Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Misja Abdykacja Króla  (Przeczytany 2502 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pawlon

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Misja Abdykacja Króla
    « dnia: Stycznia 31, 2012, 00:24:31 »
    Mam problem. W misji abdykacja króla namówiłem już wystarczająco dużo szlachciców na obalenie Kazia, wcześniej przystąpiłem do Zagłoby i pojawiła mi się informacja: KRÓL OBALONY! Po czym pojawił mi się Zagłoba automatycznie, mówiąc, że da mi radę. Okazuje się, że jego rada jest taka sama, jak zawsze w sytuacji, kiedy nic się nie dzieje: MASZ MAŁO SŁAWY, RÓB MISJE U SZLACHTY, JAK ODMÓWISZ, NIE ZYSKASZ SŁAWY BOHATERA - coś w tym stylu. Po tym dialog mi się wyłącza, a w ekranach zadań mam napisane na zadaniu abdykacja króla: zadanie wykonane, pan Zagłoba czeka, aby ci wręczyć nagrodę. "Idąc" ponownie do Zagłoby (który jest ciągle w moim oddziale) nie ma jakiegoś specjalnego okna do misji, a gdy klikam CO MI RADZISZ ZROBIĆ, PANIE ZAGŁOBA odpowiada mi znowu to samo, co napisałem wcześniej. Czytałem w solucji, że to ja po tej misji mam być królem. Co mam zrobić, to jakiś kolejny bug, bo tej "nagrody" od pana Zagłoby nie mogę otrzymać. Proszę o pomoc!!!

Offline pawlon

• Użytkownik
    Odp: Misja Abdykacja Króla
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 31, 2012, 00:31:18 »
    Czy to już koniec mojej gry? :(

Offline pawlon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 31, 2012, 22:00:29 »
    Udało mi się rozwiązać ten problem. Musiałem przegrać bitwę, po której odszedł z mojego oddziału Pan Zagłoba. Teraz jestem królem.

Offline sakaszwili

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 10, 2012, 17:36:56 »
    Ale jaka to była bitwa? bo ja już przegrałem 3 i Zagłoba nadal jest w moim oddziale .