Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Zmiany  (Przeczytany 3472 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    Zmiany
    « dnia: Czerwca 16, 2008, 14:09:34 »
    Z dniem dzisiejszym po krótkiej przerwie została zaktualizowana strona. Mam nadzieje, ze spodoba wam sie jej nowa odsłona i chętniej będziecie nas odwiedzać. Przy okazji przenieśliśmy sie (w znaczeniu strona, forum i forum wfas) na nowy serwer, nieco wydajniejszy, szybszy i, mam nadzieje, nie sprawiający więcej kłopotów.
    Nowa strona nadal potrzebuje swiezych tekstow, jezeli chcesz pomoc, to zapraszam do pisania. A wszelkie opinie sugestie itd możecie pisać tutaj, lub na stronie w komentarzach.

Miłego użytkowania! : )
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    Odp: Zmiany
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 16, 2008, 17:34:23 »
    To może tak wszyscy razem podziękjemy Sonerowi?? Ja osobiścoe składam gratulacje, za sam design strony... Pierwszy naisałem :D
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline AdamSBN ( Selorin )

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 16, 2008, 20:13:56 »
     ... Respect ... Za chęci, czas w to włożony i samo wykonanie. Dałbym ci buzi ale nie wiem gdzie mieszkasz :* ... ^^
    *** ANTY ŻAL !!! ***

Offline atherius

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 23, 2008, 21:58:07 »
    ... Respect ... Za chęci, czas w to włożony i samo wykonanie. Dałbym ci buzi ale nie wiem gdzie mieszkasz :* ... ^^

I gdzie lubi... ;)

Sry za odkopanie, ale chciałem pochwalić design, bo bardzo ładny i klimatyczny.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 25, 2008, 15:19:12 wysłana przez atherius »

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #4 dnia: Lipca 24, 2008, 11:21:42 »
    Sry za odkopanie, ale chciałem pochwalić ladny, bo bardzo ładny i klimatyczny.
    To zdanie jest bez sensu ...

A to i ten post wyżej to jest spam ;P To tak w ramach porcji złośliwości xD

Przepraszam ale mam zamiar iść na studia dziennikarskie i nie mogę przejść obojętnie jak widzę, gdy ktoś pisze w ten sposób.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 25, 2008, 11:37:00 wysłana przez Pablo77 »
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline atherius

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Lipca 25, 2008, 15:21:56 »
    Sry za odkopanie, ale chciałem pochwalić ladny, bo bardzo ładny i klimatyczny.
    To zdanie jest bez sensu ...

A to i ten post wyżej to jest spam ;P To tak w ramach porcji złośliwości xD

Przepraszam ale mam zamiar iść na studia dziennikarskie i nie mogę przejść obojętnie jak widzę, gdy ktoś pisze w ten sposób.

Widzisz co innego się myśli a co innego pisze... zmęczenie materiału. Jak będziesz już dziennikarzem i będziesz pracował po 20h dziennie to też będziesz popełniał takie gafy, ale poprawiłem, co by Cie nie kuło zbytnio w oczy.

Offline artulos

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Listopada 16, 2008, 19:48:44 »
    W opisie gry na stronie jest powiedziane ze mozna grac 5 frakcjami a potem opisane tylko 4. Pominięci zostali Rhodocy. Czyzby byli tak słabi, ze nie warto było o nich wspominac? :)

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #7 dnia: Listopada 16, 2008, 22:19:07 »
    Z tego co wiem Oktawian niedługo wrzuci na stronę poprawiony opis gry. Zajrzyj tu http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=803.msg16684#new
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/