Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Petycja !  (Przeczytany 6025 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline berek665

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    Petycja !
    « dnia: Marca 13, 2012, 18:46:12 »
    Prosze o odblokowanie tematu Nations Cup 2012 !
    To, że REF nie umie się bronić, nie oznacza, że topic ma być zamknięty. Widzę, że Luca, pomimo, że nie jesteś w REF, wciąż jesteś jednostronny (widzialem Cie w REFie na CR).

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    Odp: Petycja !
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 13, 2012, 18:48:33 »
    Nie powiem, przydałoby się odblokować ten temat, chociażby po to  by reprezentacja informowała o swoich poczynaniach. Większość z użytkowników ów forum raczej na TaleWorlds nie wchodzi a więc to jedyne dla nich źródło informacji
    (click to show/hide)

Offline Henry

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 13, 2012, 19:07:52 »
    Moim zdaniem to zły pomysł. Nie po to admini zamkneli tamten temat, po to by znowu otwierać go.
    Taka jest prawda, że jak sobie ktoś pościeli tak się wyśpi, ale to tylko moje zdanie.

Berek tak poza wszystkim to pachniesz mi jakąś prowokacją...

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 13, 2012, 19:17:49 »
     To tak jakby Polscy piłkarze grali mecz z Koreą, a nie ma bata żeby poznać wynik, a co dopiero obejrzeć. I jak potem macie rozliczyć dzioba :D
    « Ostatnia zmiana: Marca 13, 2012, 19:51:10 wysłana przez Teblar »
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline Turek

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #4 dnia: Marca 13, 2012, 19:48:04 »
    Z chęcią podpisuję się pod petycją.

Offline Krystian80

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • http://pl.20dollars2surf.com/?ref=688213
    « Odpowiedź #5 dnia: Marca 13, 2012, 20:11:23 »
    Z chęcią podpisuję się pod tym aby dzioOb, ogłaszał bez możliwości komentowania jakie grają mecze itd.
    http://pl.20dollars2surf.com/?ref=688213
    zapraszam do rejestracji i zarabiania pieniędzy z tego ref linku  ;)
    http://s2.postimage.org/tlyuonetl/angiel.png

Offline UFO

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #6 dnia: Marca 13, 2012, 21:18:32 »
    JA też!

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #7 dnia: Marca 13, 2012, 21:29:18 »
    Ja też!

Offline Swiezak

• Użytkownik
    • Świeżak
    « Odpowiedź #8 dnia: Marca 13, 2012, 22:52:53 »
    Zgadzam się z przedmówcą, po co otwierać temat który został zamknięty, w ogóle jaki ma sens ta opcja otwarcia tematu, temat należy zamknąć raz na zawsze i już nigdy do niego nie wracać, bo i po co? Z resztą mnie jako użytkownika tawerny nic nie obchodzi co u was w tym nations cupie się dzieje, generalnie, nie oszukujmy się to nie jest forum tylko na temat Mount and Blade Warband, ale też na temat modów do podstawki, oraz With Fire and Sword. Nie dostałem się do reprezentacji więc mnie to już nie dotyczy. Tak trzymać admini, dobra robota. Nie ma co ulegać presji i naciskowi kilku nic nie znaczących użytkowników.
    -Spacerniak który oddział śmiga które cele.
    -Pierwszy, cela 3, 4, 7, a kto się pucuje.
    -Tu traper z Woli.
    -Siemano Traper.
    -Siemano Adolf który tam to Zborek?
    -Ja jestem Zborek a co?
    -Jesteś z Targówka znasz Miętusa?
    -Znam.
    -Dostaliśmy Gryps od Miętusa że się rozprułeś i chłopaków posprzedawałeś że jesteś frajer z wolności. Ch*j ci w du*e nygusie.

Offline gorNN

• Użytkownik
    • Piwa: 42
    « Odpowiedź #9 dnia: Marca 13, 2012, 23:04:07 »
    Moim zdaniem to zły pomysł. Nie po to admini zamkneli tamten temat, po to by znowu otwierać go.

Brawo ! Jak na to wpadłeś ?

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Marca 14, 2012, 07:04:42 »
    Z resztą mnie jako użytkownika tawerny nic nie obchodzi co u was w tym nations cupie się dzieje, generalnie, nie oszukujmy się to nie jest forum tylko na temat Mount and Blade Warband, ale też na temat modów do podstawki, oraz With Fire and Sword. Nie dostałem się do reprezentacji więc mnie to już nie dotyczy. Tak trzymać admini, dobra robota. Nie ma co ulegać presji i naciskowi kilku nic nie znaczących użytkowników.

