Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Biedota, biedota, biedota...  (Przeczytany 1849 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Gazi

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Biedota, biedota, biedota...
    « dnia: Marca 28, 2012, 13:14:22 »
    Wyciszyłem właśnie wiecznie grającą muzykę w M&B i przeżyłem szok. Ta gra nie ma żadnych dźwięków otoczenia! Totalna martwizna, tylko dźwięki walki(o ile można je tak nazwać). I życzą sobie za tą grę niemal jak za topowe produkcje, w których np. dźwięki otoczenia(np. wiatr?) to podstawa... .

Offline spider94

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Biedota, biedota, biedota...
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 28, 2012, 21:57:24 »
    Zwykły M&B kosztuje w sklepach  20 zł... CoD MW 3, anie BF 3 to za to nie kupisz więc nie marudź...
    Wg. życzeń mój podpis został zedytowany.
    Tylko teraz jakiś łysy jest ;/

Offline Gazi

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 29, 2012, 11:32:08 »
    Mówię o Warband i o dzikich polach. Zresztą wszystkie te gry to kopiuj, wklej + multik i tak poza tym niczym się nie różnią(może trochę lepszą grafiką).

Offline White-Wolf

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Znany jako Bodziu
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 29, 2012, 15:53:53 »
    Mówię o Warband i o dzikich polach. Zresztą wszystkie te gry to kopiuj, wklej + multik i tak poza tym niczym się nie różnią(może trochę lepszą grafiką).
    Jeśli jesteś osobą kupującą gry w media markcie za 199 zł to pozdro xD
    http://allegro.pl/mount-blade-warband-ogniem-i-mieczem-24-7-i2234134054.html

Offline Lord Reginald

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • UMAD?
    « Odpowiedź #4 dnia: Marca 29, 2012, 16:49:00 »
    Gazi bez urazy tylko narzekasz - na crpga , teraz zacząłeś  wrzucać na MB i Warbanda.nie podoba się to nie graj i nie truj nam narzekaniem dupy.

PROBLEM?

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #5 dnia: Czerwca 24, 2012, 14:48:02 »
    Są dźwięki, kiedy poruszasz się oddziałem na mapie i masz dostatecznie głośne głośniki, to możesz słyszeć dźwięki tupania. Chodząc po np. mieście słychać w dzień bicia dzwonków, szczekania psów i parskania koni (o ile wjechałeś z nim do miasta).
    Nie narzekaj na to, są takie dźwięki, trzeba tylko podgłosić dźwięki z gry.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.