Witam.
Zapomniałem się przedstawić, a przecież wypadałoby.
Ogólnie o mnie:
Nazywam się Łukasz, mam 15 lat i mieszkam w Warszawie. Mam kilka hobby i jestem dość hmm.. zamknięty w sobie.
Co do moich hobby:
Zbieram modele do gry Lord of the rings strategy battle game, może któs też zbiera?
Gram także na perkusji, a w przyszłości zamierzam nauczyć sie grać na gitarze. Interesuje mnie także ezoteryka.
To co lubię:
Po pierwsze lubię spać, wcinać tosty i popijać je zimnymi napojami :). Słucham metalu, a moje ulubione zespoły to: Behemoth, Ensiferum, Menegarm, Eluveitie.
Uwielbiam gry strategiczne i RPG, z gier strategicznych polecam dwie serie: Stronghold i Total war, a z RPG: Diablo 2 i World of Warcraft. Jestem też fanem literatury J.R.R. Tolkiena
To czego nie lubię:
Nienawidzę muzyki: Techno, Disco Polo, Pop i Hip-hop. Nie mogę także patrzeć na wszelkie wymalowane dziewczyny, które połowę życia spędzają na solarium...(coś jak szanowna Pani Jolanta z Big brother'a). Nie lubię też Dresiarzy. Oczywiście takich którzy myślą że są " bossami" na swoich patologicznych podwórkach. Bo jeśli koleś jest normalny to nie mam nic przeciwko :).
Czemu zarejestrowałem się na tym forum:
Pewnie się zastanawiacie jaki demon mną kierował, że teraz tu jestem i piszę tego przydługiego posta.... W sumie to żaden, porostu śledzę to forum od paru miesięcy (może roku) i bardzo mi się podoba, jak miałem problem z M&B to zawsze pomoc znajdowałem w tematach na tym forum. I w końcu się zarejestrowałem.
Moja postać w M&B:
Co tu dużo pisać miałem różne postacie, zazwyczaj walczę konno, ale czasami fajnie mieć pieszą armię :), i ostatnio kieruję się takimi filmami ja "Królestwo Niebieskie" lub "Ostatni Samuraj" (jedne z moich ulubionych)
I to już koniec o mnie, jeśli ktoś ma podobne zainteresowania może pisać na pm choć nie nalegam :P
Pozdrawiam wszystkich.