Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Battlefield 1942  (Przeczytany 2486 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Blakc99

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Battlefield 1942
    « dnia: Czerwca 19, 2008, 16:22:01 »
    Witam, zastanawiam się nad kupnem BF 1942 (dwójka nie pójdzie u mnie) i dręczą mnie dwie rzeczy, czy poczekać na kompa i kupić dwójkę, a jak nie to gdzie kupić 1942 bo allegrowiczom nie ufam za bardzo.

Offline bartez999

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • <a href="http://gtasite.pl/22217,ref.html" target=
    Battlefield 1942
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 23, 2008, 20:51:22 »
    Kup lepiej Battlefield1942 ,miałem 2 i nie podobała mi się.Nie wiem jak ty ale mi się 2 część nie podobała
    <a href="http://gtasite.pl/22217,ref.html" target="_blank">Zapraszam na stronę o całej serii GTA</a>

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    Odp: Battlefield 1942
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 23, 2008, 22:10:58 »
    Spróbuj przeczytać swój post, bo mi się to nie udało. Uzasadnij czemu Ci się nie podobał, bo mówić to jest lepsze bo mi się podoba to każdy umie :P
    Kup lepiej Battlefield1942 ,miałem 2 i nie podobała mi się.Nie wiem jak ty ale mi się 2 część nie podobała
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline SX1

• Użytkownik
    • DownHill 4EVER DH RideR
      • Gildia YAKUSA
    « Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 29, 2008, 17:37:57 »
    Kupuj BF1942 .2 cięka w singlu a na multi jest ok. Moim zdaniem 1942 jest dużo lepszy pod względem single playera .
    Jak dokupisz jeszcze dodatek Secret Weapons of IIWW gra jest cudna.Dodatek daje Jetpack(Axis) nowe bronie (u anglików) nowe czołgi i mapka Essen moim zdaniem najlepsza.
    http://www.yakusa.pun.pl/forums.php
    Forum Gildi YAKUSA w grze SILKROAD
    Serv EOS chętni wbijać!!

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 29, 2008, 18:15:05 »
    Kupuj BF1942 .2 cięka w singlu a na multi jest ok. Moim zdaniem 1942 jest dużo lepszy pod względem single playera .
    Jak dokupisz jeszcze dodatek Secret Weapons of IIWW gra jest cudna.Dodatek daje Jetpack(Axis) nowe bronie (u anglików) nowe czołgi i mapka Essen moim zdaniem najlepsza.
    A kto kupuje Battlefield dla singla 0_o
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline SX1

• Użytkownik
    • DownHill 4EVER DH RideR
      • Gildia YAKUSA
    « Odpowiedź #5 dnia: Czerwca 29, 2008, 18:18:26 »
    Ja !Ja ni mam neta na chacie a grę kupiłem bo interesuje się realiami IIWW .
    http://www.yakusa.pun.pl/forums.php
    Forum Gildi YAKUSA w grze SILKROAD
    Serv EOS chętni wbijać!!

Offline WarCrow

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #6 dnia: Lipca 06, 2008, 19:00:22 »
    A zainteresował się ktoś może nad modem(mało powiedziane modem, jego waga to ~2GB) Forgotten hope do bf1942? Gra staje się bardzo realistyczna coś a'la OFP oczywiście do granic możliwości silnika gry.  Ostatnio zakupiłem oryginalnego bf'a właśnie dla tego moda i zarejestrowałem się do pewnego "turnieju" http://www.forgottenhonor.com/index.php Co prawda mod istnieje także pod BF2 ale jednak wole klimat jedynki, bardziej mi odpowiada. A wracając do "turnieju" to w skrócie jest to próba odwzorowania bitew/kampanii z IIwś na silniku BFa. My jako gracze wcielamy się w jednego z żołnierzy czy to państw osi czy aliantów. Oczywiście po wybraniu strony konfliktu pozostaje wybór oddziału do którego dołączymy. I tak możemy zostać pilotem, czołgistą czy zwykłym piechurem. Podczas bitwy gra wygląda całkiem inaczej ponieważ musimy wykonywać rozkazy swojego dowódcy(a oni wykonują rozkazy ze sztabu)  Wygląda to mniej więcej jak wielka bitwa 32v32 z teamwork'iem  i realizmem. Zresztą ciężko to opisać trzeba to zobaczyć.

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Lipca 14, 2008, 19:45:40 »
    Krotko - dzialaja na tym modzie boty? O multi to raczej moge zapomniec, a nie wiem czy odkurzac plytki z BF-em.

Offline WarCrow

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Lipca 14, 2008, 22:14:41 »
    Krotko - dzialaja na tym modzie boty? O multi to raczej moge zapomniec, a nie wiem czy odkurzac plytki z BF-em.
    Tak plus to, że maja podwyższone AI, co głównie widać po ich celności :D No i map jest coś trzy razy tyle co w zwykłym bfie, a na 70% z nich boty działają.