Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Petycja !  (Przeczytany 6023 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Filcefix

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    • Średniowiecze, zabawy tarczą i mieczem.
    Odp: Petycja !
    « Odpowiedź #15 dnia: Marca 14, 2012, 16:45:15 »
     O, petycja. O co się rozchodzi? Aaa o to... znowu -.- Skoro jest jedna to może drugą ale antypetycję (znaczy taką petycję na nie otwieranie). Pod tą drugą się chętnie podpiszę ;)

Offline Moczymord

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #16 dnia: Marca 14, 2012, 17:21:49 »
    A ja jestem za tym wątek reprezentacji otworzono :P
    Zbyt wysoka sygnaturka została usunięta. Tak w ogóle 450 pixeli to chyba nowy rekord

Offline Henry

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #17 dnia: Marca 14, 2012, 18:07:17 »
    Mam pytanko małe.
    Skoro temat ten założył banita, który chyba chcial nas sprowokować, wywołać jałową dyskusje itd...To może został by usunięty ten temat?

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #18 dnia: Marca 14, 2012, 18:10:00 »
    To jest tylko multikonto. Kamillo, aż taki podły nie jest. Zapewne założył to z dobrymi intencjami ;D

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #19 dnia: Marca 14, 2012, 18:15:59 »
    Skoro temat ten założył banita, który chyba chcial nas sprowokować, wywołać jałową dyskusje itd...To może został by usunięty ten temat?

Mocny argument, nie ma co :/ Może wypowie się ktoś z administracji?
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #20 dnia: Marca 14, 2012, 19:00:19 »
    Jeżeli ten temat zostanie skasowany bo założył go "banita" to i tak zapewne ktoś po jakimś czasie założy podobny bo jest to dosyć ważny temat.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #21 dnia: Marca 14, 2012, 19:13:12 »
    Mam pytanko małe.

Nie wiem czy to multikonto czy nie...ale jeżeli temat będzie usunięty to zaraz znajdą się dziesiątki chętnych do podpisania Petycji. Ja jestem za!

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #22 dnia: Marca 14, 2012, 20:38:00 »
    Spójrzmy prawdzie w oczy. Temat reprezentacji to jeden z ciekawszych w ostatnim czasie tematów. Tak samo tematy klanów - najciekawsze na forum. Co z tego że ludzie obrzucali się w nich błotem skoro każdego to interesowało, sry - prawie każdego
    (click to show/hide)

Offline gracjan96xd

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Marca 15, 2012, 15:26:41 »
    Właśnie w tematach klanowych wypowiadało się najwięcej osób , przecież zawsze można jeszcze jednego modka aby tam pilnował , a co do Nations Cup 12  to powinien zostać otwarty  , bo jak ludzie mają się dowiadywać jak sobie radzi nasza kochana reprezentacja  .
    No to tak , nie wiem za bardzo co tu napisać więc może lepiej nic tu nie napisze

Offline Cord

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Marca 15, 2012, 20:34:47 »
    Miło byłoby gdybym ja oraz reszta użytkowników forum wiedziała co się dzieje w szeregach naszej reprezentacji. Również się podpisuje ( że tak powiem ) :D

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    « Odpowiedź #25 dnia: Marca 15, 2012, 21:31:44 »
    Jestem ciekaw, co taka petycja mogłaby zdziałać na prywatnym forum gry komputerowej, które rządzi się własnymi prawami i zasadami (czyt. Regulaminem). Śmiem wątpić, by którykolwiek z administratorów/moderatorów przychyliłby się do jakiejkolwiek petycji - niezależnie od tego, ile podpisów by zebrała.

Nie pierwszy raz zamykany jest temat przez wszelkie przepychanki, więc głupotą byłoby ponowne go otwieranie. Owszem, administracja może rozdawać ostrzeżenia i bany osobom, które wszczynają kłótnie i "namiętnie" w nich uczestniczą, ale wtedy forum musiałoby pożegnać kilku (jak nie wielu) użytkowników (choć dziwi mnie egzystencją kilku osób) - działanie takie skuteczne jest na krótką metę, gdyż ZAWSZE po przyznaniu jakiemuś "krzykaczowi" bana, pojawia się kilka multikont, które nie wnoszą nic na forum za wyjątkiem postów do kasacji...

Poza tym... Cały Nations Cup 2012 (czy jak to tam się zwie) to impreza użytkowników z TaleWorlds, więc jeśli kogoś interesują poczynania "naszej reprezentacji", może śmiało przeglądać sobie tematy w odpowiednim dziale na tym forum: http://forums.taleworlds.com/. Wątpię, by ten dział na czas turnieju został zamknięty...

