Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Zmiana rodzaju save?  (Przeczytany 1800 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline piot2rek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • No dobra. Następnym razem zrobię Ci lepszy hełm.
    Zmiana rodzaju save?
    « dnia: Lutego 05, 2012, 18:11:54 »
    Witam, gram wprawdzie w moda (Prophesy of Pendor) ale chodzi raczej o ogólną kwestię w Warbandzie. Gram na opcji "nie ma wychodzenia bez zapisu" no i jednak na dłuższą metę jest to dla mnie nużące - z bitew nie uciekam tak czy owak i nawet jeśli gram z możliwością wyjścia w każdej chwili bez zapisu to gram dalej po porażce. Teraz natomiast po 400 dniach w grze mam ochotę czasem ot tak, dla zabawy sprawdzić ilu wrogów jest w stanie pokonać mój 120-osobowy oddział gdy zaatakuję np. 1,5-tysięczną armię. Oczywiście wiem od razu że jestem skazany na porażkę, i grając normalnie uciekłbym. Ale z nudów atakuję, walczę do ostatków sił, a po przegranej ctrl-alt-del i wyłączam WB, żeby się nie zapisało. Więc tu pytanie - czy jest możliwość jakiejś edycji save lub czegoś innego, by zmienić rodzaj gry na ten z możliwością wychodzenia bez zapisu?

Offline Thaess

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: Zmiana rodzaju save?
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 06, 2012, 11:33:19 »
    Podeślij mi save'a ;).

@DOWN: Da się zmienić, wystarczy wiedzieć jak.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 06, 2012, 17:39:21 wysłana przez Thaess »

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 06, 2012, 17:30:06 »
    Nie słyszałem o zmianie save'ów ale spytaj kogoś z naszych moderów takich jak Mat Berserker, przepraszam - Pan Mo(a)d Mat Berserker
    (click to show/hide)

Offline piot2rek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • No dobra. Następnym razem zrobię Ci lepszy hełm.
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 14, 2012, 22:25:16 »
    Ok dałem już radę, nie okazało się aż takie trudne :) Hex Editor i zmiana jednej wartości :)