Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: v1.150 - 1.151  (Przeczytany 21462 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Duczek

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • http://www.youtube.com/watch?v=k8TMWODv6OI
    Odp: v1.150
    « Odpowiedź #30 dnia: Kwietnia 18, 2012, 23:10:50 »
    Wystarczy wejść w bibliotekę gier - Warband - Właściwości - Pliki Lokalne - Sprawdź spójność plików gry i nie ma już bugów, ani błędów.

Offline Dominique

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #31 dnia: Kwietnia 19, 2012, 07:20:14 »
    Mi zmiany się podobają :)
    "Przystojny, ale niezły ch*j.
    Poza tym pedofil.   
    Powinnam uciekać.   
    Ale mnie intryguje."

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #32 dnia: Kwietnia 19, 2012, 07:32:32 »
    Duczek, a co jeśli ktoś ma wersję non-steam? -_-'
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #33 dnia: Kwietnia 19, 2012, 09:05:16 »
    Archimonde, wystarczy wątek przeczytać -.- Na początku gdzieś masz link do downloadu aktualizacji... A jeśli ci chodzi o maprawienie to włóż płytkę i wybierz opcję ''zainstaluj ponownie''
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline Voland_s

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #34 dnia: Kwietnia 19, 2012, 09:27:13 »
    Oto miś na miarę naszych możliwości :)

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #35 dnia: Kwietnia 19, 2012, 10:14:50 »
    Temat przeczytałem od początku i nie chodziło mi o download, tylko o naprawę plików. Patcha nie zamierzam pobierać tak długo, jak długo Deluge nie będzie na nim działać.
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline White-Wolf

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Znany jako Bodziu
    « Odpowiedź #36 dnia: Kwietnia 19, 2012, 12:49:15 »
    Nie no... Banda hipokrytów. Nie było patcha to wszyscy płakali, jest patch to się prawdziwy lament zaczął.
    +
    Jeszcze pamiętam jak wszyscy płakali jaki to TW zły jest i nic nie robi z warbandem tylko nad 2 pracują :o

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Kwietnia 19, 2012, 14:57:47 »
    A cos zrobili ? wydaje mi sie ze nie.. tylko wiecej bledow i kilka poduszek na dachu w wiosce.

To jest ŻALOSNE juz
    Retarded are everywhere

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #38 dnia: Kwietnia 19, 2012, 15:12:15 »
    Nie no, nie jest tak tragicznie jak w przypadku 1.143. Tutaj przynajmniej są jakieś realne zmiany, dodano kilka usprawnień dla modderów, ruszono mapy itp. Bywało gorzej. ;p
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Wolfar_666

• Użytkownik
    • Wolfar
    « Odpowiedź #39 dnia: Kwietnia 19, 2012, 15:24:58 »
    Husasz, kroki koni słychać, ale mają o wiele mniejszy zasięg słyszalności. Sprawdzaliśmy z Reaven-em na serwerze. tak czy siak, gdy usłyszysz konia teraz będzie już za późno...

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Kwietnia 19, 2012, 15:39:49 »
    Nie no, nie jest tak tragicznie jak w przypadku 1.143. Tutaj przynajmniej są jakieś realne zmiany, dodano kilka usprawnień dla modderów, ruszono mapy itp. Bywało gorzej. ;p

To prawda.. ale te zmiany powinny byc 2 lata temu kiedy podczas premiery WB gracze zauwazyli te bledy -.-

Wolfar

chodzi mi o to ze przez to zmniejszenie slyszalnosci niektorzy wogole nic nie slyszą bo im cos sie zepsulo.

Ogolnie jestem zly nie na to ze kolejny pacz wprowadza malo zmian tylko o to ze te zmiany powinny byc juz dawno wprowadzone. Widocznie tworcy teraz odczytali jakis mail z 2010 roku.
    Retarded are everywhere

Offline Wolfar_666

• Użytkownik
    • Wolfar
    « Odpowiedź #41 dnia: Kwietnia 19, 2012, 15:48:50 »
    Ja rozumiem o co ci chodzi, mi też się ten patch nie podoba (co za niedopaczenie ze strony twórców xD), bo oni robią to zdecydowanie za późno. Mogliby chociarz grafikę ruszyć, jakąś mapkę dodać czy coś...

Wiem tez że te konie bardzo słabo słychać, trzeba stać zaraz obok konnego i mieć mocno rozkręcony dźwięk.

Idę zobaczyć jak teraz wygląda PA :P

Wysłać ci słownik? Czy sam przestaniesz kaleczyć nasz piękny język?

EDIT: Mapki są spoko, fajniejsze niż wcześniej, sorry Luca, brałem modyfikuj ale się nie zapisało z jakiegoś powodu:O a jeśli chodzi o niedopaczenie to jest specjalnie tam napisane. Ale niektóre błędy były straszne racja :O dysleksja, jak już pisałem :P Poprawione.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 19, 2012, 16:09:48 wysłana przez Wolfar_666 »

Offline White-Wolf

• Użytkownik
    • Znany jako Bodziu
    « Odpowiedź #42 dnia: Kwietnia 19, 2012, 16:16:32 »
    A cos zrobili ? wydaje mi sie ze nie.. tylko wiecej bledow i kilka poduszek na dachu w wiosce.

To jest ŻALOSNE juz
    Tak, zrobili coś. Więcej niż poduszki na dachu, więc albo nie rozumiesz jęz. angielskiego, albo twierdzisz, że m.in. rebalans jednostek to nic.

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Kwietnia 19, 2012, 16:21:19 »
    Tak, zrobili coś. Więcej niż poduszki na dachu, więc albo nie rozumiesz jęz. angielskiego, albo twierdzisz, że m.in. rebalans jednostek to nic.

Pisze juz chyba setny raz

g*wno zrobili.

To co dodali to są rzeczy oczywiste ktore powinni naprawic juz 2 lata temu.

Retarded are everywhere

Offline White-Wolf

• Użytkownik
    • Znany jako Bodziu
    « Odpowiedź #44 dnia: Kwietnia 19, 2012, 16:28:29 »
    To co dodali to są rzeczy oczywiste ktore powinni naprawic juz 2 lata temu.
    Ok, powinni naprawić już 2 lata temu, ale naprawili teraz. A ty mówisz, że nic nie zrobili :)