Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Chronicles of Might and Magic - wątek archiwalny  (Przeczytany 220956 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Devil_Imp

• Użytkownik
    • Piwa: 9
    Odp: [WB] [SP/MP]Chronicles of Might and Magic
    « Odpowiedź #915 dnia: Października 01, 2012, 23:40:51 »
    Mam pytanko :> .
    Jak będzie wyglądało granie płcią piękną? Będzie trudniej czy tak samo? I czy będą odpowiednie opcje romansu?
    Płeć raczej nie będzie definiowała poziomu trudności, będzie z grubsza tak samo. Oczywiście zamierzamy dodać wiele pancerzy zaprojektowanych specjalnie dla pań, aby uprzyjemnić Wam rozgrywkę ową płcią. Co do opcji romansu to nie będzie to problem, postaramy się wrzucić paru kandydatów na kochanków, jak macie jakieś pomysły to walcie śmiało. :) (w przypadku romansu z kobietą też możecie zarzucić jakimś pomysłem, a my postaramy się zaspokoić Waszą seksualną fantazję z dzieciństwa, jeśli pomysł będzie tego godzien). ;]

Będzie to możliwe grając innym gatunkiem niż elf czy człowiek?
    Wyżej wymienione przez Mr. Bio kobiece NPC wyznają pełną tolerancję rasową...

PS. Zdaję sobie sprawę, że wypuszczenie naszego "killera" się opóźnia, ale musicie być cierpliwi, zabawa ze skryptami bywa czasochłonna, a chcemy, żeby to ładnie wyszło. Może w tym tygodniu wrzucimy jakieś screeny, żeby ostudzić nastroje.

Pozdrawiam!
    Uwaga: Zanim zadasz pytanie w wątku zajrzyj do FAQ, znajdującego się na pierwszej stronie, być może znajdziesz tam odpowiedź :)

Offline MrFuriu

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #916 dnia: Października 02, 2012, 18:30:38 »
    A, no to parę potencjalnych kochanek
    Elfice: Melodja, Jenowa i Mephala
    Ludzie: Adelaide, Shiva i Oris
    Nietypowe: Aine i Neela (Dziny) Charna (No cóż, przydały by się jakie bardziej złe kobiety)

Offline MrAdrianPl

• Użytkownik
    • Piwa: -22
    « Odpowiedź #917 dnia: Października 04, 2012, 18:39:34 »
    mam ***** pytanie dlaczego dostałem minusowe piwo jak nic złego nie robiłem
    ja ******* dziękuje za odpowiedzi
    « Ostatnia zmiana: Października 05, 2012, 19:05:37 wysłana przez MrAdrianPl »

Offline Mr. Bio

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 16
    • ^Zielony kwadracik -> robię moda :)
      • Chronicles of Might and Magic
    « Odpowiedź #918 dnia: Października 04, 2012, 19:20:41 »

...

Uprasza się o zadawanie takich pytań w odpowiednim temacie. Dziękuję za uwagę.

!!!Zanim zadasz jakieś pytanie o moda przeczytaj FAQ w pierwszym poście tematu!!! - klik^

Offline Gaspar

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #919 dnia: Października 06, 2012, 16:16:27 »
    Przepraszam kiedy będzie jakiś screen lub filmik bo, niestety dawno nic nie było. A my czekamy na jakąś cząstkę. Czyżby te defy sprawiały aż taki problem?

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #920 dnia: Października 06, 2012, 16:55:01 »
    Problem sprawia głównie początek roku akademickiego oraz prawa Murphy'ego połączone z awarią każdego sprzętu który w danej chwili może się popsuć.

Offline Kolega

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #921 dnia: Października 07, 2012, 02:47:13 »
    Głodny lud żąda screen'ów ! :P

Offline Gaspar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #922 dnia: Października 09, 2012, 16:28:02 »
    Widać niestety ,że zainteresowanie tematem słabnie... Kiedy pojawi się jakiś screen lub informacja?