Pozdrawiam!

Offline Slaybot

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #26 dnia: Marca 15, 2012, 22:19:29 »
    Jestem ciekaw, co taka petycja mogłaby zdziałać na prywatnym forum gry komputerowej, które rządzi się własnymi prawami i zasadami (czyt. Regulaminem). Śmiem wątpić, by którykolwiek z administratorów/moderatorów przychyliłby się do jakiejkolwiek petycji - niezależnie od tego, ile podpisów by zebrała.

Nie pierwszy raz zamykany jest temat przez wszelkie przepychanki, więc głupotą byłoby ponowne go otwieranie. Owszem, administracja może rozdawać ostrzeżenia i bany osobom, które wszczynają kłótnie i "namiętnie" w nich uczestniczą, ale wtedy forum musiałoby pożegnać kilku (jak nie wielu) użytkowników (choć dziwi mnie egzystencją kilku osób) - działanie takie skuteczne jest na krótką metę, gdyż ZAWSZE po przyznaniu jakiemuś "krzykaczowi" bana, pojawia się kilka multikont, które nie wnoszą nic na forum za wyjątkiem postów do kasacji...

Poza tym... Cały Nations Cup 2012 (czy jak to tam się zwie) to impreza użytkowników z TaleWorlds, więc jeśli kogoś interesują poczynania "naszej reprezentacji", może śmiało przeglądać sobie tematy w odpowiednim dziale na tym forum: http://forums.taleworlds.com/. Wątpię, by ten dział na czas turnieju został zamknięty...

Pozdrawiam!
    troll :D

Tak patrząc na te dwa posty to bardziej ty jesteś trollem, jak nie masz coś pisać lepiej zamilknij na wieki, bo będę zmuszony ci w tym pomóc.
    « Ostatnia zmiana: Marca 16, 2012, 15:00:32 wysłana przez Mat Berserker »

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #27 dnia: Marca 15, 2012, 22:22:23 »

Idąc tym tokiem rozumowania cała ta gra jest zrobiona przez użytkowników z TaleWorlds więc jeżeli kogoś interesuje ta gra to może śmiało zajrzeć na ich stronę...Wątpię by tam zamknęli działy z WB....

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Krystian80

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • http://pl.20dollars2surf.com/?ref=688213
    « Odpowiedź #28 dnia: Marca 16, 2012, 07:11:47 »
    Mi tam chodzi oto, aby ktoś z reprezentacji mógł podawać jakie grają w najbliższym czasie mecze. Bez komentarzy tego w temacie.
    http://pl.20dollars2surf.com/?ref=688213
    zapraszam do rejestracji i zarabiania pieniędzy z tego ref linku  ;)
    http://s2.postimage.org/tlyuonetl/angiel.png

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    « Odpowiedź #29 dnia: Marca 16, 2012, 11:25:18 »
    Idąc tym tokiem rozumowania cała ta gra jest zrobiona przez użytkowników z TaleWorlds więc jeżeli kogoś interesuje ta gra to może śmiało zajrzeć na ich stronę...Wątpię by tam zamknęli działy z WB....
    Jeśli komuś bardziej odpowiada oficjalne forum, to nikt tu trzymać nikogo nie będzie - wszak kilku użytkowników przeniosła się tam na stałe z własnego wyboru.
    Grę tworzą deweloperzy, nie użytkownicy - ci ostatni odpowiadają za tzw community. Niestety, nasze community, za sprawą użytkowników, nieraz pokazało, że nie potrafi załatwić swoich prywatnych/klanowych sporów bez odpowiedniej "rozgłośni" (kompleksy?). Wspomnianą "rozgłośnią" jest to nieszczęsne forum, które zostało stworzone z myślą o samej grze, miast wszelkich konfliktach między osobami/klanami. Cóż, jeśli ktoś tego problemu nie dostrzega, to najwyraźniej chce, by ten problem występował... Przykre...

Mi tam chodzi oto, aby ktoś z reprezentacji mógł podawać jakie grają w najbliższym czasie mecze. Bez komentarzy tego w temacie.
    Nie zawsze któryś z administratorów jest dostępny, by otworzyć/zamknąć temat. Lecz nic nie stoi na przeszkodzie, by wszelkie poczynania Polaków ogłaszać na stronie głównej - wszak Argaleb kilka swoich wpisów tam ma... i chyba o tym zapomniał.

Pozdrawiam!