Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z mm russia 3  (Przeczytany 1305 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline BiLLyPL

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    • Respice finem
    Problem z mm russia 3
    « dnia: Lutego 16, 2012, 20:18:54 »
    Witam.
    Ostatnio próbowałem zainstalować mod Secession ale nie chodził lecz nie o to chodzi.
    Usunęłem z niego plik o nazwie pl w folderze languages.Lecz potem na nowo go zainstalowałem ale potem usunęłem bo gdy go włączałem na każdym miejscu czyli było napisane na początku STR NOT FOUNDED,odpaliłem mm russia 3 i jest w nim tak samo a nic w nim nie robiłem wcześniej,co robić żeby było normalnie?
    O mnie: W M&B od 08.2011.
     m.i : były dowódca Regimentu Hetmańskiego (OiM: DP), Generał Regimentu Gwardii Pieszej Koronnej (The Deluge), Twórca i dowódca pierwszej wśród polskich pułków formacji piechoty lekkiej (Woltyżerowie 5. Pułku Piechoty), reprezentant Polski w NWEC (2014), były Sierżant, zaś po przerwie szeregowy, następnie gwardzista 5. Pułku Piechoty (mm russia 3, Napoleonic Wars).
    Od momentu wystąpienia z Pułku 7 czerwca 2014, samotny wilk w każdym zakątku M&B.

Offline ałtsajder

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    Odp: Problem z mm russia 3
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 16, 2012, 21:26:10 »
    Witam.
    Ostatnio próbowałem zainstalować mod Secession ale nie chodził lecz nie o to chodzi.
    Usunęłem z niego plik o nazwie pl w folderze languages.Lecz potem na nowo go zainstalowałem ale potem usunęłem bo gdy go włączałem na każdym miejscu czyli było napisane na początku STR NOT FOUNDED,odpaliłem mm russia 3 i jest w nim tak samo a nic w nim nie robiłem wcześniej,co robić żeby było normalnie?
    To znaczy strng not founded, czyli linia nie znaleziona.
    Jeżeli usunąłeś pliki z folderu głównego, czyli Mount & blade Warband\languages\, to skasowałeś pliki językowe menu, itd.Zainstaluj ponownie grę a następnie modyfikację, to będzie wszystko ok.

Offline BiLLyPL

• Użytkownik
    • Respice finem
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 16, 2012, 21:31:12 »
    Ok spróbuje ale one tam są cały czas,te pliki...
    Ale dzięki
     m.i : były dowódca Regimentu Hetmańskiego (OiM: DP), Generał Regimentu Gwardii Pieszej Koronnej (The Deluge), Twórca i dowódca pierwszej wśród polskich pułków formacji piechoty lekkiej (Woltyżerowie 5. Pułku Piechoty), reprezentant Polski w NWEC (2014), były Sierżant, zaś po przerwie szeregowy, następnie gwardzista 5. Pułku Piechoty (mm russia 3, Napoleonic Wars).
    Od momentu wystąpienia z Pułku 7 czerwca 2014, samotny wilk w każdym zakątku M&B.

Offline BiLLyPL

• Użytkownik
    • Respice finem
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 16, 2012, 22:02:45 »
    Dzięki pomogło! ;)
    Temat do usunięcia.
    Jeszcze raz dzięki ;D