Skoro To jednostka można by było nią być tak z ciekawości pytam zamist mieczy kupowało by się jakieś nakładane rogi : )
Może po becie...
...
...
Albo nie, raczej nie :) Nie jesteśmy zwolennikami tego typu eksperymentów. Jak chcesz, to możemy wypuścić osobny mini-mod będący symulatorem życia gorgony :)
A po walce żołnierze Ci wracają ;D Właśnie, będzie nekromancja ;)? Coś a'la że po bitwie zbieramy ich jako uwolnionych więźniów.
Zobaczymy jak nam wyjdzie, teoretycznie, moglibyśmy zrobić taką zdolność, ale nie wiemy jak to wypadnie na tle balansu frakcji.
Najpierw muszę pogratulować twórcom za tego moda i życzyć im jak najszybszego postępu w pracach nad nim.
Musze się przyznać że dawno nie grałem w H3 ale i ile dobrze pamiętam to gorgony ziały/buchały kwasem co pośrednio może potwierdzić opis tego stwora na tej stronie (wiem że nie jest ona powiązana bezpośrednio z grą ale i twórcy musieli z czerpać z czegoś pomysły)
Żałuje że w armii Tatali nie zobaczę oślizgów (bądź ważek jak kto woli). Nie wiem jak będzie wyglądał balans w modzie( to zadanie moderów/beta testerów ) ale walka przeciwko bastionowi może stwarzać mały problem ( elfy - BEST ŁUCZNICY, krasnoludy - twarda piechota i szybka kawaleria - pegazy). Ważki mogły by pomóc w "neutralizacji" pierwszego z zagrożeń ze względu na swój mały model. Poruszać mogły by się jak zjawy tzn. unosić się kilkanaście cm nad ziemią, lecz jak zwykle trudna animacja psuje wszystko. Może kiedyś się ich doczekam. Ale na razie mogę mieć nadzieję na jak najszybsze ( oczywiście z zachowaniem dobrej jakości) ukończenie prac nad betą.
Dziękujemy za miłe słowa i zapewniamy, że balans zostanie utrzymany. Tak jak się zastanowić, to wszystkie frakcje będą po prostu bardzo mocne (aczkolwiek każda ma jakąś słabość), jednym słowem równowaga zostanie zachowana. Nad oślizgami już się zastanawialiśmy, jednak ich wykonanie wiąże się z dość dużym ryzykiem, że coś pójdzie nie tak. Jeśli bardzo chciałbyś je zobaczyć w modzie, to może w wolnej chwili wykonamy jakąś próbną wersję i poddamy ją Waszej ocenie :)
Były jeszcze jakieś artefakty pozwalające przyzywać jednostki z wyższego poziomu (lisze), ale zostały one wprowadzone w Ostrzu Armaggedonu i Cieniu Śmierci.
Devil_Imp: Właśnie się zabrałem za Ostrze Armaggedonu i nie mogę przejść kampanii Dracona :(
Chodzi ci zapewne o "Płaszcz Nieumarłego Króla", otóż jeszcze nie wiemy czy będzie on dostępny w modzie. Prawdopodobnie, przemierzając bezkresy Antagarichu w naszej modyfikacji natkniecie się na jego elementy składowe, ale samo złożenie w jeden artefakt raczej odpada (ze względów fabularno-logicznych, to trochę jakby pozwolić Wam na złożenie samego Ostrza Armageddonu, ale nie martwcie się, będziecie mieli co kolekcjonować i w mistyczny sposób spajać w jedno w CoMM'ie).
PS. Tak, kampania z Draconem jest wyjątkowo trudna, ale H3 to gra, w której po prostu czasem warto wypróbować różne warianty swoich taktyk, ergo w Twoim przypadku proponuję ich zmianę i ponowne podejście (niestety w Heroes tak bywa, trzeba próbować różnych sposobów do upadłego)
PSS. Aby dojść do Gelu nie trzeba przechodzić Dracona, wystarczy pierwsza misja w kampanii z 'Żelaznoręką Katariną' :)
Widzisz Filcu jaką Ci szef fuchę załatwił ;p
A tak ogólnie to jedyny i pierwszy mod w historii na jakiego osobiście czekam.Czuje że będzie moc
Dziękujemy za wypożyczenie Filca i za pokładaną w nas wiarę. Osobiście zapewniam, że jest na co czekać!