Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: 1812-1815 Beta IV "The Emperor's Finest"  (Przeczytany 19252 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mefisto

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    Odp: 1812-1815
    « Odpowiedź #15 dnia: Sierpnia 07, 2012, 18:56:58 »
    Możesz podrzucić linka?
    "My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest tylko jedna rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenną. Tą rzeczą jest honor."- J. Beck

Offline Trynithy

• Użytkownik
    • Piwa: -1

Offline Mefisto

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Sierpnia 07, 2012, 19:47:52 »
    Dzięki wielkie, nie mogłem znaleźć na mbrepository ;)
    "My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest tylko jedna rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenną. Tą rzeczą jest honor."- J. Beck

Offline Trynithy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Sierpnia 07, 2012, 19:53:33 »
    Ja jeszcze nie grałem, jak coś to napisz jak wrażenie, bo musze ściągać jeszcze raz ;)

Offline Mefisto

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Sierpnia 08, 2012, 20:10:21 »
    Włączyłem tylko żeby sprawdzić czy dział póki co. Mapa po staremu, ale nazwy zmienione. Rzuca się w oczy ilość bandytów na drogach, ok po 50 chłopa. (ale my ze startu mamy już ponad 150 zołnierzy...)

Offline michun2521

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #20 dnia: Sierpnia 08, 2012, 21:07:14 »
    Mod fajny, przyjemny, ale nadal dużo bugów na wejściu po 1 bitwie już crash... w oknie rozwoju postaci,  nie ma broni palnej więc nie wiem co mam rozwijać jeśli chce używać broni palnej :)

zainstalowałem z pliku exe.

Offline Trynithy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Sierpnia 08, 2012, 22:28:28 »
    Tawerna dalej zawalona żołneirzami każdej nacji, brak komend i formacji, fatalne al wrogów, ciagle crashowanie przy wyborze bannera. To powinna być Późna alpha a nie beta 3

Offline Mefisto

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Sierpnia 09, 2012, 00:18:36 »
    Michun - specjalizacja kusze

Offline michun2521

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #23 dnia: Sierpnia 09, 2012, 17:42:12 »
    Michun - specjalizacja kusze

Ok dzięki kolego :)
    Heh swoją drogą kusze, jako broń strzelecka, to też dobre :D
    o mod musi jeszcze być ulepszony i do tego czasu chyba sobie z nim odpuszczę.

Offline Tyr

• Użytkownik
    • Piwa: 66
    • Wódka Sobieski - Ten smak jest królewski!
    « Odpowiedź #24 dnia: Listopada 16, 2012, 18:59:48 »
    http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,236146.0.html

Najnowsza wersja Bety to IV ukazała się całkiem niedawno i jest bardziej dopracowana, niż poprzednie. Właśnie zasysam.

EDIT: Problem polega na tym, że aby ta Beta działała musicie mieć Betę II i III, bo jak zapewne wiecie ten mod jest nadpisywany kolejnymi Betami.

Niestety nie mam Bety II i III bo usunąłem instalki jakieś trzy miesiace temu, a Gamefront wysiadł i nie mam skąd ich wziąć ;( Pomoże ktoś?
    Ulubiony cytat?

"I'll shot your brain out, you stupid meat-bag!"
    HK-47!

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #25 dnia: Listopada 16, 2012, 22:17:01 »
    U mnie gamefront działa.
    Zaktualizuję pierwszego posta.
    I piwa dla ciebie za update'y :)

Offline Tyr

• Użytkownik
    Odp: 1812-1815 Beta IV "The Emperor's Finest"
    « Odpowiedź #26 dnia: Listopada 17, 2012, 00:12:17 »
    Dziwne... u mnie za każdym razem jak z gamefront chcę coś pobrać, to zamiast pliku .zip albo .rar pobiera mi się .htm albo .html i ten dokument po otwarciu prowadzi do tej samej strony :/

Podobnie na moddb.com, wszystkie linki za gamefrontem nie działają i wyskakuje mi takie okno (poniżej) :/

The file you have selected (A_Clash_of_Kings_0.6_patch.rar) is not available via any mirrors. Please check back shortly as our servers update every 5 minutes. If you have a webserver with space, contact us about providing a download mirror. Your companies banner will be shown thousands of times daily here and supports our game development community.

To access more download mirrors we encourage you to join the community, otherwise please be patient and keep trying.

No i rozumiem, o co chodzi, tylko nie wiem, dlaczego :/

Może gdyby ktoś był taki dobry i wrzucił na mb repository albo inną stronę Bety II i III... IV na szczęście ma mirror do rapidshare'a... :)
    Ulubiony cytat?

HK-47!

Offline huth

« Odpowiedź #27 dnia: Listopada 17, 2012, 00:50:40 »
    Oj jednak gamefront nie działa, nie sprawdziłem tego dokładnie, samego pliku pobrać się nie da... ale nie mam tak jak ty.. to wygląda tak jakbyś pobierał przez jakiś akcelerator czy menedżer pobierania, a takie strony są często zabezpieczone przed tym i te programy nie działają dobrze.

Napisałem na TW, więc powinno coś ruszyć.

Offline Tyr

• Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Listopada 17, 2012, 13:35:28 »
    No właśnie w tym sęk, że nie pobieram przez żaden menadżer ani nic w tym stylu... :/

Zawsze pobieram bezpośrednio z neta.

Dzięki HUtH, już nie mogę się doczekać :)
    Ulubiony cytat?

HK-47!

Offline huth

« Odpowiedź #29 dnia: Listopada 27, 2012, 15:00:01 »
    Nie wiem czy jeszcze jesteś zainteresowany, w każdym razie z polskiego IP z gamefront już nie pobierzesz, ponieważ gf uciął dostęp od kilkunastu państw, w tym Polski...

Ale oczywiście z łatwością tę blokadę ominiesz używając jakiegoś proxy usa (np. z proxy.org). Nazwa pliku, który pobierasz może być inna, ale jak rozmiar się zgadza, to potem tylko zmieniasz rozszerzenie i działa.