Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Jak zrobić serwer do Warband?  (Przeczytany 2758 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Chelsea

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Jak zrobić serwer do Warband?
    « dnia: Stycznia 29, 2012, 16:12:18 »
    Witam

Ostatnio chciałem zrobić serwer dla mojego klanu (ZG) w którym będą nowe mapy typu helmowy jar . Największym problemem był jednak sam serwer . Jedni mi mówili że trzeba na różnych stronach sie rejestrowac i płacić . Inni natomiast , że po prostu wpisać nazwę i dać do oficjalnej listy serwerów do gry . Sam już nie wiem co mam robić , a ten pomysł z samą nazwą i dodaniem do listy zawiódł . Jeżeli ktoś z Was wie co trzeba zrobić , bardzo proszę by napisał .

Pozdrawiam
    Chelsea

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    Odp: Jak zrobić serwer do Warband?
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 29, 2012, 16:28:40 »
    to nie jest odpowiedni dział na ten temat, ale podpowiem ci, napisz do gracza o nicku Inco, bądź HITMEN_Inco - on hostuje serwery, płacisz kaske - masz serwer . Proste
    (click to show/hide)

Offline Argoren

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Jak zrobić serwer do Warband?
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 07, 2012, 20:09:50 »
    Nie wiem kim jest ten Inco i ile bierze, ale katapulta stawia niezle serwery dla polakow, 3 zl za slot. Pieniadze mozesz wyslac z poczty, tylko musisz wziasc pokwitowanie. Wiecej na stronie katapulty :)