Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [PW_Mod][Myrmidons] Myrmidons  (Przeczytany 6092 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline xGiermek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    [PW_Mod][Myrmidons] Myrmidons
    « dnia: Kwietnia 25, 2012, 12:59:50 »

Witam, chciałem wam przedstawić pierwszy polski serwer do pw_4_beta2 . Serwer z lekka opiera się na united, mamy wielkie ambicje i zgraną administracje czasami zawodzi ale staramy się. Wreszcie ! tak wreszcie mamy nową mape i zaczynamy bardziej naciskać na "odgrywanie roli" . A tak naprawde zapraszam do klanu myrmidons więcej na stronie: www.myrmidonsclan.webs.com .Jeśli chodzi o sam klan wkrótce zaczniemy się nim poważnie interesować, tworząc tutaj cały skład, serwer. Wkrótce zaczniemy także działać na native jako klan z większą armią. Ale już można napisać podanie na naszej stronie www.myrmidonsclan.webs.com

Informacje Podstawowe:
    Serwer:Ziemia_Polska
    Administracja:Giermek,Harasim,Mikstor,Dziadek,Jarzo
    Kontakt Steam:oOGiermekOo
    Team Speak:ts.300derian.pl
    Zasady:Odgrywanie Roli Postaci (RP)
    Mapa:The Lowlands

Zapraszam także do klanu Myrmidons, bardzo dużo działamy na pw.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 22, 2013, 12:09:34 wysłana przez Rome »
    Sciezka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawosci samolubnych i tyranie zlych ludzi. Blogoslawiony ten, co w imie milosierdzia i dobrej woli prowadzi slabych dolina ciemnosci, bo on jest strozem brata swego i znalazca zagubionych dziatek. I dokonam srogiej pomsty w zapalczywym gniewie, na tych, ktorzy chca zatruc i zniszczyc moich braci; i poznasz, ze Ja jestem Pan, gdy wywre na tobie swoja zemste

Offline xGiermek

• Użytkownik
    Odp: (pw_4_beta2) Myrmidons
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 25, 2012, 13:01:19 »
    Zapraszam na event. Więcej na naszym forum: http://www.polskiepw.aaf.pl/forum/index.php . Warto zajrzeć.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 25, 2012, 17:13:57 wysłana przez xGiermek »
    Sciezka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawosci samolubnych i tyranie zlych ludzi. Blogoslawiony ten, co w imie milosierdzia i dobrej woli prowadzi slabych dolina ciemnosci, bo on jest strozem brata swego i znalazca zagubionych dziatek. I dokonam srogiej pomsty w zapalczywym gniewie, na tych, ktorzy chca zatruc i zniszczyc moich braci; i poznasz, ze Ja jestem Pan, gdy wywre na tobie swoja zemste

Offline krahelek

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 25, 2012, 17:37:55 »
    Zmień nazwę forum  z nazwa twojej strony na jakąś inną pls

Offline Bandytaa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 26, 2012, 10:17:17 »
    Chciałbym złożyć skargę na Wujek_Gvozdziu

Najpierw rozwalał bramę do mojego zamku niewidzialnym Great Swordem a następnie zaczął pisać że frakcja w której jestem ja(Byłem królem) należy do niego -_-.
    Wkurzyłem się gdyż rozwalił drzwi do praven prawie do połowy uderzyłem go greate swordem aby przestał a ten się rzucił na mnie niewidzialną bronią...

Proszę o zwrot 30K bo tyle kosztowała moja zbroja.
    Dziękuję,dobranoc.

Offline xGiermek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 26, 2012, 10:53:34 »
    Chciałbym złożyć skargę na Wujek_Gvozdziu

Najpierw rozwalał bramę do mojego zamku niewidzialnym Great Swordem a następnie zaczął pisać że frakcja w której jestem ja(Byłem królem) należy do niego -_-.
    Wkurzyłem się gdyż rozwalił drzwi do praven prawie do połowy uderzyłem go greate swordem aby przestał a ten się rzucił na mnie niewidzialną bronią...

Proszę o zwrot 30K bo tyle kosztowała moja zbroja.
    Dziękuję,dobranoc.
    Dobrze.. przepraszam za niego ale jest to dlatego że jego brat ma admina i nie wyłączył godlika jak wychodził, ten wszedł i sam widzisz ;/ przepraszam za wszystko i obiecuje że to się nie powtórzy. Oddam ci całe 100k ze swoich zarobionych pieniążków. Steam: oOGiermekOo
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 26, 2012, 11:18:34 wysłana przez xGiermek »

Offline Bandytaa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 26, 2012, 11:02:00 »
    A pieniądze przejeb*ł mi całe 40K
    32,540K za zbroję a reszta to EQ i koń ;(

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 26, 2012, 16:31:07 »
    Wybacz Bandyto, nie wiedziałem tego ze trzebo Goodlikea wyłaczac przed wyjsciem, brat perfidnie to wykorzystał, pogadam sobie z nim, refunda dostaniesz jak tylko cie na Serverze zobacze,
    Jeszcze raz przepraszam

Offline Tyraxor

• Użytkownik
    • Aka Marnid
    « Odpowiedź #7 dnia: Kwietnia 26, 2012, 18:07:58 »
    Hmmh, ciekawe że nawet nie wiecie co to ooc i ic :>

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #8 dnia: Kwietnia 26, 2012, 19:05:51 »
    Z kad takie przypuszczenie?

