W warbanda gram od eee, długiego czasu. Jestem z Warszamy, mam 14 lat. Lubie grac na kompie, w kosza, gotować od czasu do czasu, oprócz tego czytam książki, jestem fanem"Zwiadowców". Słucham metalu/rocka/bluesa, ale nie tylko i nie zamykam się na wybrany gatunek. Oprócz warbanda gram też w LoL'a pod nickiem Homior. Niedługo będę nagrywał let's play-e(ach, ale jestem szybki) a link do konta na youtube podam jak wszyscy będą mieli u mnie warbanda, bo nagrywać będziemy w kilka osób. Co tu jeszcze, gram konnym, lub piechurem jak spadnę z konia, nie ogarniam manuala, jestem kulturalnym trolem(lol) i botem któremu wydaje się że umie grać bo kilka razy miał staty 10:0 na sparingu ze Spartą/MoS-em :D Ponad 400h na liczniku. Jestem w klanie Warriors, który wszystkim polecam z powodu miłej atmosfery i skilla. Lubie grać na wiosce i ruinach. Można mnie spotkac na serwerach duelowych(świetna okazja do zobaczenia jak lamię) i bitwach(świetna okazja do posiadania mojej lancy w dup... w dolnej części pleców). Innych graczy biorę od tyłu i tak zdobywam fragi.
EDIT: Za błędy przepraszam, w ortografii i stylistyce jestem nerdem, a firefox wszystkiego mi nie wykrywa.