Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Jak rozwijać jednostki?  (Przeczytany 2388 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Arius

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Jak rozwijać jednostki?
    « dnia: Czerwca 04, 2008, 18:32:46 »
    Witam no więc mam pytanie. Chlałbym się dowiedzieć jak rozwijać nasze jednostki co potrzeba aby przeszła w Svadian Militia (czy jakoś tak) Gram dopiero chyba 2 dzień i nie wiem bardzo proszę o pomoc. Z góry THX
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 25, 2008, 11:50:51 wysłana przez Oktawian »

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Odp: Jak Rozwijać...
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 04, 2008, 18:36:15 »
    Malo ci na stronie materialow? Chodzby tutaj http://www.mountblade.info/jednostki.html. Moze opis jest stary i jednostki nie do konca aktualne ale w nowych wersjach jest analogicznie.

Offline Arius

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 04, 2008, 18:39:36 »
    Sorry mój błąd a teraz ostatnie pytanie podczas bitw mogę zdobywać poziom moich chłopów itp tak ?
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 04, 2008, 18:42:19 wysłana przez Arius »

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 04, 2008, 18:47:39 »
    Meszą zdobyć doświadczenie! Npiszę tak żebyś zrozumiał: Muszą iść poskillować i nabić expa, albo zrobić se taxi
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    Odp: Jak rozwijać jednostki?
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 12, 2008, 16:15:21 »
    gdzie można dostać rozpiskę awansowania jednostek ?
    bo ten link w drugim poście nie działa... i przydałby się opis danych jednostek...
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Offline Messer

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 13, 2008, 09:15:31 »
    Nallepiej uzbierać ferajne , czyli ośmiu kolesi w party, potem ze dwudziestu rekrutów i zapolować np na 20 korsarzy, przy czym karzesz piechociarzom utrzymać pozycję a do walki idziesz z kawalerią , wtedy nabijasz sporo pt doświadczenia i każdy rekrut awansuje ci na wyższy poziom(posyłanie rekrutów na korsarzy to posyłanie ich na pewną śmierć, więc lepiej trzymać ich w odwodach)...Ja osobiście preferuje kusznikór w armi w stosunku 30 kuszników 20 piechórów wtedy wróg niepodejdzie "świeżutki" :D, przy dużych armiach to się sprawdza.

Offline halfgar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Sierpnia 13, 2008, 10:55:25 »
    Ważne jest, żeby samemu inwestować w umiejętność "trening", ponieważ możemy sami szkolić swoich rekrutów - każdego dnia kilka punktów im przybywa. Można udać się na pole treningowe i tam się podszkolić. Ja obecnie mam 47 kheregitów: 16 lansjerów i 31 doborowych łuczników kheregickich :)