Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [PW_Mod][Myrmidons] Myrmidons  (Przeczytany 6094 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    Odp: (pw_4_beta2) Myrmidons
    « Odpowiedź #15 dnia: Kwietnia 29, 2012, 21:48:30 »
    Dobrze, ale na drugi raz podawaj nicki tych graczy, bo tak to nic nie możemy zrobic, a to że Rafard nie zauwarzył, to nie jego wina, i z takimi skargami to nie przychodz odrazu na tawerne bo to bez sensu, żalić sie że ktos ma powód by cie Randomowac,
    Zobacz czy na United cie nie Randomuja, zawsze sie znajdzie deb*l który potrafi Randomowac, za takich przepraszam w imieniu administracji, Head Admini są odpwiedzialni, no moze z wyjatkiem Rafarda( jemu czasami cos odpier**iela ^^)

Offline ZakochanyPingwin

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #16 dnia: Kwietnia 29, 2012, 23:56:32 »
    Wam wszystkim cały czas odpie*dala...

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #17 dnia: Kwietnia 30, 2012, 09:18:57 »
    Witam!
    Chciałbym by zgłosić, że na waszym serverze Randomują!
    Ale kto?!
    Admini! Giermek i Tyjajawo randomują na serverze Ziemia Polska!
    Podobno trzeba zgłaszać randomowanie, więc zgłaszam!

P.S
    Tyjajawo7 widzę, że używasz Egzemplarza od UFO ^^ To dobrze oby tak dalej.

Offline Bandytaa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Kwietnia 30, 2012, 10:08:29 »
    cały klan 6eTY czy jakoś tak.

Offline Teoiss

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Kwietnia 30, 2012, 10:08:29 »
    Widze że mózg nie pracuje..
    Ja na servie gram pod normalnym nickiem (teoiss) iii... Admini nie randomuja jezeli nie atakuesz ich "by wydropic admin puchy". Jak masz takie nastawienie to nie dziw sie ze cie potem zabijają

Offline Bandytaa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Kwietnia 30, 2012, 10:13:27 »
    Prosty Wniosek.

Admin nie powinien mieszać się w sprawy Frakcji i nie było by zażaleń na nich.
    Ja do Rafarda nic nie mam bo spoko admin i być może był zajęty jak oni randomowali lub AFK-To rozumiem.

Ale że admin popierdala w Admin armor w frakcji z którą ma się wojnę i nas zabija to już nie halo.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #21 dnia: Kwietnia 30, 2012, 10:19:20 »
    Można prosić o spokój? Czy koniecznie chcecie żeby temat był zamknięty? Wątpliwości w sprawie klanowego serwera proponowałbym rozwiązywać na forum danego klanu, ewentualnie przez prywatne wiadomości.

I byłbym osobiście zobowiązany, gdybyście zachowali minimum kultury językowej...
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Teoiss

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Kwietnia 30, 2012, 10:22:54 »
    Masz racje, ale podaj nick takiego nieodpowiedzialnego admina(ja tak nie robie ^^) a sobie z nim pogadamy, osobisciej jak gram we e frakcji to przewaznie jako serf czasami Man At arms, napisz do mnie na steam; julioperek
    A bedziesz mi mógł na bierząco dawać informacjie co ci nie pasuje, i co chcesz zmienic. Postaram ci sie jak najlepiej pomóc.

Edit; Luca spokojnie, nikt nie chce byś zamykał wątek.
    Bedzie tu porządek, i jak mówisz, wszelkie pytania i wątpliwości prosimy pisac na forum serverowym.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 30, 2012, 10:28:59 wysłana przez tyjajawo7 »

Offline ZakochanyPingwin

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Kwietnia 30, 2012, 11:58:03 »
    Można prosić o spokój? Czy koniecznie chcecie żeby temat był zamknięty? Wątpliwości w sprawie klanowego serwera proponowałbym rozwiązywać na forum danego klanu, ewentualnie przez prywatne wiadomości.

I byłbym osobiście zobowiązany, gdybyście zachowali minimum kultury językowej...

Stary, Ty tylko zamykać tematy potrafisz i nie rozróżniasz kłótni od normalnej wymiany zdań. Na cholerę jest ta tawerna, skoro nikt nic nie może nikomu napisać bo zaraz jakiś pajac chce temat zamykać? Widać, że wszędzie, czy to na jakimś serverze, czy na forum są (za przeproszeniem) stuknięci.

Offline GameKompot

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Kwietnia 30, 2012, 12:00:34 »
    Pingwin pożegnaj sie lepiej z tawerną ;)

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #25 dnia: Kwietnia 30, 2012, 12:04:57 »
    Kolego, trochę za cienki w uszach jesteś żeby do mnie per "pajac" się zwracać.

