Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Save Game ( Zapis Gry ) Dosłownie "Zwariował" Pomóżcie Proszę :(  (Przeczytany 2416 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline nOWO

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Prosze o pomoc kogos kto sie na tym zna lub mial z tym do czynienia niech napisze cos co by mi pomoglo !!!

a wiec, problem polega na tym ze, gralem w m&b nagle komp sie zawiesil wiec musialem go zresetowac, nastepnie wlaczajac gre zaatakowalem lorda, zorientowalem sie ze nie ma godla (na tarczach) tzn takie czarno-czerwone, po czym zobaczylem ze moja twarz zmalala ;o (na postaci) nastepnie poprawilem to, wszedlem w informacje->postacie i zauwazylem ze nie ma bardzo duzej liczby lordow, a sam mam ich w rodzinie (20 zon, 20 mezow o.O,szwagry itd) a jak chce porozmawiac z tym ktorego nie ma w "postaciach" to mam dwa okienka do wyboru "gincie" i "zostawie was w spokoju" i na mych oczach pokazuje sie jakis harcownik lub piechur nie lord ;o

chcialbym zeby to wrocilo do normy gdyz gram troche na tym zapisie

Prosze Pomozcie :(

Offline adamk23

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    Odp: Save Game ( Zapis Gry ) Dosłownie "Zwariował" Pomóżcie Proszę :(
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 07, 2012, 12:12:28 »
    Kiedyś zdarzyło mi się coś podobnego (moja postać zmieniła wygląd i ekwipunek zdziczał) po restarcie kompa.  Co prawda postać dało się poprawić ale pozostałe błędy pozostały. Niestety musiałem zaczynać od nowa. Nie jestem ekspertem więc możliwe że da się to naprawić lepiej niech się wypowiedzą mądrzejsi ode mnie.
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.-Albert Einstein
    FAQ Floris Expanded Mod Pack 2.4 i 2.5+ Spolszczenie 2.5

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 07, 2012, 14:29:21 »
    Również zdarzyło mi się, ze save się zepsuł, także po wymuszonym resecie krótko po zapisie(wyłączyli prąd :D). Głowa zmutowała i miałem błędy w dialogach.
    Tylko nowa gra(lub wczytanie starszego save'a :)), save'ów nie da się naprawić bez znajomości tematu, o ile w ogóle

Offline nOWO

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 07, 2012, 18:38:03 »
    spoko. naszczescie mialem wszesniejszy zapis gry ale o 150 dni wstecz -,- . ale przynajmniej dluzej sobie pogram :D

chcialbym na tym temacie o cos zapytac, bo lordowie roznych frakcji odchodza dobrowolnie lub sa oskarzani o zdrade i ida do innych krolestw, ale najgorsze jest ze udaja sie poza Calradie :( czy da sie jakos zrobic aby nie zostali usuwani z rozgrywki? bo kazdy chyba przyzna im wiecej graczy do bicia tym lepsza zabawa :D

Prosze o odpowiedz :)

Pozdrawiam !

Offline adamk23

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #4 dnia: Marca 07, 2012, 22:00:46 »
    spoko. naszczescie mialem wszesniejszy zapis gry ale o 150 dni wstecz -,- . ale przynajmniej dluzej sobie pogram :D

chcialbym na tym temacie o cos zapytac, bo lordowie roznych frakcji odchodza dobrowolnie lub sa oskarzani o zdrade i ida do innych krolestw, ale najgorsze jest ze udaja sie poza Calradie :( czy da sie jakos zrobic aby nie zostali usuwani z rozgrywki? bo kazdy chyba przyzna im wiecej graczy do bicia tym lepsza zabawa :D

Prosze o odpowiedz :)

Pozdrawiam !
    Nie, raczej nie da się.
    Jest taka opcja w modzie Floris mod Pack ale nie wiem czy dział bo aż tak długo nie grałem :)
    « Ostatnia zmiana: Marca 07, 2012, 22:15:12 wysłana przez adamk23 »
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.-Albert Einstein
    FAQ Floris Expanded Mod Pack 2.4 i 2.5+ Spolszczenie 2.5

Offline nOWO

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Marca 08, 2012, 09:07:31 »
    spoko, to juz nie bede sie z tym meczyl tylko bede gral dalej :)

dzieki wszystkim za odp :D

pozdrawiam i zycze radosci z grania :) !