Na początek zaznaczam, że temat kieruję do moderatorów forum(omijając Pana "Mat Berserker", bo to człowiek niedojrzały i zaślepiony, no offence), nie widziałem opcji raportu/skargi i dlatego temat ten tworzę w tym miejscu.
Sprawa wygląda tak. Założyłem dzisiaj 2 tematy, na różne tematy. Może 1 temat był dość chaotycznie napisany, ale zgodnie z zasadami forum. W 1 jak i 2 temacie panował wszechogarniający spam i obraza mojej osoby. Kilka przykładów:
"W dziale multiplayer spamuj sobie tępymi tematami ile chcesz, ale od Modów wara, to jedyne miejsce jeszcze jako tako nieskażone debilizmem" albo "Gazi.... kto cię strugał" i wiele podobnych. Próbowałem jakoś toczyć dyskusję, ale spotykałem się wyłącznie z takimi właśnie gimnazjalnymi odzywkami i wyzwiskami. Ostatecznie "Mat Berserker"- moderator od 7 boleści(bo już na tego człowieka słów mi brakuje, takiej niesprawiedliwości jeszcze na żadnym forum nie uświadczyłem. Nie wiem czemu ten człowiek jest tu wciąż moderatorem, ba, zaraz pewnie mnie zbanuje za wolność słowa i wyrażania opinii, a "kolegów" ominie kara za swoje szczeniackie zachowanie) wyznaczył mi 2 ostrzeżenie( ten sam co dał mi 1 kilka miesięcy temu, a swoich kolegów potraktował przychylnie- również podobna sytuacja jak dzisiaj).
Więc jeżeli jest tutaj jeszcze jakiś racjonalny o obiektywny moderator, to poproszę go o przyjżenie się bliżej tej sprawie i temu co tutaj ten człowiek, jak i "stali bywalce" wyprawiają. Totalna anarchia i chamstwo. Jeżeli dostanę bana nie będę tęsknił, widac z oczywistych względów.. .
EOT.