Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nie chcą mnie na Wasala, chociaż bardzo się staram. Dzikie Pola!  (Przeczytany 1761 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lucius_V

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Witam, mam pytanko, ponieważ ślęczę nad kompem kilka godzin i nic!
    Nie proponują mi żebym został wasalem, najemnikiem czy kimkolwiek innym, wcześniej jak się pytałem, "szlachta", nie doceniała mojego doświadczenia a teraz, żadnej opcji w gadce o wasalstwie?, a mam 249 punktów sławy , coś około 30 szacunku, stosunki z Rzeczpospolitą- serdeczność - 24, nie wiem ale może tak się dzieje ponieważ mam swój zamek/ miasto- Lublin, wieś- Baranowicze czy coś takiego, garnizon 460 ludzi w Lublinie, jestem buntownikiem Szwedów, tak mnie nazwali, chyba dlatego, że podbiłem szwedzkie miasto swój sztandar, może dlatego nie proponują mi NICZEGO. Jeżdżę z tymi listami i już dostaję kręćka a oni ciągle milczą. A sprawdziłem mogę się przyłączyć np. do Radziwiłła, i wtedy jestem buntownikiem Rz. 

Pomóżcie jak możecie? Pozdrawiam, Dzięki!

PS a wiecie może coś o skrzyniach w komnatach, dlaczego nie można tam niczego schować, w M&B chyba się dało, z tego co pamiętam?

Offline Abdul_Abadar

• Użytkownik
    Odp: Nie chcą mnie na Wasala, chociaż bardzo się staram. Dzikie Pola!
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 05, 2012, 19:55:37 »
    Idź do króla i złóż mu przysięgę.

Offline Akame

• Użytkownik
    • Nie wylewaj waćpan wina...
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 20, 2012, 21:27:42 »
    Ja robilem duzo questow dla Krola i roznych jego wasali, jezdzilem z nimi na wojny itede itepe no i mnie przyjeli.

Offline Seahawk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 12, 2012, 20:23:52 »
    U króla musisz się zapytać:" Co się dzieje teraz w Rzeczpospolitej ? " czy jakoś tak, i zaczyna się fabuła.

Offline R3M4K3PL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 12, 2012, 22:22:45 »
    Ja miałem identycznie to samo, IDENTYCZNIE.

Również podbiłem Lublin bo nie chciałem żeby Szwedzi zabrali Polskę (bo ostro kosili naszą ojczyznę po czterech literach), a Król wciąż nie chciał mnie przyjąć. Także wziąłem sprawy w swoje ręce. Potem Król wyjechał z zamku i akuratnie miał bitwę ze Szwedami - wtedy podjeżdżasz i dołączasz do bitwy po stronie Króla. I on zyskuje do Ciebie zaufania. Lublin wciąż będzie twój, ale będzie pomarańczowy - Rzeczpospolitej.

Mam nadzieję że to pomoże :)
    ''Elita... Walczy pod polskim biało czerwonym sztandarem, chwały i śmierci. Gotowa swymi skrzydłami wzbić się ponad wszystkie elitarne oddziały świata. Pęd koni biegnących w szyku, świst powiewających sztandarów i bicie żelaznych skrzydeł. Za słuszną sprawę!''