Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: mało fps przy dobrym sprzęcie  (Przeczytany 2215 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Valdi

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    mało fps przy dobrym sprzęcie
    « dnia: Stycznia 29, 2012, 10:14:18 »
    ześć kupiłem nie dawno Warbanda i mama z nim problem w bitwie mam bardzo mało fps'ów(20-5) nie ważne jakie mam ustawienia graficzne  mount&blade chodzi płynnie na max detalach w walce jednostkach walczących . Procesor AMD 64 X2 2,91 ghz 3 GB RAM geforce gt 240 512 pamięci .
    Najnowsze sterowniki do : karty ze strony nvidia, c++,windows XP (32bit). gre mam ze steama . komp świerzo po formacie. może zapomniałem  jakiś sterowników. Inne gry chodzą dobrze :warhamer 40k 2 r medieval 2 ,blood Blow , Arma 2, LOL, ork must die , portal  2.boproszę o pomoc . dzięki.

Offline Tryxer

• Użytkownik
    Odp: mało fps przy dobrym sprzęcie
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 03, 2012, 17:29:20 »
    sterowniki ze strony producenta pobierz i zainstaluj. ewentualnie zmien DirectX ale skoro portal 2 itp Ci chodzi to raczej stery.
    napisz jak błędu nie bedzie co zadzialalo jakbys sam doszedł:)

Offline Avation

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 03, 2012, 18:57:55 »
    Musisz wejść w okienko startowe mounta i dać opcje zaawansowane i musisz tam gdzie ci pisze max fps zmienić na 99999 bo pewnie masz na 20.

Offline Valdi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 03, 2012, 21:58:17 »
    sterowniki ze strony producenta pobierz i zainstaluj. ewentualnie zmien DirectX ale skoro portal 2 itp Ci chodzi to raczej stery.
    napisz jak błędu nie bedzie co zadzialalo jakbys sam doszedł:)

Spróbowałem DirectX 7 ale to samo. Stery nvidia reinstalowałem o dziwo wyszły nowe , ale nic nie zmieniły. może warband wymaga nie typowej bibioteki c++ ??
    albo jakiś sterowników poza standardem ? proszę o podrzucanie pomysłów.Dzięki

Musisz wejść w okienko startowe mounta i dać opcje zaawansowane i musisz tam gdzie ci pisze max fps zmienić na 99999 bo pewnie masz na 20.
    sprawdziłem to pierwsze