnieją sobie gdzieś tam, i trwają ile im się to podoba. Gloryfikujesz ZP WV i REF bo coś osiągnęli. Mówisz, że są wielcy i mają prawo gwiazdorzyć. Z tych klanów (oprócz refu) wywodzi się najwięcej fejków, trolów i reszty plugastwa. Nie wiem na czym polega ta wielkość ale nie określa się jej poprzez pryzmat osiągnięć ale chyba także zachowania co nie?
    WARBANDOLOGIA 2 - najnowsza płyta Zakonu Templolów, najlepszej raperskiej grupy na Polskiej, a nawet światowej scenie warband. Zapraszam do słuchania.
    MC Rhodok

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=15625.0

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #64 dnia: Lipca 27, 2012, 22:27:54 »
    Piąta strona! Wow, oby tak dalej. Imo to nie jest temat PK a nie jakieś kolejnego TBSR Szejkora? Pobudka ! Koniec spamu, bo jak banda gówniarzy wyglądacie.

Offline Cypisek

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #65 dnia: Lipca 27, 2012, 23:21:14 »
    Mówisz, że są wielcy i mają prawo gwiazdorzyć. Z tych klanów (oprócz refu) wywodzi się najwięcej fejków, trolów i reszty plugastwa. Nie wiem na czym polega ta wielkość ale nie określa się jej poprzez pryzmat osiągnięć ale chyba także zachowania co nie?
    A co to kogo obchodzi? Kolejna dziewica wychowana na łonie IPL? Typowe dziecko tawerny
    <00:04:22>"Argaleb": czas to ja mogę marnowaćna hejcenie refu, punisher jest zwykłym chłystkiem

Offline Alpaka

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • MC Rhodok
    « Odpowiedź #66 dnia: Lipca 27, 2012, 23:37:09 »
    Na pewno taki klan bardziej mnie obchodzi niż rzucający obelgi pionek na prawo i lewo. Z tego co mi wiadomo jestem dzieckiem mojej matki i ojca. Jeżeli masz inne informacje zapraszam na PW chętnie Cie wysłucham.
    WARBANDOLOGIA 2 - najnowsza płyta Zakonu Templolów, najlepszej raperskiej grupy na Polskiej, a nawet światowej scenie warband. Zapraszam do słuchania.
    MC Rhodok

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=15625.0

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -15
    • Tępiciel Dilerów Herbatki Owocowej
    « Odpowiedź #67 dnia: Lipca 28, 2012, 10:03:11 »
    Panowie,kłótnie i przemoc niczego nie rozwiązują.Jeśli o mnie chodzi,to ja nie chcę się nikogo czepiac itp.Jak dla mnie takie prowokacje i atakowanie kogoś bez powodu jest irracjonalne.Chcecie powtórzyc sytuacje z kiedyś,że nie dało się postowac na tawernie?To się może nie bawem potwórzyc,jeżeli nie przestaniecie obrazac,spamowac i wogóle.Ja bym zaprzestał tego procesu.Kto jest za?
    Shakyor9000 - Wielki Mistrz klanu SP
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #68 dnia: Lipca 28, 2012, 10:24:40 »
    Nie lubię cię z wiadomych powodów i twojego klanu , chociaż wczoraj dobrze graliście i się zachowywaliście na IG i macie u mnie plusa .

Ale przyznaje jednak racje , skończmy ten spam bo już od tematu powoli odbiegami i 2 strony na nic ...
    Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline Samsung

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #69 dnia: Lipca 30, 2012, 17:50:24 »
    Jestem chyba pierwszą osobą, która dostała bana na tym patologicznym serwerze za przekleństwo, podczas gdy klanowicze PK klną na czacie jak mało kto, na dodatek gliczują i TKillują. Może jakiś komentarz ze strony Resida ? Czy nadal masz to w dupie ?

I jeszcze jedna sprawa, tym razem do administracji. Na pewno posta tego zobaczy szlachetny pan sir_luca i będzie chciał dać mi muta na działy klanowe. Dlaczego do jasnej cholery spinacie dupy na tym forum, banujecie, zamykacie tematy podczas gdy na TaleWorlds ( w tematach klanowych ) ludzie piszą kompletnie nie na temat, często spamują, rozsyłają głupie zdjęcia, a administracja się w to nie wtrąca ? Nie możecie brać z nich przykładu ? Nie wiem, onanizujecie się dając bany ludziom ? Tu zwracam się szczególnie do Mata Berserkera...

