Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z kodem gry?  (Przeczytany 788 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Thorgas

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z kodem gry?
    « dnia: Lutego 16, 2012, 18:15:39 »
    Kilka dni temu zrobiłem format dysku na kompie i później pobrałem z taleworlds.com Warbanda, a następnie spolszczenie ( http://www.mbrepository.com/file.php?id=2466 ). Po instalacji i aktywacji jednego i drugiego rozpocząłem nową grę w języku polskim. Wszystko teoretycznie było OK, ale... otóż np. przy rozmowie z którymkolwiek NPC-em zauważyłem że mówi nam o zupełnie nie interesujących nas rzeczach:

Żeby tego było mało w zadaniach (klawisz Q) pokazuje się takie coś:

I nawet nie wiem ile czasu pozostało do zakończenia zadania i gdzie mam je wykonać... Arghh. Może rzecz dla niektórych błaha, ale dla mnie jak i dla wielu z tym problem wręcz frustrująca. Dodam tylko że reinstalowałem już warbanda i spolszczenie. Problem występuje też w innych wersjach językowych.

Offline This

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Problem z kodem gry?
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 29, 2012, 22:02:46 »
    Wypakuj spolszczenie 7zipem i wklej folder languages tam gdzie trzeba. Podobno działa (nie testowałem)