Toć to karalne powinno być takie zachowanie chociażby za głupotę.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Podpisuję się pod petycją
    Dla mnie zamykanie wątków klanowych jak i ncupa jest chore bo owszem robi się tam spam, jednak to sprawia że te wątki cały czas żyją, ludzie na nie zaglądają z ciekawości i się tym interesują. Już nie mówiąc o tym że klany które przegrały mecz i zostały wyśmiane na tawernie miały przynajmniej motywację by się odegrać i bez tej złej konkurencji wszystko zamiera, taka prawda. Zamykanie jest jak nauczyciel rozdzielający uczniów którzy się biją dla zabawy i wiedzą że sobie nic nie zrobią.

Poprzez zamykanie wątków nie tylko cierpi scena WB ale i forum ponieważ do niedawna to wątki klanowe były najczęściej oglądane.
    Retarded are everywhere

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #11 dnia: Marca 14, 2012, 07:35:20 »
    Ba, czas chyba wrócić do tych wątków klanowych. Husasz ma całkowitą rację w tej sprawie. Admini dajcie ludowi szansę!

A pod petycją to ja się przypinam, niech dzioob daje info z poczynań reprezentacji, a komentarze nie są konieczne.

Offline Aldred

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #12 dnia: Marca 14, 2012, 09:21:58 »
    Ta, otworzą tematy to znowu zacznie się atak trolli, spam, kłótnia o złote gatki. Musicie zrozumieć dlaczego pozamykano to wszystko, jak nie potraficie się dogadać drogą inną jak Tawerna to nie wina Moderatorów. Kłótnie były o wszystko i wszędzie, spiny, obelgi, mi to bardziej przypominało...meneli kłócących się o to kto wypije ostatni łyk wina. Sorry za porównanie ale nazwałbym to o wiele gorzej czego nie chcę. Pragnę tylko Wam uświadomić to, że najpierw spójrzcie na swoje zachowanie,przemyślcie dlaczego tak się stało. Potem...."chciejcie".
     Może i można by dać szansę , nie twierdzę że nie, ale z odgórnie zawartymi co do tego regułami. Wszelki spam i prowokacje w jakimkolwiek temacie jakiegokolwiek klanu, ban. Przynajmniej będzie nad tym jakaś kontrola. Spisać regulamin do działu klanowego, bardzo ostry i bezwzględny i kto wie? Może w końcu będziecie się cieszyć wieściami ze sceny Wb. Pozdrawiam;)
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix
    Pora promować muzykę trance i swoją twórczość;)

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #13 dnia: Marca 14, 2012, 10:24:13 »
    Ta, otworzą tematy to znowu zacznie się atak trolli, spam, kłótnia o złote gatki. Musicie zrozumieć dlaczego pozamykano to wszystko, jak nie potraficie się dogadać drogą inną jak Tawerna to nie wina Moderatorów. Kłótnie były o wszystko i wszędzie, spiny, obelgi, mi to bardziej przypominało...meneli kłócących się o to kto wypije ostatni łyk wina. Sorry za porównanie ale nazwałbym to o wiele gorzej czego nie chcę. Pragnę tylko Wam uświadomić to, że najpierw spójrzcie na swoje zachowanie,przemyślcie dlaczego tak się stało. Potem...."chciejcie".
     Może i można by dać szansę , nie twierdzę że nie, ale z odgórnie zawartymi co do tego regułami. Wszelki spam i prowokacje w jakimkolwiek temacie jakiegokolwiek klanu, ban. Przynajmniej będzie nad tym jakaś kontrola. Spisać regulamin do działu klanowego, bardzo ostry i bezwzględny i kto wie? Może w końcu będziecie się cieszyć wieściami ze sceny Wb. Pozdrawiam;)

Atak trolli? Trolle były , są i będą. Właśnie jednego karmisz. berek to multikonto Kamillo z tego co wiem? A tzw. wino + dział modów było tu najciekawsze. Istniały spory --- Ludzie się kłócili --- Byli banowani. Taka kolej rzeczy. Ponadto mamy nowego moda, który w banowaniu wyręcza wszystkich. Jestem pewien, że po otworzeniu wątków na tawerne wróciłoby życie, a nie jak teraz aktywnych jest mniej niż 200 osób
    (click to show/hide)

Offline Henry

• Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Marca 14, 2012, 13:27:22 »
    berek to multikonto Kamillo z tego co wiem
    To przypadkiem nie jest lider jednego z klanów ?(zapomniałem nazwy)
    Mam nadzieje ze to jakas pomyłka bo jeśli takie osoby jak Berek są odpowiedzialne za innych to współczuje szczerze...