Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Crash przy włączaniu tabeli wyników  (Przeczytany 1243 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline White-Wolf

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Znany jako Bodziu
    Crash przy włączaniu tabeli wyników
    « dnia: Marca 10, 2012, 21:03:43 »
    Witam. Otóż ostatnio coraz częściej spotykam się z bardzo dziwnym zjawiskiem, a mianowicie WYPIERDALANIEM do pulpitu gdy tylko wcisnę Tab (tabela wyników). Jest to dosyć irytujące, ponieważ sprawdzam punkty często, tak więc crashe występują także często. Nie wiem czym to jest spowodowane, ale wcześniej takiego problemu nie miałem.

Offline Hawkwood

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    Odp: Crash przy włączaniu tabeli wyników
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 10, 2012, 22:13:59 »
    U mnie to samo, choć nie we wszystkich przypadkach tak się dzieje. Mam wrażenie, że zdarza się to gdy wciskam Tab i jestem martwy lub nie dołączyłem jeszcze do gry, ale nie jestem tego pewien na 100%. Miało to miejsce zarówno przy Battle jak i Invasion na serwerach bodajże EU.

Offline White-Wolf

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Znany jako Bodziu
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 11, 2012, 00:06:05 »
    Nie wiem czy to przez ludzi którzy w jakiś dziwny sposób zmieniają sobie nicki. Grałem z takimi dwoma, co nie mieli żadnego nicku (pole na nick było puste) a gdy najechałem na tą osobę myszką, to ekran się ściemniał. Innym razem gdy wciskałem tab to koleś nie miał nicku i za każdym razem pokazywał się komunikat script error.

Offline Sefirot

• Użytkownik
    • Piwa: 46
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 11, 2012, 00:10:16 »
    .
    « Ostatnia zmiana: Marca 07, 2015, 13:34:17 wysłana przez Sefirot »
    a to co miało stać się, to już się stało/LSO CMAZ

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #4 dnia: Marca 11, 2012, 00:12:06 »
    Problem pojawił się wraz z nowym patchem, który został wgrany na serwery od Glena, ale same serwery nie zostały jeszcze zrestartowane. Wywalało Was podczas wciskania TAB bo najprawdopodobniej nie pobraliście najnowszego patcha i  brakowało spójności pomiędzy zestawem banerów innych graczy a Waszymi. Problem jest już w zasadzie rozwiązany, wystarczy, że jeszcze raz pobierzecie poprawionego patcha 0.53.

Offline Bandytaa

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #5 dnia: Marca 11, 2012, 12:17:19 »
    ja mam tak że jak wbiję na serwer inwazji tawerny biorę frakcję to ścina grę i wywala do pulpitu :/