Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][OGP] Obrońcy Godla Polskiego  (Przeczytany 3517 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Hyral

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: (Native)Obrońcy Godla Polskiego
    « Odpowiedź #15 dnia: Marca 28, 2012, 22:04:05 »
    W klanie każdy ma się zachowywać odpowiednio ale ci którzy mają mniej niż 15 lat maja być szczególnie grzeczni ;)
    Co nie zmienia faktu, ze na serwerach i tak zachowujecie sie jak hołota
    Dzisiaj na przyklad gralem chyba godzinke, i w ten czas chyba ludzie z OGP bezczelnie atakowali mnie na spawnie bo nie dawałem komus z 2 teamu duela.

Offline Giermek

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #16 dnia: Marca 29, 2012, 18:25:19 »
    No stary nie dziw się jak zostaje 1 osoba nas jest 5 to duel dać biedakowi..
    Sciezka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawosci samolubnych i tyranie zlych ludzi. Blogoslawiony ten, co w imie milosierdzia i dobrej woli prowadzi slabych dolina ciemnosci, bo on jest strozem brata swego i znalazca zagubionych dziatek. I dokonam srogiej pomsty w zapalczywym gniewie, na tych, ktorzy chca zatruc i zniszczyc moich braci; i poznasz, ze Ja jestem Pan, gdy wywre na tobie swoja zemste

Offline Tobik-N

• Użytkownik
    • Piwa: 2
      • Forum WD
    « Odpowiedź #17 dnia: Marca 29, 2012, 19:30:51 »

Usprawiedliwiasz TK bo ktoś nie dał "duela" który nie jest ani obowiązkowy ani przyjęty przez wszystkich ?

Off: Wow, jak ja dawno na tawernie postzła nie pisałem :O

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #18 dnia: Marca 29, 2012, 21:01:00 »
    omg, to bitwa serw, a nie duel^^ chce duela niech idzie na nditions... A co do klanu, mało ludzi znam, a tych co znam, to raczej nie lubię(np. giermek - wiem, że to przeczytasz, ale denerwujesz mnie, bo zgrywasz intelektualistę).
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Giermek

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Marca 29, 2012, 21:31:55 »
    wiesz co uważam że to dobrze ;'D i thx za komplemęt a to że mnie nie lubisz to dla mnie nic ;'p a co do nas ostatnio gramy więcej w minecrafta, mercenary, the deluge ;) ale staramy się w nativa więc możesz nas mało znać ;D
    Sciezka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawosci samolubnych i tyranie zlych ludzi. Blogoslawiony ten, co w imie milosierdzia i dobrej woli prowadzi slabych dolina ciemnosci, bo on jest strozem brata swego i znalazca zagubionych dziatek. I dokonam srogiej pomsty w zapalczywym gniewie, na tych, ktorzy chca zatruc i zniszczyc moich braci; i poznasz, ze Ja jestem Pan, gdy wywre na tobie swoja zemste

Offline Hyral

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Marca 29, 2012, 22:25:18 »
    Własnie o tym Mowie, chcecie grac duele? to idzcie sobie na nditions, Bitwy gra sie na zasadzie last man standing, czyli ostatni ktory zyje. To ze ktos nie daje duela to jego prywatna sprawa...Nie macie prawa za to TKowac, nie mozecie zrozumiec tego niektorzy nie chca dawac duela?
    Nie wiem czy to jest nadmiar informacji dla was, czy poprostu czysta głupota i nie potraficie tego zrozumiec

Offline Giermek

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Marca 29, 2012, 22:28:35 »
    Człowieku ;d db ale jak sie komuś to nie podoba to głosowanie za wyrzuceniem gracza a nie że mi tu piszesz że cie zabiłem bo duela nie dałeś tak bo uważam że zrobiłeś po hamsku był 1 sam na 5 -.-

Offline Hyral

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Marca 29, 2012, 22:35:21 »
    Człowieku ;d db ale jak sie komuś to nie podoba to głosowanie za wyrzuceniem gracza a nie że mi tu piszesz że cie zabiłem bo duela nie dałeś tak bo uważam że zrobiłeś po hamsku był 1 sam na 5 -.-
    To musi byc straszne, ale spojrz na to z MOJEJ strony
    Chce sobie wejsc, pograc ale nie moge bo jakas banda idiotow z klanu w ktorym srednia wieku wynosi 13 lat, i z tego co widze srednia IQ jest rowna IQ dzieci z 6 klasy podstawowki...Ciagle mnie teamkilluja i nie pozwalaja grac. Powiedz mi, Czy tak zachowuje sie normalna osoba ktora gra w gre dla przyjemnosci?

Offline Filcefix

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    • Średniowiecze, zabawy tarczą i mieczem.
    « Odpowiedź #23 dnia: Marca 29, 2012, 22:40:15 »
     Niestety również muszę przyznać że tak od tygodnia, może dwóch taki nieogar totalny jest. Niepanowanie nad różnymi tkerami, przed wczoraj na ruinach chociażby Giermek całkowicie bez powodu tknął Volanda zaraz po rozpoczęciu rundy, choć najzabawniejszą sytuacją było chyba ,,polowanie na tkerów i ludzi bez nicków,, z ban hammerem na nieszczęsnej arenie, po czym zgon i przejęcie tegoż młota przez jakiegoś innego gracza... Jakież to szczęście że nie dostał się w łapy owych tkerów bo nie chciał bym mieć bana przez niekompetencję admina.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #24 dnia: Marca 29, 2012, 22:42:27 »
    Widzę, ze wątki klanowe za krótko były zamknięte...

Panowie: Hyral, Giermek, Tobik-N i jurdas za prowadzenie bezsensownej kłótni dostają tygodniowy zakaz pisania w tym dziele.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline PitBull

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #25 dnia: Marca 30, 2012, 08:31:36 »
    THX  sir luca już te kłónie mnie denerwowały a jak ktoś ma problem z naszymi klanowiczami to piszcie na pw do mnie albo do giermka a my postaramy to wyjaśnić z naszymi klanowiczami ;)

Offline Fasola

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Marca 30, 2012, 23:21:57 »
    Luca rządzi

Staraj się unikać dwu-wyrazowych zdań (itp).
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 13, 2012, 08:27:42 wysłana przez Kalpokor »

Offline GameKompot

• Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Kwietnia 01, 2012, 16:12:07 »
    trochę z opóźnieniem ale powodzenia  życzę :D

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #28 dnia: Kwietnia 01, 2012, 16:20:08 »
    Jeśli się nie mylę to klan został rozwiązany. Na nic twoje powodzenia :D
    (click to show/hide)

Offline PitBull

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #29 dnia: Kwietnia 01, 2012, 16:58:59 »
    Dokładnie klan już nie istnieje a ja czekam kiedy sir lucka albo sonar zobaczą co im napisałem na pw :P