Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Odp: [NW][12pp, 12pK] 12 Pułk Piechoty, 12 Pułk Kiransjerów  (Przeczytany 1892 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline DaPietro

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    • Emerytowany pułkownik inżynier 5. Pułku Piechoty
    Odp: Odp: [NW][12pp, 12pK] 12 Pułk Piechoty, 12 Pułk Kiransjerów
    « Odpowiedź #30 dnia: Maja 08, 2012, 18:38:30 »
    Ja tego nie wiem i odkąd ja doszedłem do 12pp to my nikogo nie skradliśmy, a jeśli twoja definicja kradzieży jeszcze się nie zmieniła to tak mogę mówić o zmianie klanu hajduka (czy jak mu tam). Ciebie nie znam, twojej kultury osobistej i osób jej chwalących też nie, a ona sama mnie w ogóle nie obchodzi. Tak, używanie tak nieprzyjaznych słów z powodu prostej zabawy jedynie pokazuje mi twoją desperację w podkopywaniu mojego pułku. Do moich umiejętności językowych się nie przyczepiaj bo tak wykształcona osoba powinna wiedzieć, że używanie slangu w takiej sytuacji błędem nie jest. I naprawdę, przyhamuj trochę bo to co teraz robisz z takiego a nie innego powodu jest dużą przesadą.
    Pozdrawiam!

Zapytaj się go czy przypadkiem w rozmowie nie wyczuł ironii (czy może tak dobrze umiem się maskować :) )

Edit: Ha! Obiecywanie podoficera? Wmawiaj sobie że tak rozdaję funkcje.

Skoro cię ona nie obchodzi to po co się do niej odnosisz ;) ? Ja nie muszę was podkopywać , sami to robicie . Nazywasz desperacja rzecz która mnie po prostu nudzi , bo tego typu wypady zdarzają się od czasu do czasu a mam dość otrzymywania wiadomości o tym , że dajecie zaproszenia . Reasumując tak jak DeMichels wcześniej wspomniał , szkoda że nie przyjmujecie krytyki . No nic , ja napisałem co chciałem a ty wyleciałeś jeszcze z niepotrzebnymi docinkami .

Przesadny DaPietro

Offline Matim

• Użytkownik
    • Piwa: 54
    • Matim loves you
    « Odpowiedź #31 dnia: Maja 08, 2012, 19:04:38 »
    Krytyki? O rozmowie z kolegą kapitana? Ależ ja do tego nic nie mam! Ja też mogę mieć dosyć wiadomości, że ktoś nas zdradza, odchodzi do 5pp etc. I po raz kolejny ci przypominam, od czasu kiedy dołączyłem do tego pułku nikt nikogo nie namawiał aby odszedł od was. Także muszę ci przypomnieć że ironizowałem podczas "kradzieży członków". Co cię nudzi? To że jeden twój człowiek narzeka? Widać bardzo łatwo ciebie zanudzić. Z kolei bardzo mnie bawi to, że odpowiadasz tylko na połowę posta :)

Reasumując: Twój problem polegał na tym, że próbowałem ukraść ci człowieka. Pizior mówił mi, że gadał ze swoim kolegą, Janem a ten stwierdził że chce do nas dołączyć. Zatem chciałem mu pomóc, i jednocześnie zażartowałem sobie z żartownisia ;). Natomiast nadal nie wiem co wg. ciebie jest takie "żałosne" w 12pp. Pamiętaj że nie podając powodu twoje zdanie traci na znaczeniu

Ps.
    (click to show/hide)

Offline Pizior

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Moja kariera z warbandem : Najpierw klan w
    « Odpowiedź #32 dnia: Maja 08, 2012, 21:16:27 »
    Skoro się mi o tym pisze to raczej nie na żarty .

Hehe. J Jak macie takich członków którzy robią sobie z ciebie jaja to akurat nie jest ani moja wina ani Matima. Więc bez urazy ale powinieneś najpierw zapytać czy to był żarty.... :) Przez gadanie z kolegą wychodzi taka afera... 

Edit: A wiecie , co jest najśmieszniejsze ? Że przed chwilą gadałem z Janem Hetmanem i powiedział mi , że mówił ci to dla zabawy. Mam nawet zapisaną rozmowe ze skypa jednak niektóre wiadiomości usunął.
    « Ostatnia zmiana: Maja 08, 2012, 21:51:47 wysłana przez Pizior »

Offline Matim

• Użytkownik
    • Matim loves you
    « Odpowiedź #33 dnia: Maja 08, 2012, 23:02:53 »
    Już kończymy, nie wiem DaPietro czy masz coś jeszcze do dodania, jeśli tak to wal. Jednak następnym razem nie rób z igły widły. Oczywiście ja też nie będę z byle powodu męczył was w waszym temacie.
    Pozdrawiam!

