Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z Chanatem Krymskim  (Przeczytany 1268 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wachu93

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z Chanatem Krymskim
    « dnia: Stycznia 25, 2012, 11:35:20 »
    Witam. Wykonuje zadanie z nowym Chanem. Podbiłem już wszystkie zamki, twierdze, wsie itd. Mam po swojej stronie 11 dworzan, drugi Chan ma ich 9. Niestety gra stanęła w miejscu bo wszystkie oddziały i postacie Chanatu Krymskiego zniknęły tak że nie mam już z kogo zwalczać. Jednak frakcja Chanatu nie znika mimo że mam wszystkie twierdze i czekam już chyba kilkanaście dni. Dodam że zainstalowałem najnowszego patcha. Proszę o pomoc.

Offline wachu93

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Problem z Chanatem Krymskim
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 25, 2012, 11:55:53 »
    Rozwiązałem problem. Pospieszyłem się z postem, bo odp. znalazłem w starszym temacie. Użytkownik tomciopogromcio napisał wcześniej jak sobie z tym poradzić i proponuje przykleić jego wypowiedź bo widać problem jest dosyć częsty.
    Co do problemu to wystarczyło zabrać z jednego, własnego zamku cały garnizon i odczekać chwile w innym zamku, a jakiś zabłąkany Murza z garstką 40 ludzi najedzie  twierdze lub wioskę. Jest to ostatni przywódca Chanatu dlatego po jego pokonaniu i odczekaniu kilu godzin frakcja upada.

tutaj link do posta tomciapogromcia

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=8546.0