Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: spolszczenie  (Przeczytany 10250 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline fan mleka

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    spolszczenie
    « dnia: Lutego 05, 2012, 22:52:15 »
    ma ktos pelne spolszczenie do ogniem i mieczem

Offline Morgomi

• Użytkownik
    Odp: spolszczenie
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 25, 2012, 10:26:59 »
    Dołączam się do prośby ;)

Offline TheTalib

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 03, 2012, 18:17:34 »
    Mam ten sam problem kiedy wujek przyleciał do polski okazało się że na urodziny kupił mi M&B ogniem i mieczem ale wersje angielską szukałem na necie spolszczenia ale było tylko takie badziewne które spolszczało bardzo małą część gry i tu moje pytanie czy ktoś kto posiada polską wersje tej gry mógłbym wrzucić te pliki z tekstem na neta i udostępnić nam link? (byłbym bardzo wdzięczny!)
    na  pohybel  skurwysynom !!

Offline xXWentressXx

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    • Blood Legion Boss
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 08, 2012, 21:15:27 »
    Kupcie na allegro Ogniem i mieczem OMG jakie piraty za to jest ban ..

Wbiłem na wszego TSa i dostałem bana od Krzyżowca z dopiskiem ''spier*alaj to ts sarracenów'' ;x

Offline Rajmund

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 21, 2012, 14:06:21 »
    Cześć kupiłem na steam za 2.5 euro , do 23 kwietnia promocja With fire and sword.
    Pytanie czy można do tego dodać spolszczenie?

Jeśli ktoś wie jak to proszę o informację lub link do pobrania.

Warbanda mam po polsku i się trochę przyzwyczaiłem już...

Naturalnie mogę potwierdzić mailowo, że mam kupioną tą grę... bo nie wiem jak dodać tu zrzut z ekranu :(

Offline xXWentressXx

• Użytkownik
    • Blood Legion Boss
    « Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 21, 2012, 15:57:31 »
    W konfiguracji powinieneś mieć wybranie języka wybierz Polish jeżeli nie będziesz miał to kup non-steam

Wbiłem na wszego TSa i dostałem bana od Krzyżowca z dopiskiem ''spier*alaj to ts sarracenów'' ;x

Offline Rajmund

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 21, 2012, 17:40:20 »
    W konfiguracji nie ma.
    Kupować drugi raz tej samej gry, nie będę.

Offline Quanti

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Kwietnia 22, 2012, 12:32:40 »
    Dokładnie, mam tą samą sytuację. Zakupiłem grę w serwisie steam. Gra jest w wersji 1.143.

Wystarczyło by, żeby ktoś, kto ma tą samą wersję tyle, że PL wrzucił pliki z katalogu languages oraz modules/languages tutaj na forum.

Umiliłoby to znacząco rozgrywkę. Ludzie, jeżeli ktoś ma mniej niż 100 postów na forum oraz to, że nie kupił gry w polskim serwisie nie musi od razu oznaczać, że posiada pirata!
    Kupowanie drugiej licencji mija się z celem - po pierwsze jest realna możliwość dodania nowego języka do gry, a po drugie nie mieszkamy w kraju mlekiem i miodem płynącym, żeby szastać gotówką na lewo i prawo.

Offline xXWentressXx

• Użytkownik
    • Blood Legion Boss
    « Odpowiedź #8 dnia: Kwietnia 22, 2012, 13:07:00 »
    Hmm na steam kupuje się za euro tia? a euro jest droższe od złotych hmm ogniem i mieczem w empiku za 20 zł HMMM.

Offline Quanti

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Kwietnia 22, 2012, 16:48:02 »
    2,5E +- 10 zł. Steam jest połączony z nr mojej karty kredytowej. Kupując grę (obojętnie czy to w Euro, Koronach czeskich, itp) dana kwota przeliczana jest po aktualnym kursie i odejmowana z mojego konta bankowego.

Nie ma tu czego szukać, natomiast wy dalej wypatrujcie piratów, zamachowców i żelazne brzozy - taki widać to już kraj i jego mentalność.

PS. Oferta weekendowa na steamie:
    http://store.steampowered.com/app/48720/ - 2,49E

Pozdrawiam :)

Offline xXWentressXx

• Użytkownik
    • Blood Legion Boss
    « Odpowiedź #10 dnia: Kwietnia 22, 2012, 17:25:06 »
    To sobie kup steam po polsku jeżeli stać cię na gry na steam to kup se też steam :)

Albo po prostu wejdź na mojego chomika i czekaj aż prześlę spolszczenie a może i nie ?

Offline Rajmund

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Kwietnia 23, 2012, 11:09:50 »
    Czy ktoś z obecnych użytkowników ma jakieś sensowne rozwiązanie do aktywowania gry po polsku, która została kupiona na polskim steam?

Offline xXWentressXx

• Użytkownik
    • Blood Legion Boss
    « Odpowiedź #12 dnia: Kwietnia 23, 2012, 15:10:18 »
    Jezeli nikt się nie odzywa to znaczy że się nie da poucz się anglika  bo potem będziesz płakał że masz polską wersję ja znam się dobrze na angielskim no ale kupiłem polskie.

Offline Rajmund

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Kwietnia 23, 2012, 19:29:04 »
    Na pewno się da. Prośba jak by kolega szanowny xXWentressXx już w tym wątku nie odpisywał, chyba że chce naprawdę pomóc.

Prawdopodobnie wystarczy pliki podmienić.. jak w większości modów.. trza tylko je mieć i wiedzieć które.. i tutaj proszę inne osoby o udostępnianie np takich plików.
    Skoro z modami nie ma problemów to i z tym nie powinno...

P.S.
    Niestety steam "nie pisze" lub ja nie znalazłem przed zakupem miejsca, w którym jest informacja, czy gry są w wersji polsko językowej. Na przykład mam cywilizacje ze steam i jest po polsku.... Warband też mam po polsku, a ogniem i mieczem nie :(

Offline Neluril

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #14 dnia: Kwietnia 24, 2012, 08:44:29 »
    Mam tka samo jak Rajmund. A teksty xXWentressXx są zbędne....