Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Fallen Earth  (Przeczytany 3589 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pulsnar

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Fallen Earth
    « dnia: Marca 18, 2012, 10:19:39 »
    Witam, gra ktoś w Fallen Earth? kilka dni temu wraz z moim przyjacielem zacząłem przygodę z tą grą, szukamy ludzi chętnych dołączyć do naszej "ekipy", jest to gra o MMORPG osadzona w klimacie postapokaliptycznym, coś jak Fallout. Pełno craftowania (da się wycraftować chyba wszystko) od pojazdów, przed bronie po najpotrzebniejsze itemy, gigantyczny świat 10km2. "Akcja gry koncentruje się wokół niedobitków, którym udało się przeżyć nuklearny holocaust. Największa i zdecydowanie najbardziej zaawansowana społeczność skupiła się w enklawie wokół tamy Hoovera, która dostarcza ogromne pokłady energii i wody, pozwalając całkowicie odizolować się od zagrożonych skażeniami terenów. Tylko tutaj dostępna jest technologia sprzed Upadku, dzięki czemu ludzie nie są skazani na powrót do ery kamienia łupanego. Zupełnie inaczej jest natomiast poza placówką, gdzie tubylcze plemiona, tajemnicze sekty oraz bezwzględni kryminaliści próbują zaprowadzić swój porządek niehumanitarnymi metodami. Hieny walczące o szczątki zrujnowanej cywilizacji gotowe są zabić każdego, kto stanie im na drodze."

Screeny z gry :

(click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Kiedy ty narzekasz, że nie masz pomysłu na obiad, ja nie mam pomysłu na życie.

Offline Paralityk

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: Fallen Earth
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 18, 2012, 10:56:25 »
    Czy to jest f2p? A jeśli nie to ile kosztuje, lub ile wynosi abonament?
    Opinie o grze nie są niestety zbyt przychylne. Gdyby to było f2p pobrał bym i sam sprawdził ale pieniędzy na kota w worku raczej nie wydam.

Offline Altharis

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Tovarisch Volksdeutsch
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 18, 2012, 10:59:13 »
    Też chciałbym wiedzieć, bo gra mnie... zafascynowała. A jednak kojarzy mi się bardzo z inną tylko zapomniałem tytułu... Są już jakieś zorganizowane "bandy" polskie? Jakieś osady (o ile można takowe budować). Też polskie oczywiście.

Offline Pulsnar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 18, 2012, 11:32:57 »
    michal3588 - tak gra jest całkowicie free to play od niedawna są oczywiscie tylko mikropłatności ale to nie jest niezbędne dla spokojniej rozgrywki :) sciagasz grę, robisz konto i grasz :)

Altharis - gra jest bardzo fascynująca, zorganizowane "bandy" nie wiem, raczej nie, jeśli chodzi o frakcję to jest ich kilka, można założyć klan :) no i oczywiscie bedziemy się trzymać razem i pomagać sobie jak to w posapokaliptycznym swiecie wypada :)

Offline Solejók

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #4 dnia: Marca 18, 2012, 11:39:08 »
    Widziałem u kolegi, jak bił jakichś bandziorów ;P Aktualnie pobieram, ale zastopowałem, bo nie mam chęci.. Możesz mi pokrótce opisać frakcje, jakie tam są?

Offline Pulsnar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Marca 18, 2012, 13:49:23 »
    Wojsko - Żołnierze! Najważniejsza ku*** jest zaprawa! Ot, organizacja wojskowa. Mają tak wyprane mózgi, że nie potrafią normalnie żyć bez słuchania rozkazów. Prawo, porządek i dyscyplina. Świetnie przygotowani do walki, ale raczej, chyba jako tankerzy.

Oświeceni - Filozofowie, metafizycy i uczeni, którzy mają w szeregach cała rzeszę kapłanów uzdrowicieli i fanatycznych wojowników. Ich zdaniem wiedza i wolność umysłu, to wspaniały grunt pod odradzającą się cywilizacje. Mają również swoje oddziały asasynów, które pomagają szerzyć ich doktryny.

Technofoby - Banda fanów fizyki, matematyki i wszystkich innych nauk. Potrafią zrobić groźne zabawki, o czym świadczy fakt, że raz już zniszczyli świat.

Włóczykije - Kupcy - kupię taniej, drożej sprzedam itd. Wataha kryminalistów, handlarzy i innych nieciekawych osobników, dbających tylko o swój stan zamożności. Bardzo przypominają piratów. Mają swój krótki kodeks, którego starają się przestrzegać.

Vitas - Twardzi, wychowani przez pustkowie zwiadowcy, kowboje i farmerzy. Kochają naturę, są mistrzami survivalu. Ich hasło to: „UWOLNIĆ ORKĘ!”, Fani Greenpeace'u będą zadowoleni.

Offline Paralityk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Marca 18, 2012, 15:40:08 »
    Właśnie skończyłem tutoriala. Jak by co mój nick to CorleonePL.

Offline Pulsnar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Marca 18, 2012, 15:53:10 »
    Ciesze się, odezwę się wieczorem do Ciebie :) do jakiego miasta poszedłeś? My siedzimy w South Burb (rifle). Moj nick Pulsnar :)

Offline Make My Day

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Go ahead. Make my day.
    « Odpowiedź #8 dnia: Marca 18, 2012, 16:09:19 »
    Chętnie przetestuję. Zobacz PW, bo mam trochę pytań :D.

https://www.youtube.com/user/Wojakson <-- mój kanał na YouTube (lets pleje, tutoriale 3D)

Offline matiflo

• Użytkownik
    • O RLY?
    « Odpowiedź #9 dnia: Marca 18, 2012, 16:12:36 »
    No no, ciekawie wygląda. Chyba się skuszę...

A ty mi jaraj te baranki na Eli na grzanki.

Offline Paralityk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Marca 18, 2012, 16:52:04 »
    Do miasta pierwszego od góry poszedłem;]. Da się zmienić miasto? Pulsnar masz skype? Jak grac w ekipie to potrzeba komunikacji;d. Po za tym mam sporo pytań a przez komunikator głosowy wygodniej się gada.

Offline Pulsnar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Marca 18, 2012, 17:30:37 »
    Skajpaja mam ale siedzimy na Teamspeaku :) a dokladnie na TS'ie Grey Order :)

Offline Paralityk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Marca 18, 2012, 19:25:18 »
    Pulsnar o ktorej dzis grasz?

Offline Cocher

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #13 dnia: Marca 18, 2012, 22:32:14 »
    Zobacze,może i ja zagram.Ciekawi mnie jej mechanika.
    Look over your shoulder, ready to run.
    Like a cleveland pitch, from a smoking gun.
    I am the game and I make the rules.
    So move on out here and die like a fool.
    Try to figure out what my moods gonna be.
    Come on over sucker, why don't you ask me?
    Don't you forget that the price you can pay
    Cause I am the game and I want to play....

Offline Lord Reginald

• Użytkownik
    • UMAD?
    « Odpowiedź #14 dnia: Marca 19, 2012, 07:56:00 »
    Ja tam chyba też zagram , ale chce wiedzieć czy są jakieś fajnie wyglądające puszki ( jak T-45  i T-51 w Fallout 3/ NV) ? Będę grał pod nickiem Tupolev.

PROBLEM?