Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Rozkazy :)  (Przeczytany 6001 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Eryk1983S

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    Odp: Rozkazy :)
    « Odpowiedź #30 dnia: Sierpnia 01, 2012, 20:26:11 »
    Eryk - podziwiam Cię za tą niezniszczalną chęć pomocy w postaci bardzo długich postów, naprawdę  ;)

Uroki pracy przy internecie. Zawsze znajdzie się powód do przerwy, a wtedy pisanie czegoś na temat nie związany z robotą jest przyjemnością. Długośc tekstu nie odzwierciedla poświęconego czasu. Po prostu technika pisania na 10 palców. Tak tak, drodzy gracze: Nie tylko W,A,S,D trzeba miec opanowane do perfekcji (tu przydałoby się zdjęcie klawiatury kumpla, na której wszystkie klawisze jak nowe, a W,A,S,D wytarte całkowicie) ;)

I też, żeby nie było tylko off-topu. Każda taktyka jest dobra, jeśli jest skuteczna. Nikt z nas tutaj nie prezentuje jedynego słusznego rozwiązania. Ot, takie pogaduchy analityków wojskowych, które czytelnik albo wykorzysta albo nie.

Offline Heres

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Zamknij ryj jak do Mnie mówisz : D
    Odp: Rozkazy :)
    « Odpowiedź #31 dnia: Sierpnia 01, 2012, 20:29:06 »
    no, trzeba przyznać troszkę ( troszkę  !) się rozgadaliśmy :)
    ,,Ja wiem, że w życiu są upadki i wzloty, dziewczyny to nic więcej jak tylko kłopoty... "