Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Skutery, motory  (Przeczytany 920 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Trynithy

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Skutery, motory
    « dnia: Stycznia 30, 2012, 22:48:55 »
    Cześć, zaryzykuję i założę temat. Macie może skutery czy jakieś inny maszynki, które są Waszymi oczkami w głowie ? Osobiście od zeszłego roku mam keewaya focusa 50 cc po lekkim tuningu mechanicznych, nie planuję obecnie żadnych większych zmian, bo v-max jest zadowalający a pieniążków brak. Jakby ktoś chciał poznać mój wiejskie setup to mogę go zaprezentować :) Możecie mnie spotkać na forum mielocha pod tym samym nickiem. Koniec zanudzania czekam na wasze posty, oby temat od razu nie zleciał na sam dół :D

Offline FilipM3

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Skutery, motory
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 31, 2012, 00:08:33 »
    Ja będę miał, choć niby jest już mój.

Pierw dostał go brat, ale on już ma 18 lat i auto, więc oddał go mi. Jakoś w grudniu zabrał mi go ojciec jako prezent na gwiazdkę i chce go odpicować, silnik, lakier, te sprawy, odrestaurowanie.

Skutera nie mam do dziś, ale mam ultimatum. Jak pokaże kartę moto-rowerową (Mam skuter a nie mam prawka :0) to mi odda skuter.

Skuter to oczywiście Piaggio Zip 50 z 98r.

Offline Trynithy

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Odp: Skutery, motory
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 31, 2012, 14:08:03 »
    Piaggio dobra marka :) Jakbyś chciał jakieś sprężyny centralne i sprężynki sprzęgła do regulacji napędu to chętnie Ci odsprzedam tanio, bo mam do tego silnika. Wczoraj miałem małą kolizję i będę musiał owiewki posklejać ;> Proszę o przeniesienie do działu off topic.