Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Patch 1.143 OiM  (Przeczytany 2101 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline maliniorz99

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Patch 1.143 OiM
    « dnia: Lutego 01, 2012, 08:34:38 »
    Witam,
    Parę dni temu ściągnąłem grę w wersji demo i zakupiłem do niej cd-key'a. Moje (nie)szczęście, że gra jest w wersji 1.142 i nie mogę znaleźć patcha, by grać online. Jeśli byłby ktoś łaskaw zamieścić link do downloadu, będę bardzo wdzięczny. A i byłbym zapomniał - jestem leniem, zazwyczaj nie szukam, lecz w tej kwestii zrobiłem, co w mojej mocy, by nie zaśmiecać forum, ale jak widać - się nie udało.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 01, 2012, 14:39:50 wysłana przez maliniorz99 »

Offline Senny

• Użytkownik
    • Piwa: -5
    Odp: Patch 1.143 OiM
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 01, 2012, 12:09:29 »
    Z tego co wiem, to patch 1.143 jest patch'em najnowszym. Jeżeli ściągnąłeś demo i je aktywowałeś to chyba masz wersję steam , więc aktualizacje steam ściąga sam, więc idąc dalej tym tokiem rozumowania nie powinieneś mieć żadnych problemów. Jedyne pytnie to takie , czy już próbowałeś grać  na multi.

Offline maliniorz99

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 01, 2012, 13:14:28 »
    Nie mam steam, bo nie lubię. Gdy chcę dołączyć do gry na jakiś serwer to pojawia się wiadomość, że serwer działa na nowszej wersji, czyli 1.143, której nie mam i chciałbym ją posiąść.

Offline Senny

• Użytkownik
    • Piwa: -5
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 01, 2012, 14:01:57 »
    Ściągnij steam, gra sama się zaktualizuje i po problemie. No chyba że masz wersję wschodnią , w tym wypdku polecam się zarejestrować na stronie polskiego dystrybutora tej gry  ( CDProjekt) i z tamtąd ściągnąć aktualizacje.

Offline maliniorz99

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 01, 2012, 14:51:00 »
    A nie ma innych możliwości?

Offline Araden

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #5 dnia: Lutego 01, 2012, 15:50:16 »
    Gre ściąga się ze strony Taleworlds, tam też jest najnowsza łatka. Nie potrzeba do tego steama. Do polskiej wersji masz łatki na stronie cd projekt
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor