Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Carskie Polowanie  (Przeczytany 2997 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ljukis23

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Carskie Polowanie
    « dnia: Marca 22, 2012, 20:48:37 »
    Otóż dostałem tego Questa i mam złapać cara do niewoli ,ale problem tkwi w tym ze już wyeliminowałem Księstwo Moskiewskie. i mam pytanie czy da się tego cara jeszcze złapać?

Offline krzysioo

• Użytkownik
    Odp: Carskie Polowanie
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 22, 2012, 21:05:11 »
    Nawet jak wyeliminujesz frakcję to jej władca i lordowie dołączają do innych lub włóczą się po mapie. Przynajmniej tak mi się wydaje.

Offline ljukis23

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 22, 2012, 21:57:59 »
    yhm, widze już gdzie siedzi.Z tym starym chanem w państwie Obywatele ale nie moge tego miasta oblegać ani nie ma ich patroli na mapie.Czy to oznacza że już nie będe mógł skończyć seri Potop na tej obecnej postaci?

Offline xeran95

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 01, 2012, 15:52:58 »
    Chyba, obawiam się że tak. Nie wiem o co chodzi z tymi obywatelami czy to jest jakiś bug czy nie wiem. Jan Kazimierz taki wróg Chmielnickiego a sobie razem w Wilnie siedzą. Nie dość że jest tam mój klon to jeszcze jak np. Kazimierza poproszę o zadanie to każe mi znaleźć 5 "player". Cała ta gra jest zabugowana

Offline garfield4

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Listopada 25, 2012, 12:36:43 »
    WItam mam problem, znalazłem Cara i go schwytałem. W Kronice pisze że mam się zgłosić do Króla po nagrodę. Przychodze i nie mam konca misji tylko moge wybrac "Ja w sprawie jeńca Cara Mskiewskiego" klikam i mam jak mówie że " Zmobilizowałem wszystkie siły żeby schwytać Cara" i tyle. NIe mogę ukończyć misji. Spotkałem Cara jak oblegał miasto i co walczyłem z nim ale zbiegł. Nie mogę ukończyć misji. Co robić. Zagłoba nie pomaga