Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: 1812-1815 Beta IV "The Emperor's Finest"  (Przeczytany 19250 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Tyr

• Użytkownik
    • Piwa: 66
    • Wódka Sobieski - Ten smak jest królewski!
    Odp: 1812-1815 Beta IV "The Emperor's Finest"
    « Odpowiedź #30 dnia: Listopada 27, 2012, 19:12:00 »
    Eee... HUtH zupełnie nie mam pojęcia, o czym mi napisałeś... nie jestem zbyt dobry z informatyki.

Nie mógłbyś mi wysłać PW z instrukcją dla debila/idioty krok po kroku co mam zrobić, żeby pobrać tego moda?

EDIT: DObra, w końcu udało mi się zainstalować tą Betę IV... spodziewałem się większych poprawek... prawdę mówiąc wciąż jestem zawiedziony.

Broń palna - dalej kusze.

Zmieniono startowy strój bohatera bez względu na to, jakie wybieramy pochodzenie (standardowe z Nativa, trzeba zmienić).

Bug przy wejściu do tawerny zaraz po rozpoczęciu pierwszej misji (ocalić brata kupca). Wywala do pulpitu (nie wiem, czy wszędzie, ale w głównym mieście Brytanii tak).

Tło i menu zmienione. Dodano kilka nowych fryzur, tak naprawdę są to stare przerobione.

Szable i broń palna są niewidoczne na bohaterze, wyciąga on je zza pleców, jakby to były turniejowe zabawki -.- strasznie to wpienia.

Zbyt wielu ludzi na starcie (ponad limit, jeśli nie mamy zdolności przywództwa dobrze rozwiniętej, kosztują nas oni więcej, niż mamy kasy). Na szczęście zaczynamy blisko miasta, a w sakwie mamy trochę cennych i bezużytecznych itemów, które można sprzedać np. Gems (klejnoty) za 1200 denarów.

Nie zwróciłem uwagi na mapę, ale chyba stara z Nativa wciąż, tylko nazwy podmienione.

Bardzo wielu bandytów na drogach do 100 chłopa. Samemu ani rusz.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 28, 2012, 00:11:45 wysłana przez Tyr »
    Ulubiony cytat?

"I'll shot your brain out, you stupid meat-bag!"
    HK-47!

Offline Tyr

• Użytkownik
    « Odpowiedź #31 dnia: Maja 31, 2014, 11:43:23 »
    http://www.moddb.com/mods/1812-1815-mod-ivanhoe-version

Na moddb.com pojawiła się wersja Alpha 1.0 w wykonaniu Ivanhoe - tego samego gościa od czeskich modów do OiM i od Blood in the West.Z
    Na razie jest jeden bug z linią życia - nie można grać jako szlachcic. Kopiuję ostrzeżenie od Ivanhoe:

VERY IMPORTANT: WHEN CREATING A NEW CHARACTER, DO NOT CHOOSE NOBLE AT THE END, ONLY YOUR FATHER COULD BE NOBLE, OTHERWAYS IT CTD!
    Ulubiony cytat?

HK-47!

Offline adriankowaty

• Użytkownik
    • Piwa: 45
    • Osobnikom nie pożądanym przeze mnie nie odpisuję.
    « Odpowiedź #32 dnia: Lipca 15, 2014, 10:27:17 »
    Czy ta alpha wymaga poprzednich wersji? Bo mi nie działa pobieranie Bety II.

Offline Tyr

• Użytkownik
    « Odpowiedź #33 dnia: Lipca 15, 2014, 17:57:12 »
    Wydanie wersji Ivanhoe nie wymaga żadnych poprzednich wersji moda 1812
    Ulubiony cytat?

HK-47!