Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Pytanie o mod Lotr:Blood In The West  (Przeczytany 3697 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline TSUBA

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Pytanie o mod Lotr:Blood In The West
    « dnia: Marca 04, 2012, 11:05:19 »
    Witam mam pytanie odnośnie tego moda http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,122807.0.html a zarazem problem.Otóż moje pytanie brzmi czy ten mod działa także w trybie gry pojedynczej? bo ja mam problem z instalacją tego moda do wwarband mianowicie wrzucam główny folder do folderu modules i on niby widnieje przy wybieraniu moda i gdy uruchamiam jest obrazek ładuje się ale tak naprawdę to mi wczytuje samego warbanda a nie mod lord of the rings wiecie może jak to wgrać by działało?Bardzo przepraszam że opisane tak chaotycznie i z góry dziękuję za pomoc.Dodam że wersja warbanda to 1.143

Offline Pani Brenda

• Użytkownik
    Odp: Pytanie o mod Lotr:Blood In The West
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 04, 2012, 11:38:38 »
    Pomogła bym jeśli dało by sie pobrać tego moda...a niestety narazie jest:"Błąd wczytywania strony"
    Jak bede coś wiedziała odezwe sie :)

Offline TSUBA

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 04, 2012, 12:03:54 »
    zgadza się bo strona megaupload została jakiś czas temu zamknięta pod tym linkiem znajduje się mod z którym mam problem http://hotfile.com/dl/126227026/861582a/BiTWMP.rar.html  a pod tym znajduje się patch do tego moda http://depositfiles.com/files/6fowwuba8

Offline Pani Brenda

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 04, 2012, 12:16:15 »
    Pobrałem moda wrzuciłem folder do Modules ale podczas ładowania sie moda mam obrazek (tej besti z którą walczył gandalf) i mi wywala RGL Error

Offline TSUBA

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Marca 04, 2012, 13:10:23 »
    a bo zapomniałem powiedzieć że warbanda trzeba spatchować do wersji 1.43 :( przepraszam.Mi też ten obrazek się ładuje tylko że po lewej na górze zamiast mieć napis z tego moda mam napis ,,Warband" a potem normalna gra warbanda

Offline Pani Brenda

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Marca 04, 2012, 16:33:09 »
    raczej do wersji 1.143 :)
    No wrzuciłem fixa i wszystko pieknie tylko że:
    1. Mapka z Native
    2. Wojska z native
    3. Nazwy z native

A jak chcesz pograć w dobrago moda o pobierz Florisa i tam sie baw :)

Offline TSUBA

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Marca 04, 2012, 19:30:00 »
    No właśnie u mnie jest tak samo prawdopodobnie spowodowane to jest tym że w necie znalazłem jedynie wersje do multiplayer :( a nigdzie nie mogę znaleść w trybie dla jednego gracza (SP) :( gdyby ktoś posiadał tego moda albo wiedział gdzie można go ściągnać bardzo byłbym wdzięczny za informacje bo spodobał mi się strasznie ale niestety multiupload upadło...