Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wybieram join to game i nic się nie ładuje.  (Przeczytany 1198 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline burnus

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Wybieram join to game i nic się nie ładuje.
    « dnia: Czerwca 03, 2008, 21:46:45 »
    Mam kłopot z versja 0.903 gdy chce zalogować sie do gry np: zrobic nowy char... to dzieje sie tak niby pisze loading map... potem join to game itp ale jakby tak czekac to caly dzien... jak daje ctrl+alt+delate pisze na nim brak odpowiedzi... nie wiem o co chodzi.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 07, 2008, 19:50:35 wysłana przez Oktawian »

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Odp: Mam Kłopot.
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 03, 2008, 22:17:46 »
    Forum to nie jest piaskownica, tutaj obowiazuja pewne zasady do ktorych trzeba sie dostosowac. Jako ze ustne ostrzezenie juz bylo teraz bedzie to wlasciwsze - dostejesz 1 OSTRZEZENIE za idiotyczna nazwe tematu, brak szacunku do jezyka polskiego, oraz jak podejrzewam, niedostosowanie sie do pkt 11 regulaminu.

Offline burnus

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 03, 2008, 22:43:39 »
    Dobra przepraszam :/ ale bardzo polubiłem ta gre a ta nowsza versja mi coś nie idze. To pomożecie?

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 03, 2008, 22:49:57 »
    Po co oczekujesz pomocy skoro nie czytasz co ktos do ciebie pisze? Zacytuje sie z poprzedniego twojego "tematu":
    Temat bez sensu (kolejny twoj zreszta - pilnuj sie). Ze nie wspomne o:
    - parametrach komputera
    - wersji M&B
    - tresci bledu, najlepiej ze screenem.

Poza tym dlugo jeszcze bedziemy czekac az zmienisz nazwe tego tematu na zgodna z regulaminem? (inaczej temat zostanie zamkniety).