Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Open Transport Tycoon Deluxe  (Przeczytany 1542 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Hector

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Open Transport Tycoon Deluxe
    « dnia: Lutego 15, 2012, 17:45:18 »
    Pamiętam ja sprzed 10 lat jako Transport Tycoon, ale przez te wszystkie lata zdobyło miano open source i dodano deluxe:D

Gra graficznie jest przestarzała, ale niestety tego gatunku gier już nie robią, a szkoda.

W grze panuje tylko jedna zasada. Przewieźć produkt z punktu A do punktu B i zgarnij wypłatę. Wydaje się to proste, ale przy kilkudziesięciu pociągowej maszynie ekonomicznej spróbuj to ogarnąć:D

Co zmieniono przez ten czas
    -Transport Tycoon: Istnieje tylko typ Temperate.
    -Transport Tycoon Deluxe: Wydłużono rozgrywkę. Dodano 2 strefy klimatyczne i zabawkowa(dla mlodzieży).
    -OpenTTD: Dodano tryb multi-player. Dodano możliwość tworzenia modów.

Wiec jakby miał ktoś trochę czasu pisać na steam(maniak175)Wyświetli się Hektor. Stronka http://www.openttd.org/en/
    Native: Hektor

Offline ałtsajder

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    Odp: Open Transport Tycoon Deluxe
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 15, 2012, 18:29:00 »
    Oj pamiętam!
    Klasyk!Grałem jeszcze na swoim 166Hz z 32MB-ramu sprzęciku :D
    Spędziło się przy tym wiele godzin, dorobiło miliardów, i nawet pamiętam dlaczego porzuciłem tą grę.Kiedy doszło do renowacji sprzętu stanęła przede mną wizja kilkudniowego klikania w mysz...Na mapie nie było już miejsca aby wylać przynajmniej kawałek asfaltu :D
    Kto grał może pamięta, opcję na kraksy kolejowe, samochodowe, kolejowo-samochodowe, lotnicze :D
    Ale 10 lat?Ja pamiętam ją jeszcze z końca lat '90 To były gry....

Offline Hector

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Open Transport Tycoon Deluxe
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 15, 2012, 18:41:11 »
    teraz ciężko o podobne. Grałem jeszcze w Transport Giant Gold, ale na moim sprzęciku już nie chodzi;/ Za nowy.
    Native: Hektor