Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [The Deluge][BC] Bohemian Corps  (Przeczytany 4403 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    [The Deluge][BC] Bohemian Corps
    « dnia: Kwietnia 01, 2012, 14:42:00 »
    Witam!
    Jako iż jestem ambasadorem klanu zza naszej południowej granicy,Bohemian Corps, zadecydowaliśmy się o utworzeniu wątku na stronie forum tawerny.

Vle Marshal Salte
                                                                     Bohemia Imes
                                                                    Bohemia Tygras
                                                                     Bohemia SiMik
                                                                     Bohemia Amfin
                                                                Bohemia Amb Prusak
                                                                    Bohemia Lothar
                                                                   Bohemia Hatashi
                                                                     Bohemia Kore
                                                                    Bohemia James
                                                                     Bohemia Amic
                                                                  Bohemia Macinator
                                                                    Bohemia Michael

<W przygotowaniach>

Poszukujemy również jednej osoby do klanu z Polski
                                            która może zaproponować oddanie klanowi,a także
                                              dobrą umiejętność posługiwania się j.angielskim.

Każdego zainteresowanego prosimy o kontakt.

Link do tematu na TaleWorlds
                                       http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,220251.0.html
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 22, 2013, 12:09:57 wysłana przez Rome »
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    Odp: [The Deluge] Bohemian Guard
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 01, 2012, 14:47:28 »
    Odkąd Bender zebrał około 10 ludzi ze starego Bohemiana i utworzył cASS to Bohemian stracił chyba w oczach Czeskich graczy. To jest forum do Polskich klanów o ile się nie mylę?
    P.S. Bohemian nie rekrutuje przypadkiem tylko Czechów i Słowaków?
    (click to show/hide)

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 01, 2012, 15:56:51 »
    Grając razem z Czechami, doszli oni do wniosku, że nie robi to wielkiej różnicy, że to nie jest Czech lub Słowak. Najważniejsze, abym rozumiał rozkazy i nauczył się podstawowych zwrotów po czesku. A zapoznanie się z nimi, chyba nie wyjdzie na złe.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 01, 2012, 16:17:06 wysłana przez Prusak »
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 01, 2012, 16:18:14 »
    10 was tylko w Bohemianie zostało? Słabo coś , a szkoda bo to był kiedyś najlepszy czeski klan. Teraz 3/4 ich ogrywa... pogadaj z Umeny czy tam Jony'D byście przeciwko cASS, bądź MW mecz rozegrali
    (click to show/hide)

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 01, 2012, 16:21:40 »
    Nie, jest nas około 18. Dzisiaj wieczorem będe rozmawiał z Salte albo z Imesem i podadzą mi resztę składu. Ten co napisałem jest z wczorajszego eventu (mnie nie było z nimi). A tak po za tym, to niedługo szykujemy jakiś sparing z polskim klanem.

Offline robercik8211

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Porucznik Potocki
    « Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 01, 2012, 17:09:51 »
    Powodzenia, chodziaż wam nie jest  potrzebne. :D
    Vivat Pomerania!

Offline spider94

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 01, 2012, 17:11:05 »
    Prusak może z MA ?
    Ale na Native :)

Wg. życzeń mój podpis został zedytowany.
    Tylko teraz jakiś łysy jest ;/

Offline Cord

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #7 dnia: Kwietnia 01, 2012, 17:22:15 »
    A podajcie wyniki waszych meczy, od kiedy istniejecie i takie tam ...

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Kwietnia 01, 2012, 19:46:41 »
    W najbliższych dniach (poniedziałek lub wtorek) zostaną dodane wszelkie informacje.
    Co do klanu, to muszę to wszystko obgadać z liderami. Patrząc na fora, to klan był to w większości pod Native. Lecz ostatnie wyniki są z 2011 roku, więc nie ma tam wiarygodnych źródeł.

Offline matiflo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • O RLY?
    « Odpowiedź #9 dnia: Kwietnia 01, 2012, 20:04:30 »
    Przekaż pozdrowienia. Prusak, to ty w końcu jesteś z RW czy nie :D?

A ty mi jaraj te baranki na Eli na grzanki.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Kwietnia 01, 2012, 20:09:37 »
    Klan na bank jest pod Native...biorą udział w ENL...cienko im idzie :P
    widzę wiesz w jakim klanie jesteś...
    (click to show/hide)

Offline matiflo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • O RLY?
    « Odpowiedź #11 dnia: Kwietnia 01, 2012, 20:10:53 »
    Słabo im idzie dlatego próbują sił w Deluge :D.

A ty mi jaraj te baranki na Eli na grzanki.

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Kwietnia 01, 2012, 20:22:51 »
    Mogę powiedzieć tak, nie oceniam ich, skoro sam nie jestem najlepszy. Ale na pewno mogę powiedzieć, że Salte jest dobrym liderem, podobają mi się jego rozkazy, ustawienia oddziału i tym podobne.
    Co do Regimentu Wielkopolskiego, to odchodzę. Jednak mam taką cichą nadzieję, że kiedyś do Was powrócę. Wczorajszy event mogę uznać za miłą niespodziankę. Gra była naprawdę w porządku i podobało mi się zachowanie Askortiego, który jasno mówił, że nie po to jest event by się pośmiać, pogadać.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Kwietnia 01, 2012, 20:28:52 »
    Umeny już im nie lideruje? O proszę... Myślałem że następca Marva trochę dłużej pozostanie Liderem
    (click to show/hide)

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #14 dnia: Kwietnia 01, 2012, 20:35:31 »
    Coraz lepiej Prusaku, trzeci klan w ciągu jednego weekendu. Jestem pod wrażeniem.

Poza tym, wydawało mi się że Tawerna jest dla polskich klanów, jeżeli ktoś chce się zorientować w zagranicznych, idzie na TW. Ale jak widać, świat się zmienia. :D
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński