Druga edycja Turnieju w Walce na Bagnety odbyła się pomyślnie.
Najbardziej chciałbym podziękować MacTomasowi, który przygotował tabelę i pomagał przy przygotowaniu całego eventu. Jego pomoc był nieoceniona i jestem dumny, że po raz drugi chciał ze mną 'stworzyć' ten Turniej. Podziękowania należą się również sędziom turnieju - Dąbrowskiemu, SpiderPigowi i VEINRUSowi - oraz sir_Luce, za ufundowanie nagrody. Warto też dodać, że twórcą map z fazy grupowej i fazy eliminacyjnej jest Dąbrowski.
Gratuluje zwycięzcy Drugiego Turnieju w Walce na Bagnety - Okocha'e. Zwycięstwo było o tyle trudne, że przegrywał w finale z weteranem 4. Pułku Piechoty, ppłk New_Playerem już 0-3 a potem, 2-4. Ostatecznie pokonał go 5-4. Gratulacje należą się również wyżej wspomnianemu New_Player'owi oraz zawodnikom meczu o trzecie miejsce - Szymczakowi i Smyky'emu. Mecz o najniższy stopień na podium był o tyle ciekawy, że zwycięzca tego pojedynku dostał w pewnym momencie pięścią po twarzy, przez co stracił całe swoje życie i przegrał punkt... (epicka akcja - żałuję, że nikt nie nagrywał meczu :D:D) Wynik ostateczny brzmi 5-4 dla Szymczaka :)
Chcę z miejsca również przeprosić dwóch członków 5. Pułku Piechoty, za zamieszanie, które powstało w trakcie turnieju. Jednak z przyczyn technicznych nie byłem w stanie szybko zareagować, co nie oznacza, że nie jest to mój błąd... :(
Dziękuje za udział w turnieju każdemu z osobna. Dziękuję za przyjście przedstawicieli 4. Pułku Piechoty Xsięstwa Warszawskiego, 5. Pułku Piechoty Xsięstwa Warszawskiego, 8. Pułku Piechoty i 1. Pułku Szwoleżerów Księstwa Warszawskiego. 'Randomom' też dziękuję! :)
Trzecia Edycja Turnieju w Walce na Bagnety jest planowana tylko w mojej głowie (zarysy tylko), na dobrą sprawę nie wiem kiedy i czy ja ją zrobię... :)
OFICJALNE WYNIKI DRUGIEGO TURNIEJU W WALCE NA BAGNETY:
1. Okocha
2. New_Player_FTW
3. Szymczak1503
4. Smyky
5. AdiPL
6. Basior
6. HarasimPL
6. SaddamAZR
9. Jayroslavo
10. BOBODOBO
10. EldoKa