Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z grą  (Przeczytany 1654 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline BiLLyPL

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    • Respice finem
    Problem z grą
    « dnia: Marca 11, 2012, 21:03:39 »
    Witam.
    Przejdę do rzeczy.

Od niedawna nagle pojawił się problem tylko na modyfikacji Deluge.
    Mam wersję 0.53

Wszystko poprzednio działało dobrze aż nagle gdy wchodzę na jakiś serwer to po jakimś czasie lub od razu (najczęściej gdy chce włączyć listę graczy) gra mi się zacina i wyłącza i ciągle tak samo.

Nie wiem o co chodzi.Na początku tego problemu pokazywał mi się w menu głównym komunikat że jakiś element nie pamiętam jaki jest nieaktualny.Tych napisów było kilka były na fioletowo,lecz teraz już ich na początku nie ma.

Proszę o szybkie odpowiedzi.
    Co zrobić?
    O mnie: W M&B od 08.2011.
     m.i : były dowódca Regimentu Hetmańskiego (OiM: DP), Generał Regimentu Gwardii Pieszej Koronnej (The Deluge), Twórca i dowódca pierwszej wśród polskich pułków formacji piechoty lekkiej (Woltyżerowie 5. Pułku Piechoty), reprezentant Polski w NWEC (2014), były Sierżant, zaś po przerwie szeregowy, następnie gwardzista 5. Pułku Piechoty (mm russia 3, Napoleonic Wars).
    Od momentu wystąpienia z Pułku 7 czerwca 2014, samotny wilk w każdym zakątku M&B.

Offline Sefirot

• Użytkownik
    • Piwa: 46
    Odp: Problem z grą
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 11, 2012, 21:07:20 »
    .
    « Ostatnia zmiana: Marca 07, 2015, 13:33:59 wysłana przez Sefirot »
    a to co miało stać się, to już się stało/LSO CMAZ

Offline BiLLyPL

• Użytkownik
    • Respice finem
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 11, 2012, 21:10:54 »
    Na tych serwerach też mam ten problem...
     m.i : były dowódca Regimentu Hetmańskiego (OiM: DP), Generał Regimentu Gwardii Pieszej Koronnej (The Deluge), Twórca i dowódca pierwszej wśród polskich pułków formacji piechoty lekkiej (Woltyżerowie 5. Pułku Piechoty), reprezentant Polski w NWEC (2014), były Sierżant, zaś po przerwie szeregowy, następnie gwardzista 5. Pułku Piechoty (mm russia 3, Napoleonic Wars).
    Od momentu wystąpienia z Pułku 7 czerwca 2014, samotny wilk w każdym zakątku M&B.

Offline Sefirot

• Użytkownik
    • Piwa: 46
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 11, 2012, 21:14:06 »
    .
    « Ostatnia zmiana: Marca 07, 2015, 13:33:56 wysłana przez Sefirot »
    a to co miało stać się, to już się stało/LSO CMAZ

Offline BiLLyPL

• Użytkownik
    • Respice finem
    « Odpowiedź #4 dnia: Marca 11, 2012, 21:19:07 »
    Dzięki! ;)
    Działa już

Temat do zamknięcia

Offline White-Wolf

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Znany jako Bodziu
    « Odpowiedź #5 dnia: Marca 11, 2012, 22:22:45 »
    Ja mam inny problem. Otóż ta sama mapa ściąga mi się już 8 raz, co jest trochę dziwne, bo Zbaraż już dawno pobrałem...

Offline b@rtu$

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 47
    • RW_Pocztowy_Bartus
    « Odpowiedź #6 dnia: Marca 11, 2012, 22:27:35 »
    Nie zresetowany serwer. Czy to EU serwer?