Offline Tyraxor

• Użytkownik
    • Aka Marnid
    « Odpowiedź #9 dnia: Kwietnia 26, 2012, 19:10:32 »
    Z tąd, iż nie wiem, może znają, ale nie używają, np. pakty o nieagresji, sojusze na odległość 3 km. Od tego jest ten fajny czat do osób przy tobie.

Offline Bandytaa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Kwietnia 28, 2012, 20:54:00 »
    Proszę o zmianę mapy.
    Powód?
    Ta już jest monotonna.Jest praktycznie na każdym liczniejszym serwerze.
    Każdy ma ponad 50K (ok 3/4 serwera) bo admini rozdawali refund każdemu.
    Przez to zapomnieliśmy o największej zabawie jaką jest zbieranie kasy.

Proszę też aby admini nie ingerowali w życie frakcji,ponieważ spawnują itemy.

Offline ZakochanyPingwin

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Kwietnia 29, 2012, 10:58:25 »
    Dobrze.. przepraszam za niego ale jest to dlatego że jego brat ma admina i nie wyłączył godlika jak wychodził, ten wszedł i sam widzisz ;/ przepraszam za wszystko i obiecuje że to się nie powtórzy. Oddam ci całe 100k ze swoich zarobionych pieniążków. Steam: oOGiermekOo

Wybacz Bandyto, nie wiedziałem tego ze trzebo Goodlikea wyłaczac przed wyjsciem, brat perfidnie to wykorzystał, pogadam sobie z nim, refunda dostaniesz jak tylko cie na Serverze zobacze,
    Jeszcze raz przepraszam

O Boże, jakie Kity Wam Oni wciskają, że Wy tego nie widzicie to musicie być naprawdę ślepi... Słyszałem już nie raz taki kit ,,A bo mój brat wszedł do gry a goodlike był włączony bo zapomniałem go wyłączyć" Kurde, gdzieś to już słyszałem. Giermek i ekipa, jesteście żałośni

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Kwietnia 29, 2012, 11:16:53 »
    Coż byłem przed chwilą na serverze i niestety nie moge wyrazić dobrego zdania.\

Podczas nieobecnosci giermka na serverze było dwóch administratorów.

Jade sobie i zrandomowało(nagle zaatakowali) mnie 4 nobów (3 zabilem)
    Stracilem przez to 6k (niby nie duza sumka ale nie zamierzam sam od nowa na to zarabiac)

Wiec ogolna sytuacja wygladala tak ze administratorzy robili sobie jakis event na serverze kiedy poszkodowany gracz był randomowany a w dodatku administracja w dupie miala to zjawisko bo wolała "prowadzić event"

najwidoczniej giermek musisz bardziej dobierac administratorów -.-
    Retarded are everywhere

Offline xGiermek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Kwietnia 29, 2012, 15:41:34 »
    Zdaje sobie sprawe z tego że cały ten serwer to jedno wielkie gówno, wiem już co za admini się bawili więc w najbliższych dniach poczynając od tego . Postaramy się by serwer działał jak najlepiej a zadbają o to @ admini:
    -Giermek
    -Jarzo
    -Rafard
    Ci trzej od dziś mają pełny dostęp do konsoli , więc wszystko będzie pięknie i sprawnie. Ich zadaniem jest panowanie nad serwerem i adminami niższej rangi (teois, harasim) . Sam nie wiem co mam powiedzieć.. bo patrząc na tą konsole widziałem co się dzieje . I Jeszcze raz przepraszam . A jeśli zdarzy się randoming pisać na backspace .

Offline Bandytaa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Kwietnia 29, 2012, 20:58:18 »
    Więcej na ten serwer nie wejdę!
    2 kolesi zabijało mnie i Princa 5 razy (Random bo byliśmy commonerami a oni z frakcji)
    Apelowaliśmy do Rafarda o bana dla nich to ten dał jednemu slaya,a za minutę wrócił jeszcze ciężej opancerzony.
    Po 5 killu kicka ale ten wrócił i dalej to robił.
    Potem znowu kick i tak dalej...