(...)
    2. Oczywiste jest, że w tym dziale, jak i na całym forum, obowiązuje regulamin wiec wszelki spam, wyzwiska, prowokowanie i inne oznaki debilizmu będą nagradzane.
    4. Tematy nie służą jako poligon do rozwiązywania spraw między klanowych tylko do prowadzenia dyskusji ściśle związanych z życiem klanu. Wszelkie pretensje o wynik meczu lub inne sprawy między klanowe załatwiaj poprzez PM
    5. Wszelkie skargi/zażalenia na klan lub jego członków kieruj na pm członków danego klanu lub na zewnętrzne klanowe fora.
    (...)
    Na koniec, odezwa do wszystkich gimbusów i innych odszczepieńców, którzy nie potrafią się dostosować - Dział ten jest po ścisła moderacją i nas wasze klanowe problemy nic nie obchodzą*, więc nawet nie próbujcie dochodzić sprawiedliwości robiąc burdel w dziale i liczcie się z konsekwencjami wypisanymi powyżej
    (...)
    Jeżeli masz jeszcze jakieś wątpliwości zawsze możesz zgłosić się do administratorów. Moim zadaniem jest egzekwowanie zasad panujących na forum a wiec i w tym dziale. A jak widzisz wyżej, zasady te są jasne.

EDIT: ZakochanyPingwin, przejrzałem sobie twoje posty i ty masz czelność nazywać te wypociny "normalną wymianą zdań"!?
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 30, 2012, 12:19:59 wysłana przez sir Luca »
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Blast

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Kwietnia 30, 2012, 12:18:29 »
    To po co są tu te tematy Klanowe? To po co zakładają temat z serverem do Pw Moda? A nie klanem? Piszemy na temat servera bo ten temat powinien do tego być przeznaczony. Jeżeli wam to nie pasuje (Administratorzy) to nie patrzcie tu, nie czytajcie, natkniecie się na jakieś wulgaryzmy albo coś to po prostu ostrzeżenie... A nie każda wiadomość jest zła bo co? Zaznaczone jest w regulaminie "nas wasze klanowe problemy nic nie obchodzą*" no to się nie wtrącajcie może? Po prostu pilnujcie aby inni nie używali Wulgaryzmów i tyle...

Offline xGiermek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Kwietnia 30, 2012, 12:52:27 »
    Po pierwsze nie ma admina tyjawo to jest tylko fejk na tawernie ;/ więc nie gadaj że randomuje. .  po 2 jak już piszesz o randomerach to konkretnie a rafard był wczoraj zemną bardzo zajęty i nie ma serwera Ziemia_Polska tylko inna nazwe ! . Więc prosze o zamknięcie tego tematu gdyż niedługo zakładamy nowy i troche bardziej ogarnięty , zarówno jak i robimy porządek z serwerem . A prince sam randomuje i nie daleko mu do dłuższego bana niż godzina :) .
    Sciezka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawosci samolubnych i tyranie zlych ludzi. Blogoslawiony ten, co w imie milosierdzia i dobrej woli prowadzi slabych dolina ciemnosci, bo on jest strozem brata swego i znalazca zagubionych dziatek. I dokonam srogiej pomsty w zapalczywym gniewie, na tych, ktorzy chca zatruc i zniszczyc moich braci; i poznasz, ze Ja jestem Pan, gdy wywre na tobie swoja zemste

Offline xGiermek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Kwietnia 30, 2012, 13:01:29 »
    Prosty Wniosek.

Admin nie powinien mieszać się w sprawy Frakcji i nie było by zażaleń na nich.
    Ja do Rafarda nic nie mam bo spoko admin i być może był zajęty jak oni randomowali lub AFK-To rozumiem.

Ale że admin popierdala w Admin armor w frakcji z którą ma się wojnę i nas zabija to już nie halo.
    eeh.. nie rozumiesz rafard grał sobie w frakcji bo zapomniałem mu powiedzieć o fejku , ja byłem zajęty a wasi odpiepszali jakąś kupe . .  dlatego ubrał admin zbroje żebyście go nie zabili kiedy chce przemówić wam do rozumu .
    Sciezka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawosci samolubnych i tyranie zlych ludzi. Blogoslawiony ten, co w imie milosierdzia i dobrej woli prowadzi slabych dolina ciemnosci, bo on jest strozem brata swego i znalazca zagubionych dziatek. I dokonam srogiej pomsty w zapalczywym gniewie, na tych, ktorzy chca zatruc i zniszczyc moich braci; i poznasz, ze Ja jestem Pan, gdy wywre na tobie swoja zemste

Offline Blast

• Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Kwietnia 30, 2012, 14:34:44 »
    Czy ty nie potrafisz edytować postów?
    Po prostu jesteście za słabi aby normalnie grać dlatego bierzecie admin armor i inne jakieś tam cheaty co mają admini. Tak samo było na Evencie i jak widać tak samo jest na zwykłej grze. Polecam inny server na pewno będziecie mogli sobie spokojnie pozbierać kaskę a nie jakiś admin w black armor przyjdzie i cie zabije bo ma z tobą wojnę.

Po co nowy temat?
    Już chyba 3 będziecie zakładać... To jest żałosne. Nie umiecie poprowadzić jednego tematu to zakładacie drugi?