Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z grą  (Przeczytany 1777 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Leszek47

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z grą
    « dnia: Maja 27, 2008, 18:03:36 »
    Mam Mount&Blade wersje 0.808.Sciagnąlem dodatek last days versje 2.4.Wlaczam grę i gdy ide kupic rzeczy okazuje sie ze nie mam pokazane ile mam pieniedzy.Tak samo z wyplatami dla najemnikow.Jesli to wina moda to prosze podac link z  modem.Bardzo prosze o szybka odpwiedz.

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    Odp: Problem z grą
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 27, 2008, 22:56:21 »
    t NAJPEWNIEJ wina moda ściągnij z www.mbrepository.com
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Leszek47

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 28, 2008, 13:38:25 »
    Bardzo dziękuje.:)

EDIT:Ale wlasnie z tej strony sciągnąlem.Jakbys mogl to podaj inny link.Bardzo prosze.Z góry dziękuje.

« Ostatnia zmiana: Maja 30, 2008, 12:17:59 wysłana przez Arcylisz »

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 28, 2008, 16:24:31 »
    Jest taka opcja jak EDIT- to po pierwsze.Po drugie staraj się szanować kulturę panującą na forum. Chociaż zapewne jesteś tylko "jedno problemowym userem"
    Co do twojego problemu-Jeśli wina leży po stronie moda to ściągniecie instalki z innego źródła nic nie da.Proponuje przeinstalować grę wraz modem i powinno wszystko działać poprawnie.

Offline Leszek47

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Maja 29, 2008, 14:08:44 »
    Dzieki.Pomoglo

EDIT:Mam drugie, trochę nobowskie pytanie. W jaki sposób nająć kogoś do mojej grupy??? Jestem jeźdzcem rohanu i nie mogę nająć żadnych towarzyszy.

Ps. Mam bohatera w drużynie i nie wiem czy będzie miał lepszy pancerz itp.

Posty się edytuje, a nie pisze jeden pod drugim. Na przyszłość pamiętaj o tym, bo dostaniesz ostrzeżenie za multiposting. Po drugie dbaj trochę o język ojczysty, nie będziemy tu tolerować ludzi nie umiejących pisać po polsku. Tym razem Ci poprawiłem, ale następnym razem nie będę już taki pobłażliwy- Arcylisz

EDIT:Wiem, że niepowinienem pisac bez EDIT, ale prosze powiedzcie gdzie jest ten edit. Proszę

Noż chyba Ci mówiłem, że masz edytować posty. A opcja edit to jest ten ten mały obrazek w prawym dolnym rogu, który wygląda jak kartka papieru i ołówek. Tak trudno sie domyślić?
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 07, 2008, 11:02:56 wysłana przez Arcylisz »