Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][OGP] Obrońcy Godla Polskiego  (Przeczytany 3514 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline PitBull

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    [Native][OGP] Obrońcy Godla Polskiego
    « dnia: Marca 26, 2012, 14:50:35 »
    Obrońcy Godła Polskiego

Obrońcy Godła Polskiego cenią honor bardziej niż własne życie. Obowiązywuje ich przestrzeganie powinności rycerskich, które nakazują bronić ludzi słabszych, wdów i sierot, walczyć w obronie kraju, być wiernym królowi, prawdomównym i odważnym. Obrońcą Godła Polskiego może być tylko ten, kto pochodził z rycerskiego rodu lub człowiek uznany godnym noszenia tytułu rycerza. Sztuki walki i obowiązków rycerskich  uczymy się już od najmłodszych lat.

Podstawowe informacje:
    Nazwa klanu:Obrońcy Godła Polskiego
    Tag:OGP_nick
    TS(TeamSpeak):ts.300derian.pl
    Serwer:1_ObrońcyGodłaPolskiego
    Rekrutacja:Otwarta

Jeśli chcesz do nas dołączyć, złóż podanie na naszym forum

Jednak żeby dołączyć do OGP, musisz spełnić kilka warunków
    #Wiek 15lat(jak ktoś ma mniej niż 15 lat to musi zachowywać się w sposób odpowiedni)
    #Mikro
    #Musisz być aktywny i wmiare ogarnięty
    #Musisz zdać testy(są łatwe)
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 22, 2013, 11:17:27 wysłana przez Rome »

Offline SirKacpero

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    Odp: (Native)Obrońcy Godla Polskiego
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 26, 2012, 15:12:25 »
    powodzenia ;D

Offline Moczymord

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 26, 2012, 15:35:54 »
    Nie wiem czy odchodząc od was zrobiłem dobrze, ale powodzenia!
    Zbyt wysoka sygnaturka została usunięta. Tak w ogóle 450 pixeli to chyba nowy rekord

Offline PitBull

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 26, 2012, 18:33:36 »
    Nie wiem czy odchodząc od was zrobiłem dobrze, ale powodzenia!

Zawsze możesz wrócić ;)

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #4 dnia: Marca 26, 2012, 18:42:49 »
    lul, od pewnego momentu opis jest na żywca skopiowany z wątku klanowego PE ;p Tak czy siak, nie banujcie na Waszym serwerze za byle co, jak na co dzień.
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline Giermek

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #5 dnia: Marca 26, 2012, 18:55:33 »
    Nic nie jest odgapione autor sam wymyślał ;) , a co masz na myśli że nie banujemy za byle co?
    Sciezka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawosci samolubnych i tyranie zlych ludzi. Blogoslawiony ten, co w imie milosierdzia i dobrej woli prowadzi slabych dolina ciemnosci, bo on jest strozem brata swego i znalazca zagubionych dziatek. I dokonam srogiej pomsty w zapalczywym gniewie, na tych, ktorzy chca zatruc i zniszczyc moich braci; i poznasz, ze Ja jestem Pan, gdy wywre na tobie swoja zemste

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #6 dnia: Marca 26, 2012, 18:57:45 »
    Nic nie jest odgapione autor sam wymyślał ;) , a co masz na myśli że nie banujemy za byle co?

On napisał " nie banujcie " , a nie " nie banujecie "   , zgaduje że w opinii Teblara zbanowaliście jedną bądź więcej osób bez konkretnego powodu, i chce byście ów procederu zaprzestali :P
    (click to show/hide)

Offline Giermek

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Marca 26, 2012, 19:24:03 »
    Rozumiem, źle przeczytałem ;) ale chodzi tu o to że banujemy z powodami.. łapie goku bo od czasu do czasu robi tk, wyzywa ogp itd kolejna sprawa blade z ma wyzywał ogp i tk to za zgodą takich ludzi banujemy .. blade na 24h poszedł a goka łapie bo ciągle jak mu napisze za co to ucieka.. więc odpocznie z 3/4dni od naszego serwa ..
    Sciezka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawosci samolubnych i tyranie zlych ludzi. Blogoslawiony ten, co w imie milosierdzia i dobrej woli prowadzi slabych dolina ciemnosci, bo on jest strozem brata swego i znalazca zagubionych dziatek. I dokonam srogiej pomsty w zapalczywym gniewie, na tych, ktorzy chca zatruc i zniszczyc moich braci; i poznasz, ze Ja jestem Pan, gdy wywre na tobie swoja zemste

Offline Wolfar_666

• Użytkownik
    • Wolfar
    « Odpowiedź #8 dnia: Marca 27, 2012, 21:02:33 »
    Tia, najfajniej było jak mnie na arenie gdy grałem konnym do tunelu tepneli bo mnie zabić nie mogli i tam dopadli...

Offline Giermek

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Marca 27, 2012, 21:39:09 »
    -.- dużo ludzi miało admina na serwerze i nie dawałem rady dlatego były spamy teraz mam tylko ja i 1 osoba i jest dobrze więc prosz mi nie wypominać. .

Offline kasztan

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • REF_kasztan
    « Odpowiedź #10 dnia: Marca 28, 2012, 14:35:08 »

Jednak żeby dołączyć do OGP, musisz spełnić kilka warunków
    #Wiek 15lat(jak ktoś ma mniej niż 15 lat to musi zachowywać się w sposób odpowiedni)
    Jeżeli mam więcej niż 15 lat to znaczy, że mogę robić co mi się podoba ? Wtedy nie muszę się zachowywać w sposób odpowiedni ? Ciekawe ...

Dawno chyba żaden wątek klanowy nie został zamknięty i nikt bana nie zarobił...
    « Ostatnia zmiana: Marca 28, 2012, 15:25:59 wysłana przez sir Luca »

Offline PitBull

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Marca 28, 2012, 17:47:14 »
    Jeżeli mam więcej niż 15 lat to znaczy, że mogę robić co mi się podoba ? Wtedy nie muszę się zachowywać w sposób odpowiedni ? Ciekawe ...

Dawno chyba żaden wątek klanowy nie został zamknięty i nikt bana nie zarobił...

W klanie każdy ma się zachowywać odpowiednio ale ci którzy mają mniej niż 15 lat maja być szczególnie grzeczni ;)

Offline Sefirot

• Użytkownik
    • Piwa: 46
    « Odpowiedź #12 dnia: Marca 28, 2012, 17:53:55 »
    .
    « Ostatnia zmiana: Marca 07, 2015, 13:36:03 wysłana przez Sefirot »
    a to co miało stać się, to już się stało/LSO CMAZ

Offline Zibel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Marca 28, 2012, 18:06:34 »
    Nie wiedzieć czemu, ale nazwa kojarzy mi się z:

http://www.youtube.com/watch?v=St2IudOEeeg

Obrońcy Krzyża, jeśli ktoś nie pamięta/nie kojarzy :D

Offline Wolfar_666

• Użytkownik
    • Wolfar
    « Odpowiedź #14 dnia: Marca 28, 2012, 18:44:41 »
    Giermek zwracam honor i gratuluje że coś z tym zrobiłeś bo wcześniej to był za przeproszeniem burdel po prostu...