Offline DaPietro

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    • Emerytowany pułkownik inżynier 5. Pułku Piechoty
    « Odpowiedź #34 dnia: Maja 09, 2012, 12:06:59 »
    Czy ty naprawdę nie domyśliłeś się , że skoro nie odpisuje to po prostu ma was w ... głębokim poważaniu ? Tak jak wcześniej pisałem chciałem to wyjaśnić bo jest to męczące . Ja robi z igły widły ? Ja nie rozpoczynam dyskusji która ma się ciągnąć i ciągnąć bo wymyślasz kolejne pierdoły aby nawiązać konfrontacje . Normalny człowiek odpisał by raz z wyjaśnieniami tylko po to aby temat zakończyć i nie brnąć dalej , ale z wami tak zawsze jest , oprócz sedna sprawy wyciągasz jeszcze milion innych śmieci których ta rozmowa nie dotyczyła. Masz odpowiedź dlaczego w takim tempie zablokowałem waszą ambasadę .

P.S : Pizior(facio) nie rób z siebie twardziela bo jak byłeś w 4pp to latałeś mi koło nóżki abym nie postarał się o konsekwencje w stosunku do twojej osoby . Jeżeli coś jeszcze to zapraszam na ts może załatwiło by się to szybciej .

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #35 dnia: Maja 09, 2012, 14:55:22 »
    P.S : Pizior(facio) nie rób z siebie twardziela bo jak byłeś w 4pp to latałeś mi koło nóżki abym nie postarał się o konsekwencje w stosunku do twojej osoby . Jeżeli coś jeszcze to zapraszam na ts może załatwiło by się to szybciej .
    Loooool.

Mam nawet zapisaną rozmowe ze skypa jednak niektóre wiadiomości usunął.

Żałosna próba obrony.
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Makomas

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #36 dnia: Maja 09, 2012, 15:25:56 »
    Loooool.

Żałosna próba obrony.

Baldwin a ty byś może przestał wtrącać nosa w nie swoje sprawy.

Offline Fasola

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #37 dnia: Maja 09, 2012, 16:07:50 »
    Baldwin a ty byś może przestał wtrącać nosa w nie swoje sprawy.
    Forum jest publiczne , każdy może wyrazić swoje stanowisko ;)

Offline Matim

• Użytkownik
    • Matim loves you
    « Odpowiedź #38 dnia: Maja 09, 2012, 16:21:13 »
    Następnym razem przeczytaj regulamin zanim coś napiszesz
    4. Tematy nie służą jako poligon do rozwiązywania spraw między klanowych tylko do prowadzenia dyskusji ściśle związanych z życiem klanu. Wszelkie pretensje o wynik meczu lub inne sprawy między klanowe załatwiaj poprzez PM
    I chyba od tego w ogóle powinienem zacząć.
    Pozdrawiam!

EDIT: A, i prosiłbym o zablokowanie tego tematu i zostawienie jedynie pierwszego posta

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #39 dnia: Maja 09, 2012, 22:48:01 »
    Myślę, że nie ma co machać dalej nad głowami toporem wojennym. Zapraszam jutro (czwartek 10.05.2012) ok. godziny 22:00 przedstawiciela pułku na naszego TSa. Chciałem parę słów zamienić a obawiam się, że wcześniej nie dam rady.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Pizior

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Maja 23, 2012, 21:46:37 »
    Chciałbym powiedzieć , ze wszystkim odradzam rozmawiania o fuzjach oto. Z 12pp. Ich członkowie bd mieli was za przeproszeniem w dupie...

Pozdrawiam PiZiOr

Offline Matim

• Użytkownik
    • Matim loves you
    « Odpowiedź #41 dnia: Maja 23, 2012, 22:00:39 »
    Nie zapominaj kto kogo pierwszy prowokował, śpiewając "tabalugę" ;)

Offline Pizior

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #42 dnia: Maja 23, 2012, 22:04:50 »
    Hehe :D matimku powiem ci tak. Moim wielkim bledem było łączenie Się z wami.
    A ze twój członek jak wchodzę na kanał mówi do mnie : spier#### kur## i obraza mnie cały czas  a ty to masz w dupie to pokazuje kulturę waszego pułku.

Pozdrawiam PiZiOr

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #43 dnia: Maja 23, 2012, 22:11:49 »
    Wiesz co ci powiem?
    To że cię przezywali to widocznie mieli powody, nie ma co.
    12pp się ogarnął i ściąga samych ogarniętych ludzi. Kto nie wieży niech sam się przekona. Mnie ta reformacja 12pp bardzo sie podoba, dziwi mnie tylko że wszyscy ciaągle wytykają nam stare błędy Baldwina i wczesniejszych dowodcow 12pp.
    Zmieniają sie na Dobre( jak PZU)

Offline Matim

• Użytkownik
    • Matim loves you
    « Odpowiedź #44 dnia: Maja 23, 2012, 22:13:08 »
    Ależ ja nie mam niczego w du**e! A to że jedna uboga umysłowo osoba (która i tak już wyleciała z pułku) czasem trollowała, to przykro mi. Miałeś admina, więc mogłeś się sam obronić przed głupią trollerką jednego idioty. Nie będę bronił osoby w sztabie przed zwykłym podoficerem (co nie zmienia faktu, że podoficer może się pożegnać z pułkiem)
    (click to show/hide)