Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [The Deluge][RGKP] Regiment Gwardii Korony Polskiej  (Przeczytany 1849 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    [The Deluge][RGKP] Regiment Gwardii Korony Polskiej
    « dnia: Marca 25, 2012, 18:52:36 »
    Regiment Gwardii Korony Polskiej                       

Witam

Chciałbym zaprezentować nowo powstały klan zrzeszający kilku ludzi(klan powstał 23 marca), których w szczególności interesuje dobra zabawa(lecz pamiętając o rywalizacji).
    Strona klanu: w budowie

Skład
                                                                           Prusak
                                                                           Hussite
                                                                             Ksell
                                                                         Grygorian
                                                                         PaluszekPl
                                                                           Rafimus
                                                                           Siwson
                                                                           Sprawus
                                                                           LuqassPl
                                                                           KaktusPl
                                                                              Filip
                                                                            Michal
                                                                           Piramida

Jesteśmy dopiero początkującym klanem,ale mamy nadzieję,że nasz upór i chęć gry poprowadzą nas do wielu zwycięstw na polach bitew.
    Klan jest pod mod The Deluge.

« Ostatnia zmiana: Stycznia 22, 2013, 12:11:00 wysłana przez Rome »
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    Odp:[Deluge] Regiment Gwardii Korony Polskiej
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 25, 2012, 19:01:11 »
    Super że powstają regimenty czysto Deluge'owe, a nie tylko na bazie MM modowskich pułków. Powodzenia, macie dużo ludzi jak na start. :)

PS. Dopisz [Deluge] przed tytułem topicu (jak w tym poście).
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Wolfar_666

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Wolfar
    Odp: Regiment Gwardii Korony Polskiej
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 25, 2012, 19:01:37 »
    Napisz tag i mod w temacie zanim admin/moderator zauważy :D

Offline matiflo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • O RLY?
    Odp: [The Deluge] Regiment Gwardii Korony Polskiej
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 25, 2012, 19:58:40 »
    Powodzenia od przyjaciół z RW :).

A ty mi jaraj te baranki na Eli na grzanki.

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Marca 26, 2012, 15:10:09 »
    Po za tym,chciałem jeszcze powiedzieć,że rekrutacja otwarta.Każdą propozycje rozważymy.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Sefirot

• Użytkownik
    • Piwa: 46
    « Odpowiedź #5 dnia: Marca 26, 2012, 22:42:25 »
    .
    « Ostatnia zmiana: Marca 07, 2015, 13:35:48 wysłana przez Sefirot »
    a to co miało stać się, to już się stało/LSO CMAZ

Offline tymus3

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    « Odpowiedź #6 dnia: Marca 27, 2012, 13:35:24 »
    Wczoraj w celu lepszej i sprawniejszej gry klan Regiment Gwardii Korony Polskiej dołączył do Regimentu Wielkopolskiego według ustaleni z ich klanowym liderem Prusakiem

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Marca 27, 2012, 15:09:27 »
    Potwierdzam.Nastąpiła autonomia z klanem Regiment Wielkopolski.Czy będzie ona owocna?To się okaże dopiero.Ale proszę o nie kasowanie tematu.Na arenie klanów Deluge może się jeszcze wiele zdażyć.Ale proszę się nie martwić,cały klan przechodzi pod patronackie skrzydła RW.

Offline LuqassPL

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #8 dnia: Marca 31, 2012, 17:21:11 »
    Nie polecam wam tego klanu.. chyba że chcecie być "zmuszani" do bycia np chorążym....

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #9 dnia: Marca 31, 2012, 17:32:00 »
    Dodam do tego, że fuzja już została złamana przez panów z RGKP. Nie wiem co o tym sądzi RW, ale dla mnie to dosyć niepoważne, łączyć się z dwa razy większym klanem, żeby sobie od tak odejść po trzech dniach. :-)

DOWN: Ja słyszałem, że dwóch-trzech zostało, a reszta zwinęła manatki. A w forum się nie wczytywałem. :D Dobrze, że nie żywicie do nich urazy... Ale ja mam zdanie jakie mam. :p Prusak to dobry gracz, ale straciłem do jego klanu zaufanie po wczorajszym incydencie na inwazji, niesmak jest potęgowany przez takie wydarzenia jak to.
    « Ostatnia zmiana: Marca 31, 2012, 17:42:14 wysłana przez Hofiko »
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline tymus3

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    « Odpowiedź #10 dnia: Marca 31, 2012, 17:37:53 »
    Żadnego załamania fuzji nie było, w klanie RW pozostał Prusak i większość składu DAWNEGO RGKP. Z RW wyszło tylko kilku(2-3) "rebeliantów".
    P.S.
    Hofiko wiesz co my o tym sądzimy  bo sam masz konto na naszym forum na którym wczoraj byłeś kilka razy :P

Offline matiflo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • O RLY?
    « Odpowiedź #11 dnia: Marca 31, 2012, 19:39:05 »
    Co do Prusaka nic nie mam, ale klanu nie polecam nikomu. Dołączanie i uciekanie spod skrzydeł innego klanu po kilku dniach jest...niepoważne. Lepiej dołączyć do większego i lepiej prosperującego (np. do RW :D).

Tak, zostali Prusak, Luquass i Reynevan. Choć ten pierwszy będzie przez pewien czas dyplomatą jakiegoś klanu czy coś...

A ty mi jaraj te baranki na Eli na grzanki.

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Marca 31, 2012, 22:03:12 »
    Proszę o zamknięcie tematu.
    Klan się nie rozpadł, nastąpiła zmiana ludzi. Po wczorajszym incydencie byłem zniesmaczony i nie chciałem wyciągać konsekwencji. Zadecydowałem, że najwłaściwsze będzie opuszczenie szeregów klanu. Wszystkich najmocniej przepraszam, za tą rzecz.
    Na dniach również otworze wątek z klanem Bohemia, jako, że jestem ich dyplomatą.