Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Multi błąd "nie można połączyć z serwerem"  (Przeczytany 4061 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline CzarnyNinja

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Multi błąd "nie można połączyć z serwerem"
    « dnia: Lutego 11, 2012, 20:33:48 »
    Witam

Po formacie kompa nie dziala mi warband gdy chce sie połączyć z byle jakim serwerem wyskakuje ( doslownie po 1-2sekundzie )błąd " nie można połączyć z serwerem " cd-keya zakupilem na allegro wszystko chodzilo przez pół roku az do tego momentu . Nie wiem czy to ma jakies znaczenie ale gdy odinstalowuje gre i instaluje ja jeszcze raz to nie musze podawac cd keya. Prosze o pomoc jestem na glodzie warbandzkim ;(

pozdrawiam

CzarnyNinja

Offline Sid573

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Multi błąd "nie można połączyć z serwerem"
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 28, 2012, 11:06:12 »
    Też miałem taki problem,wystarczy wejść w dokument tekstowy pod nazwą rgl_config i jak wejdziesz w ten folder to tam powinno być  use_secure_connection = 1 po prostu musisz zmienić na use_secure_connection = 0 i tyle.

Mam nadzieję,że pomogłem :)