Offline Haazheel

• Użytkownik
    • Piwa: 17
    « Odpowiedź #923 dnia: Października 09, 2012, 20:18:49 »
    Twórcy moda też ludzie więc też mają swoje ograniczenia: praca, szkoła itp...

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #924 dnia: Października 09, 2012, 21:38:15 »
    Niedługo coś pokażemy, musicie jeszcze trochę poczekać.
    « Ostatnia zmiana: Października 09, 2012, 22:03:48 wysłana przez Mat Berserker »

Offline Gaspar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #925 dnia: Października 12, 2012, 22:18:52 »
    Będą kluczowe artefakty z Heroes III jak np: Graal?          Już wiadomo jak będzie z oblężeniami?
      Szkoda ,że zainteresowanie tematem spada ,bo jest świetny.

« Ostatnia zmiana: Października 13, 2012, 21:26:17 wysłana przez Gaspar »

Offline Avenroth

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #926 dnia: Października 14, 2012, 05:50:29 »
    Spada bo twórcy od stuleci nic nowego nie rzucili :P

Bez urazy panowie, to co robicie zapowiada się świetnie. Ale jest to kwestia prostego marketingu, coby zgłodniałe nowości tłumy wielbicieli karmić od czasu do czasu. Bo inaczej cóż... zainteresowanie spada

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #927 dnia: Października 14, 2012, 07:38:01 »
    Pracujcie sobie w spokoju i nie dajcie się zwariować, czekamy na dopracowanego moda. Jak dla mnie to może wyjść i za kilka lat, będzie warto i tak zagrać. Powodzenia.

(click to show/hide)

Offline Gaspar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #928 dnia: Października 14, 2012, 14:14:43 »
    Avenroth ma rację jestęśmy nieco przegłodzeni. Przez to ,że wasza praca jest taka dobra zawsze będziemy chcieli coraz więcej screenów.
    Słowem tematu . Z gotowych jednostek są: pegaz,elfi łucznik, szkielet,zombie,lisz ,rycerz śmierci,pikinier,kusznik,czempion,anioł,dżin,mag,jaszczuroczłek,gnoll,gorgona,goblin,ork,obserwator,krzyżowiec,upiór,jednorożec,wilk.
    Dobrze wymieniłem ? Chyba ,że je poprawiacie i w między czasie wrzuciliście coś nowego. 

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #929 dnia: Października 14, 2012, 14:23:09 »
    Avenroth ma rację jestęśmy nieco przegłodzeni. Przez to ,że wasza praca jest taka dobra zawsze będziemy chcieli coraz więcej screenów.
    Słowem tematu . Z gotowych jednostek są: pegaz,elfi łucznik, szkielet,zombie,lisz ,rycerz śmierci,pikinier,kusznik,czempion,anioł,dżin,mag,jaszczuroczłek,gnoll,gorgona,goblin,ork,obserwator,krzyżowiec,upiór,jednorożec,wilk.
    Dobrze wymieniłem ? Chyba ,że je poprawiacie i w między czasie wrzuciliście coś nowego.

Jak jesteś głodny to idź na kebaba. Jak rzucanie ochłapów tłumom się kończy, to można przekonać się po przykładzie Wotra. A teraz dajcie w spokoju im robić swoje, na pewno się nie zawiedziecie, tym bardziej doceńcie to, że robią to charytatywnie i nie mają żadnego obowiązku nic wrzucać (Chociaż wiadomo, że miło wrzucić coś i zobaczyć że ludziom się podoba, widocznie teraz mają inne sprawy na głowie). Chyba że zadowalają was takie bękarty pokroju pierwszego Grunwaldu, do którego przyłożyłem rękę, to spoko zaraz zrobię autorom tego moda konkurencję i będziecie mieć moda za tydzień. Tak was przesycę że będziecie mieć żarcia po sufit, tylko za niestrawności po tym nie odpowiadam.