Pozdrawiam i czekam na reakcję administracji. Obstawiam bana, lub muta na dział klanowy, zobaczymy czy zgadłem.

Offline SirKacpero

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #70 dnia: Lipca 30, 2012, 18:00:03 »
    Jestem chyba pierwszą osobą, która dostała bana na tym patologicznym serwerze za przekleństwo, podczas gdy klanowicze PK klną na czacie jak mało kto, na dodatek gliczują i TKillują.

ja dostałem jakieś 2 tygodnie temu bana za przekleństwo na tym idiotycznym serwerze  ^^

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #71 dnia: Lipca 30, 2012, 18:02:48 »
    "sir Luca"- to raz.

Dwa- muta ci nie dam, nie mam za co, a szkoda...

Trzy- z TW przykładu brać nie będziemy poniewaz:
    (...)
    tam ludzie piszą kompletnie nie na temat, często spamują, rozsyłają głupie zdjęcia, a administracja sę w to nie wtrąca (...)
    a powinna bo po to jest. Ale jacy admini taki poziom użytkowników...
    « Ostatnia zmiana: Lipca 30, 2012, 18:12:03 wysłana przez sir Luca »
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline SirKacpero

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #72 dnia: Lipca 30, 2012, 18:09:32 »
    piniewaz

Już poprawiam, nieomylny...
    « Ostatnia zmiana: Lipca 30, 2012, 18:12:39 wysłana przez sir Luca »

Offline Strix

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Araneus
    « Odpowiedź #73 dnia: Lipca 30, 2012, 18:19:46 »
    Nie będę oryginalny... Czytałem ten temat wcześniej, ale teraz przekonałem się o dziecinadzie PK na własnej skórze. (3/4 ludzi na serwerze to członkowie PK, wszyscy kampią w jednej wieży i teamkillują się nawzajem) Idę sobię spokojnie uliczką i nagle głosowanie od Malboro nad wyrzuceniem mnie, a nic nie zrobiłem, oczywiście większość ludzi na serwie to PK, więc przyjęli głosowanie.. Niestety nie mam ss, a szkoda.
    Nie polecam klanu, ani serwera- jedna wielka dzieciarnia.

Offline Senny

• Użytkownik
    • Piwa: -5
    « Odpowiedź #74 dnia: Lipca 30, 2012, 19:35:42 »
    Szanowny Panie Strix uważasz, że PK to dzieciarnia, a klanowicze trollują?
    Średnia wieku jest wyższa od twojego wieku, a to że trollujemy na swoim serwerze to dobrze, bo akurat tu nam wolno. Nie trollujemy jednak( jak niektóre klany) na cudzych serwerach , nie wbijamy na cudze TS i pod nikogo się nie podszywamy. To że wszycy wbijamy w jakiejś rundzie w jedno miejsce to jedynie zabawa, kontynuacja rozmowy z TS. Nie robimy TK za nic. No chyba że swoim, ale to jest też dla zabawy, jeżeli ktoś inny obrywa to znaczy że pierwszy zaczął robić TK. Bezczelnym kłamstwem jest to że to my stanowimy 75% ludzi grających na serwerze. Zwykle to graczy niezrzeszonych jest najwięcej. Wyjątek stanowią treningi i godziny późno nocne i wczesno poranne.

Apel do wszystkich innych podobnych koledze.
    Dzięki za spam ale starczy już. Nie wyżalajcie się na nasz serwer. Jak ktoś nie chce to niech nie gra na nim. Niestety istnieją ludzie którzy podobnie jak Strix piszą o nas same negatywy, by potem grać na serwerze z powrotem (chyba na przekór nam). Wszelkie zażalenia proszę wysyłać jako wiadomości prywatne do mnie lub Resida.

Na koniec dziękuję w imieniu PK za te wszystkie negatywy. Odnieśliśmy same korzyści. Codziennie po kilka osób chce dołączyć do naszego klanu , a serwer najczęściej jest pełen. Swoim działaniem odnieśliście raczej skutek przeciwny do tego co chcieliście osiągnąć.